Zopafisa 08.03.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No właśnie Najlepiej brać kredyt i transze jak waluta idzie w górę a spłacać jak spada. Dobrą wróżkę zatrudnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 08.03.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Zopafisa dobre:)a widziałas 3 projekt? Kurcze pakuje sie al tyle miaalm jkeszcze poodpisywac i nowch oszołomow na liste wciągnąc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 08.03.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Zopafisa dobre:) a widziałas 3 projekt? Kurcze pakuje sie al tyle miaalm jkeszcze poodpisywac i nowch oszołomow na liste wciągnąc;) Pogubiłam się jaki 3projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 08.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Nie pogubiłaś sie Zapomniałam wstawić To jest ten jedenktóry zgubiłam Bo miałam jeszce 3 projekt, własnie widzę ze nie wkleiłam linka...Bardzo nas urzekl, tylko daszek ma 4 sapdowy, ale skolei po kwadracie jest...no można by sypialnie i lazenke jedna pozniej zrobic, mąż jak go zobaczył to powiedział wreszcie "o podoba mi się " No to link;) http://www.domdlaciebie.com.pl/CM/content.php/default/default?akcja=szczegoly&id_domku=73 Tylko koszty podali dosc wysokie...Myslicie że nie robiac schodow i sufit lekki podwieszany zmieniajac ewentualnie materiał na dach mozna z nich zejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 08.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Fajny ! Był u nas brany pod uwagę, ale nie przeszedł - brak garażu. Jak dla mnie ma jednak drobny feler - brak okna w drugiej łazience. Ale to jest naprawdę drobiazgAida widze czytając to forum że chodzimy tymi samymi ścieżkami, tylko ja więcej czytam mniej się udzielam. Ostatnio natknęłam się na Ciebie na silce.My zamieniliśmy BK na silkę i rozmawiałam z człowiekiem mieszkającym 2 lata w w takim domu i -same zachwyty.A to tego w okolicach Krakowa na pewno macie dużo lepsze ceny na silikaty niż na Śląsku (drogi transport) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 08.03.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 o widzę, że dyskusja o projektach wrze ale rzeczywiście nie jest prosto wybrać ten najodpowiedniejszy projekt. Moi znajomi, którzy w grudniu właśnie sie przeprowadzili do swojego nowego domku, twierdzą, że dopiero teraz, gdy zamieszkali wiedzą, co należałoby zmienić w projekcie. Ciekawe czy to nagminne A mój projekt, którym jeszcze sie nie zdążyłam pochwalić wygląda tak: http://domekpi-neski.webpark.pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 08.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Co do kredytów to warto się rozpytać w Śląskim, 5,11% w PLN jest lepszy niż 3% w CHF a Sląski daje taką samą ofertę niezależnie od procentu finansowania (w reklamie ofkors, dlatego warto się rozpytać ). Gdyby nie to, że już musimy ruszać i nie możemy sobie pozwolić na kolejne tygodnie czekania to bym się poważnie zastanawiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 WITAM Tak czytam ,czytam ,mysle ,czytam ,zastanawiam się, potem znowu czytam i zastanawiam się. Może tego wszystkiego za dużo....... . Ale wniosek jest jeden , że nie należy podejmować decyzji pochopnie. Przeraża mnie ta papierologia przy załatwianiu kredytu, no i te "chaczyki". Ja myśle już o starcie z własnych środków (czyt. oszczędności) , chociaż wcześniej myślałem wziąść kredyt na całość, a resztę zainwestować Sam narazie niewiem, wiec poczekam ,ponieważ czekam na WZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ..acha....ciekawy jest konstruktor budynku zamiast architekta jak dobrze zrozumiałem. Aida masz więcej informacji? Podaj namiary gdzie ich szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Widzisz i jeszce jedno mi przyszło do głowy. Podziwiam cie Aida77 za twój zapał i zaangazowanie w tą budowe, ponieważ.....a tam , moze przesadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Kurcze jaki ja zagoniony człowiek...... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH NASZYCH PAŃ OSZOŁOMÓW !!!!! ..i tu powinien pojawić sie bukiet pięknych , przepięknych róż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Stworzył Pan Bóg rośliny, patrzy i cieszy się, że takie ładne się udały. Stworzył Pan Bóg zwierzęta i patrzy na nie zadowolony, bo są przepiękne. Stworzył Pan Bóg mężczyznę. No wyszedł idealny. Stworzył Pan Bóg kobietę. Patrzy, patrzy i stwierdza: - Ty to się będziesz musiała malować. ....myśle ,że żadnej nie uraziłem?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A tak wogóle to nie lubie jak" moja grupa " jest poniżej czołówki w rankingu klub budujących. Dlatego "oszołomy bądźcie aktywni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ..qrcze chyba za dużo mnie tutaj , ale co mam robić jak czekam..? ...a mam chwile wolnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ...jest 20,43 i jesteśmy na czele !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Dario a projekcik jakis an oku masz? a jakiego szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 przybliżony to ten: http://www.dobry-dom.pl/proj_szukaj_nazwa.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A tak wogóle to czesć sylwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.03.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 a konkretnie bo mi wyswietla podany projekt nie istnieje ... zmykam .. bede jutro.. paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 no tak ..D7181 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts