Marzin 23.03.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Czesć Marzin! Spostrzegłem ,że masz bardzo podobna działkę jak ja. Ile ma metrów szer? Witaj! Jeszcze raz działaka z wymiarami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Marzin ,to ty masz prawie identyczną,tylko ,że ja mam 16m szer i 80 długą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.03.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ..aten wjazd z ulicy to ja mam 4m szer. 20 dł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.03.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 jak to 4,20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.03.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Marzin ,to ty masz prawie identyczną,tylko ,że ja mam 16m szer i 80 długą. No to do takiego kształtu rboisz/robiłeś chyba projekt na zamówienie. Zależy jak działka jest ustawiona do drogi. U mnie front musi byc od drogi. Ściany boczne ze wzgledu na wymiary działki i przepisy będą bez okien. (ledwie 3 metry udało się zachować) Pani w wydziale budwonictwa powiedziała: "Pan to tam chyba tylko wagon kolejowy wstawi..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.03.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 to w końcu jaki projekt? Marcin nam swego czasu bardzo sie podobał capri z archigraphu jest po prostu idealny jak dla ciebie... gdyby zmienic jedno z okien przy kuchni te najbardziej oddalone na identyczne jak te obok to wtedy zmiesci sie na twojej dzialce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 jak to 4,20? Sylvia 4m szer. 20 dl. droga wjazdowa na teren działki. Tak najprościej w skrócie obrazowo.Bo wjazd tez należy do mojej działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Marzin ustawienie działki mam też prawie jak ty, tylko niemam tego załamania ( ostatnie 16m do ulicy) , tylko pełny prostokąt. A co do projektu, to narazie wystąpilem o WZ. Ale zato mam juz uzbrojoną działkę w prąd ,wodę i kanalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Marzin ustawienie działki mam też prawie jak ty, tylko niemam tego załamania ( ostatnie 16m do ulicy) , tylko pełny prostokąt. A co do projektu, to narazie wystąpilem o WZ. Ale zato mam juz uzbrojoną działkę w prąd ,wodę i kanalizację. Heh, a ja wystapiłem o WZ choć nie jestem jeszcze właścicielem tej działki. Podpisałem umowę przedwstępną, a jak dostane WZ i kupuje działeczkę, uzbrajam ją, biorę kredyt, buduję i za chwile mieszkam! P.s. A jaki projekt masz wybrany pod tę działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ...I bardzo dobrze zrobiłeś ,że wystapiłeś o WZ przed kupnem bo niewiadomo czy mozna tam budowac. Ja mam działke w spadku( ....no tak pół na pół) . Jesli chodzi o projekt , to jeszcze niemam bo a nóż sie okaże ,że..... . A zreszta tak sie napaliliśmy na tą budowe.. Ale dom ma byc prosty jak stodoła , z poddaszem użytkowym. Coś tak jak wasz projekt tylko wejście od węższej strony.Ale jak to w sumie wejdzie to się okaże w praniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 23.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ..to nara....czas na rodzine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 :DAle dom ma byc prosty jak stodoła , z poddaszem użytkowym. Coś tak jak wasz projekt tylko wejście od węższej strony.Ale jak to w sumie wejdzie to się okaże w praniu! No i racja. U mnie albo będzie tani, prosty, mały domek, albo gehenna w bolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.03.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Witka widze, że temat znowu zyje pełnia zycia - to tak przy okazji wiosny pewnie Sylvia gratuluje szybkiego uzyskania papierów - super Blinkey to rewelacja, ze już roboty ruszyły dalej - czemu sie smutkujesz? Marzin cześć co do pustki nad salonem, to zgadzam się w zupełności z Sylvią - powiem więcej - jak budujesz mały domek, to liczy się każdy dodatkowy metr do zagospodarowania, a pustka nad salonem oprócz tego, że fajnie wygląda pozostanie jedynie...pustką u mojej mamy jest pustka nad holem i na górze przez to jest masa ograniczeń co do wyglądu domu - hehe, każdy z nas chyba na początku patrzył głównie na wygląd zewnętrzny, ale z czasem, tzn z wzrastającą liczbą przejrzanych projektów okazuje się, że jednak lepiej znaleźć dom, którego rozkład wewnętrzny bedzie najbardziej odpowiadał naszym marzeniom Dario i inne oszołomki - nasza Matka załozycielka jeszcze w Bielsku siedzi, coś się tam przeciągneło z rejestracją samochodu ale może i działki przy okazji też już szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 24.03.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 ja to czuję że jak wróci nasz matka założycielka to napisze takiego długiego posta, że przez dzień nie przeczytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 24.03.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 24.03.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Blinkey to rewelacja, ze już roboty ruszyły dalej - czemu sie smutkujesz? Bo już słyszę świst uciekającej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.03.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Blinkey to rewelacja, ze już roboty ruszyły dalej - czemu sie smutkujesz? Bo już słyszę świst uciekającej kasy. hehe, no ale za to bedziesz miał sliczny własny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek KG 25.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 my zdecydowalismy, CHCEMY MIEC DOM! !!!!! a wiec zaczynamy, mysle ze odwiedzenie tego forum jest dobrym poczatkiem( jestem tu dzieki mojej tesciowej - Ani:D , która tez spełnia swoje marzenia domkowe), a pozatym dzis obejrzelismy 1 działke, nie odpowiada nam, ale to nic to dopiero pierwsza!!! !!! no cóż ZACZYNAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 25.03.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Witam! A nam "umknął" dziś tysiączek ,który trafił do rączek przemiłej pani architekt -za adaptacje projektu A wczoraj 450 za projekt prądu! No to można powiedzieć ,że się "zaczęło na dobre i złe" z naszym Chaberkiem Pozdrawiam wszystkich OSZOŁOMKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 26.03.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 no cóż ZACZYNAMY No to piszcie po kolei jak idą sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts