Aida77 26.02.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 No dobra a teraz o zdjęciach.... Jak już wstawiłaś zdjęcie do fotoalbumu, to przechodzisz z minaturki do dużego formatu zdjęcia i wtedy kopiujesz adres url...A żeby zdjęcia pojawiały się widoczne na stronie a nie tylko ich adres, to najprościej wstawić adres zdjęcia pomiedzy znaczniki Img, które masz do wyboru jak powyżej pisanego posta... Klikasz img, znacznik się otwiera, wklejasz adres klikasz znowu i znacznik się zamyka... Powinno na koniec wyglądać to tak: adresUrlZdjecia.jpg Czyli przy Twoim konkretnym poprzednim zdjęciu tak:http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/2/6/8/15242661_m.jpg Mam nadzieję, że jasno opisałam, powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 26.02.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Dzięki Aida Bardzo dobrze tłumaczysz gorzej u mnie ze zrozumieniem,ale przerobię to dziś wieczorem i napewno się uda! Pozdrawiam cyla I życzę miłej niedzielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miumiu 26.02.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Aida, jaka ta twoja kobietka wygląda, jakie włosy! moja o miesiąc młodsza, a wygląda jak centralny niemowlak -łysa, mała Też Karolina zresztą (styczeń 2005) Mam psadek entuzjazmu budowlanego. może lepiej kupić mieszkanie większe i dac sobie spokój? boję się, ze mnie/nas to przerośnie -finansowo, organizacyjnie. Pewnie za dużo myslę, za dużo czytam. Jak to wszytsko ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 miumiu nie martw sie ... mój syn w wieku 3 lat miał taka fryzurke hodowaną od urodzenia (nie obcinane włoski:) córcia na tym zdjęciu ma 2 lata... a teraz w ciągu pół roku włoski jej urosły o 10 cm..a córcia tu ma 2 lata i tez jeszcze nie obcinane http://img59.imageshack.us/img59/1439/kaii015yb.jpg co do dylematów budowlanych to pomyśl sobie tak: mieszkasz w tym mieskzaniu i teraz wyobraź sobie że sasiad robi imprezkę sąsiadowi z dołu pies szczeka przez pół nocy i młodzież robi ci imprezke pod oknem .. i wtedy pewnie bedziesz sobie w brode pluła ze nie mieszkasz w domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 26.02.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Moje dorgie oszołomy Moge tak nas nazywac? no więc...pozwoliłam zrobić sobie listę Jest nas już 40!! No to coś mało co poniektórzy sie udzielają No dobra, juz nie smęcę..oto lista, jeśli coś jest nei tak - mówić, jesli kogoś "zjadlam " to przepraszam - pozno juz było, jeśli coś się nei zgadza - pisać, jesli jest projekt a nie ma linka - też pisać!! Klub Oszołomów: 1. Aida77 planowany rzut parteru 2. ich_troje 3. kropi 4. zraja 5.Kamilcia 6.agamuza Bażant 7.Loxia 8.Sebastiano ? 9. sylvia1 Słoneczko 10.Mały Domek Małego 11.anetmar Dziennik budowy anetmar 12. damianr Domek Kasi i Damiana 13. Radi9 GL 118 ARKA 14. gregory28 15.Olasa D06 16. Blinkey 17. tabaluga1 Dom w pistacjach 18. Habier C77a 19. EFKAkonewka 20. iwona_b tosowny - C101L 21. acca5 22. beti555 23. johnboro Dom w oleandrach 3 24. Nefer Topaz - parter Topaz - poddasze 25. flamenco108 26. Salgol 28. DARIO2 29. _ali_ 30. DaKar Lolek 31. Cyla Chaber-2 32. pineska 33. Zopafisa Ceglasty 34.tomclav 35.miumiu 36. szkrabeusz 37. aha26 38. pawel_kwirynow Iza, Dorota i Pawel w Kwirynowie 39. sonal 40. Grudeczki&Tayga No no...na dzień dzisiejszy - 26 luty 23.30 mamy już 40 oszołomów i 6 doradców:) Doradcy oszołomów: 1. Xena z Xsary 2. Gracz 3. baba_budowniczy 4. Goni_Mnie_Peleton 5. Hubik_1975 6. Klaus Sylwia, super dzieciaczki, faktycznie córcia włoski nei za długoe a;e za to jakie śliczne blond No i fajne pyzunie z nich, nie to co mój szczypiorek Oczywiście, jeśli nie ma kogoś na liście a się "poczuwa" też krzyzeć..jeśli jest a sie nie poczuwa...to też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 27.02.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Cieszę się że zostałam zaliczona do GRUPY. Przy okazji chciałam się pochwalić że w piątek 24.02.06 złożyliśmy do Starostwa komplet dokumentów . Teraz czekamy na pozwolenie na budowę i na WIOSNĘ. Nie lubię zimy, a w tym roku to szczególnie. Mieszkamy od tygodnia z Teściami i chcemy zamieszkać w swoim maluszku jeszcze w tym roku http://money.extradom.pl/ext/page?projekt/projekt.xmf&&z=opis&id=3470 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.02.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 wiesz jak były małe to pyzunie tylko na buzi były generalnie szczypiorki jakich mało Krzycho na rok ważył nieco ponad 9 kg Asia podobnie .. teraz maja ok 23 kg mniej wiecej z Synem na plaze wsydt wyjśc bo żebra na odległośc mozna liczyc... więc chwilowo plaz nie będize (ale z innnych powodów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 wiesz jak były małe to pyzunie tylko na buzi były generalnie szczypiorki jakich mało Krzycho na rok ważył nieco ponad 9 kg Asia podobnie .. teraz maja ok 23 kg mniej wiecej z Synem na plaze wsydt wyjśc bo żebra na odległośc mozna liczyc... więc chwilowo plaz nie będize (ale z innnych powodów) Moja ma 14 miesięcy a waży 8400 ;)Więc jeszcze mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.02.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 a ile ma wzrostu? bo u mnie Krzys miescił sie w centylu pow 75 a czesem powyżej 90 .. ale wiesz lepsze szczupłe dizecko bo to wieksza szansa na zdrowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Sylvia hehe no ona to też taka "modelka" rośnie...waga centyl 3 cały czas idealnei a wzrost jej się wachał 75-90... Ma teraz 78, czyli znowuu koło 75 centylu mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Zopafisa, super, fajni9e, że się u Was cos rusza...My poki co czekamy az się uzbieraja pieniadze na koncie Na to autko..potrzebne do zakupu działki No ale nei jest zle, i trzymamy proby szastania na wodzy;) A normalnie bez wizji domku by to nie przeszło. Raz ja chcę coś kupować raz Jarek...Ale się nawzajem trzymamy w ryzach A jak bedzie autko to jazda po wybranych bankach i po wybranych okolicach no i zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.02.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Aida okolice to sie najlepiej zwiedza na rowerze mój maz tak wypatrzył nasza działke...a w która stornę od Krakowa cchecie ruszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 27.02.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Widziałam d06 w realu , jak architekt zatwierdzi to na 100 % jesteśmy na niego zdecydowani, baaardzo nam się podoba, a co najważniejsze w rzeczywistości jest to całkiem spory i funkcjonalny domek, no co tu dużo mówić napaliłam się tak strasznie, że chyba zamiast czekać aż wyskrobiemy pieniądze na te 20% weźmiemy kredyt na 100 % budowy Rozpoczynam rozmowy z bankami a jednocześnie szybciutko do architekta bo musimy złożyć wniosek o pozwolenie na budowę. Nie wiem czy pisałam wz już mamy, czekaliśmy na niego ponad rok czasu, bo aktualizowano plan zagospodarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Na rowerxe..rower wywiozlam swoj do Bielska a z mala to jeszcze nei tak latwo a chcielismy razem szukac;) Stad autko zreszta okolice to nawet do 30 km... a my czasu mamy mało;) Na południowy -zachod od krakowa, tak między A4 a E462 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 no nie wiem czy jestem tylko doradcą oszołomów;) ja też buduje na kreskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Xena, jeśli chcesz moge Cie wpisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.02.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Aida znajomi maja dom w Krzeszowicach (wschód od Krakowa) i twierdzą ze super dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 27.02.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Ludziki...a wiecie co,s moze o kredytach na oswiadczenie?Jaki banki to dają,no oprocz dombanku,ale tam to ten kredyt jest jakiś KOSMICZNY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.02.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 kredytach na oswiadczenie?J Pierwsze słysze... Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 27.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 no to chodzi mi o te kredyt bez weryfikacji zaswiadczen o dochodach.Podpisujesz,ze jestes w stanie płacić taką a taką ratę i juz.Wiem ,ze dombank tak ma,ale nie polecam a PTF ma z kolei procedurę uproszczoną i chyba własnie z tego skorzystam,szczegolnie ,ze jeden z doradcow na forum o kredytach doradzał mi to.Podobno Ge tez daje na oswiadczenie więc tez się do nich przelecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts