Aida77 24.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 O Cyla Ty też? Fajnie:) Ja zawsze chciałam żeby sampo coś wyszło..a u nas to wszystko jakoś poukladana i panowane;) Sylwia, nie miałam na myśli róznicy 4 lata, tylko jak to jest z różnica 2 roku jak dzieci mają więcej latek, bo z kontekstu wywnioskowałam jakby wcześniej było latwiej... Znaczy, że bedzie gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.02.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 a to nie zrozumiałam wiesz .. jakby to powiedizeć uspołeczniły sie i nauczyły gadac nawet aż za dobrze momentami gadają, a ze dziela wspólny pokój to czesto jest mamo powiedz jej cos, mamo a Krzysiek... poza tym łatwo jest logistycznie bo razzem zawoże do szkoły odbieram ze szkoły itp itd.. a kłótnie miedzy rodzeństwem sa nie do unikniecia u koleznkai z 3 letnia róznica to młodsza bije starsza... poza tym jak były małe to łatwo było je zagonic spac kazac cos zjesc czy tez umyc zabki.. teraz czasem sa o to przepychanki.. no bo jeszcze po chetnei pograli ipt itd albo poczytali a tu amm kaze gasic swiatło... poza tym jak cche miec dorosłych ktzy beda potrafili byc asertywni to trudno by dizecko było potulen jak baranek i nie próbowąło wyjśc na swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrudeczkiTayga 24.02.2006 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witojcie -------------------------------------------------------------------------------- Witam wszystkich zakręconych pozytywnie forumowiczowych oszołomów!!! Odkąd odnalazłam Was w neciku tak sobie czytam, czytam, czytam..... i coraz bardziej mnie to wciąga a także ......przeraża myśl "łolabooogaaa może w końcu czas zacząć to odkładane na kolejne latka budowanie!??" Jesteśmy z Pułtuska (takie malownicze miasteczko 65 km na północ od stolicy naaszego kraju . No i... No właśnie: mamy działeczkę, projekcik, (robione 5 lat temu, więc wszystka papierkologię trzeba zacząc od nowa ) ale...... hmmmm BRAKUJE ODWAGI Od 5 latek tak jakoś mamy tę dziwną przypadłość. a do 40 tuż, tuż..... Po waszych jednak dziennikach budowy itp. wierzę, iż zostaniemy wyleczeni i powolutku zaczniemy tworzyć nasz "kawałek nieba" Trzymam kciuki za wszystkich marzących, budujących i bojących ludziów na tym super-forum... TU BAPRAWDĘ NIE MOŻNA SIĘ NUDZIĆ!!! A i uświadomić sobie wiele rzeczy można w trymiga i nauczyć się też oczywiście Duże buziaczki dla wszystkich Następnym razem na pewno pogadamy sobie troszkę, bo godzina duszków już minęła i cza iść paluli do miękkiego łożeczka Papapapapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 24.02.2006 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Grudeczki&Tayga Jejku witajcie:) No nie ..miec papierki i nic? Teraz to nie przejdzie;) dobrze trafiliście, my motywujemy zachęcamy i budujemy..a poniewaz kazdy ma gorzej niz ja;) to kusi się udac..kazdy ma tak myslec to każdy wybuduje ehhh, no posijcie sobie...kiedyś trzeba..a potem napiszcie jaki projekcik działeczka itd, i czmu tyle czekac? jej..ja ot chyba za szybka jestem;)Oczywiście nie ze wsystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrudeczkiTayga 25.02.2006 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Witaj Aidko Jakoś tak mnie wciągło okropnie oglądanie Twej prześlicznej rodzinki na stronie Karolinki, że i chęć na śpik łodleciał Co ja mam mówić: po prostu takie dziecię przecudnej urody to skarb dla każdej MAMULKI i tatuśka oczywiście!GRATULACJE Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrudeczkiTayga 25.02.2006 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A z tym naszym budowaniem to tak idzie......... no wiecie. Czasem się człek napali jak szczerbaty na suchary...... Działeczkę dostaliśmy od moich rodziców. Taka sporawa 780m2 - niestety strasznie wąska bo ma tylko 12 m szerokości, ale za to wjazd mamy od wschodu No więc projekcik żaden tam na owe czasy gotowy nie bardzo pasował więc zdecydować musieliśmy się na indywidualny........ No i wenę tworczą dała nam STOKROTKA (nawet nie pamiętam z jakiej pracowni) i na jej podstawie rozrysowaliśmy swój przylepiając od frontu kawałek kotłowni Ale jakoś tak nas architekt przekabacił, że z planowanych ok.70m2 pow, użyt. zrobiło się 120 m2 - bo niby poniżej 120 m to nie dom tylko letniak Tak jakoś do końca mnie nie przekonał Przepraszam kończę ten wątek bo na ślepia już przestaję widzieć.... ale obiecuję ciąg dalszy ,,,, Doooooooobranoooc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 to ja sie pochwale moimi dzieckami, mogę?http://img96.imageshack.us/img96/1412/tn17272195lk.jpg http://img514.imageshack.us/img514/2180/tn17272329vx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 25.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Aida RATUJ Ty komputerowa jesteś! Założyłam sobie właśnie stronę internetową http://republika.pl/cyla Tzn chyba założyłam Chciałam ja wykorzystać do przesyłania np. zdjęc do Was na nasz wątek. Ale chyba mnie to przerosło- bo ja ją jeszcze muszę zbudować a kompletnie nie wiem jak i czy wogóle dobrze że ją założyłam( tak jakoś samo wyszło ) Widziałam ,że inni takie cudo mają i pozazdrościłam , a teraz spocona z nerwów jestem i nie wiem co dalej robić . Poratuj imbecyla internetowego cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 25.02.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 O Cyla hej,...właśnie wróciłam z knajpki, jestem po paru piwkach No ale może pomoge podaj GG Nie będziemy innych męczyć Sylwia, super parka a jacy podobni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 25.02.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ALE JA NIE MAM GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 25.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 O Cyla hej,...właśnie wróciłam z knajpki, jestem po paru piwkach No ale może pomoge podaj GG Nie będziemy innych męczyć Sylwia, super parka a jacy podobni aha moj GG: 2971662 A wogóle to śmiesznie wypadło bo mi się wydaje że to o dzieciach też do mnie . Bo ja Sylwia jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 25.02.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Cyla a jaki masz komunikator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 25.02.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Jesli nic nie masz to wejdz na czat: http://karolinka.bajt.biz/czat.phpjestem tam jak by co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 25.02.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 No ja tam też chyba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 25.02.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Jesli nic nie masz to wejdz na czat: http://karolinka.bajt.biz/czat.php jestem tam jak by co;) Normalnie baaaaardzo fajna strona - podziwiam pracowitość Mamy Karolinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 25.02.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Kropi dla mnie to codziennosc ;)a nie pracowitość Ale cieszę się, że sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 25.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 No ja też jestem pod wrażeniem .Chylę czoła w uznaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 26.02.2006 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/2/6/8/15242661_m.jpg Próba wklejenia zdjęcia mej córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 26.02.2006 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Kurde ! Jak Wy to robicie ,że Wam się od razu zdjęcie pokazuje?????????????? Spać nie mogę taki mam z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 26.02.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/2/6/8/15242661_m.jpg Próba wklejenia zdjęcia mej córci Oj...ja już byłam poza zasięgiem;) Filmik oglądałam a tak bym pomogła... http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/2/6/8/15242661_m.jpg Cyla, malutkie to zdjątko wstawiłaś... Ledwo co widać Powiększ je może, chyba, że wkleiłaś adres podglądu a nie dużego zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts