Aida77 11.05.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Nie kracz, nie kracz. Słyszałaś o samospełniających się przepowiedniach. Polegają na wypowiadaniu nieodpowiednich słów w nieodpowiednim czasie. Szczególnie przy dzieciach... No to wykrakałam..kaszle, gorączka A miałam isc na spotkanie z innego forum >> o dzieciach ...Że o umowionych spotkaniach odnosnie dzialki na sobote nie wspomne Olasa 2 jeziora? Niesamowite, to skad Ty jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 11.05.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Na razie mieszkam w Toruniu, ale działkę mamy w Chełmży to takie 15 tyś. miasteczko oddalone od Torunia ok. 20 km. położone nad sporym jeziorem Chełmżyńskim i to do którego mam bliżej to malutkie jezioro Archidiakonka. To tak pokrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Nie kracz, nie kracz. Słyszałaś o samospełniających się przepowiedniach. Polegają na wypowiadaniu nieodpowiednich słów w nieodpowiednim czasie. Szczególnie przy dzieciach... No to wykrakałam..kaszle, gorączka A miałam isc na spotkanie z innego forum >> o dzieciach ...Że o umowionych spotkaniach odnosnie dzialki na sobote nie wspomne Olasa 2 jeziora? Niesamowite, to skad Ty jestes? Ojej, to bardzo mi przykro, że Ci się dzidzia pochorowała - w taką piękną pogodę.... pocałuj ją w nocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Na razie mieszkam w Toruniu, ale działkę mamy w Chełmży to takie 15 tyś. miasteczko oddalone od Torunia ok. 20 km. położone nad sporym jeziorem Chełmżyńskim i to do którego mam bliżej to malutkie jezioro Archidiakonka. To tak pokrótce Ja tez mieszkam między dwoma jeziorami Takimi bajorami wykopanymi na środku osiedla - trochę w nich wody pomiędzy puszkami, butelkami i śmieciami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 11.05.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Na razie mieszkam w Toruniu, ale działkę mamy w Chełmży to takie 15 tyś. miasteczko oddalone od Torunia ok. 20 km. położone nad sporym jeziorem Chełmżyńskim i to do którego mam bliżej to malutkie jezioro Archidiakonka. To tak pokrótce Ja tez mieszkam między dwoma jeziorami Takimi bajorami wykopanymi na środku osiedla - trochę w nich wody pomiędzy puszkami, butelkami i śmieciami.... Ale popływać dla kondycji i odświeżenia to się chyba w nich nie da , a w moich i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 11.05.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Na razie mieszkam w Toruniu, ale działkę mamy w Chełmży to takie 15 tyś. miasteczko oddalone od Torunia ok. 20 km. położone nad sporym jeziorem Chełmżyńskim i to do którego mam bliżej to malutkie jezioro Archidiakonka. To tak pokrótce Ja tez mieszkam między dwoma jeziorami Takimi bajorami wykopanymi na środku osiedla - trochę w nich wody pomiędzy puszkami, butelkami i śmieciami.... Ale popływać dla kondycji i odświeżenia to się chyba w nich nie da , a w moich i owszem A ja sobie kupie basen a co Bedzie moj bedzie czysty i super:) A woda, moze bedie bluisko jesli okolice kryspinowa, albo Dobczyc wybierzemy;) A tu widac fragment basenu rodzicow z wujkiem http://karolinka.bajt.biz/ftp/1/188/%5B188%5D_DSCN3260.JPG Nie jest moze olbrzymi ale juz wystarczy żeby super poplywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jancarz26 13.05.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 witam!!czytam sobie to forum od jakiegos czasu i tak sobie mysle ze ja to chyba jestem mega oszolom:)nie dosc ze nie mam kasy to jeszcze mam ok 30tys do oddania:)i tak sobie wymyslilem ze sie bede budowali jak narazie wszystko sie wmiare ukladamam nadzieje ze w przyszlym roku juz bede mieszkal w swoim domku:) pozdrawiam jancarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOSTKA 14.05.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 hej hej ... to i ja sie dołączę jeśli pozwolicie... Aidę już znam ( z innego forum:) ) a z resztą się przywitam No cóż, jestem Monika i mieszkam w okolicach Poznania. NA dzień dzisiejszy moja mała rodzinka (ja,mężulek i maleńka córeczka), mieszkamy w maleńkiej kawalerce. Pokój z kuchnią - typ studio ! Mieszkanko jest śliczne, ale malutkie i bardzo nieporęczne! jedna otwarta przestrzeń, to bardzo niewygodne, gdy sie ma małe dziecko ! Ale dalej.. po wielu przemyśleniach, wymyślaniach i wielokrotniej zmianie planów w końcu padła ostateczna decyzja ! budowa domu ! naszego własnego domu ! Jesteśmy na etapie szukania działki. Marzy nam się niewielka działeczka około 1000m2, ale z jednym szczególnym warunkiem - musi być przy lesie.. lub w bliskiej jego okolicy. Budzi to pewne moje zastrzeżenia (robactwo, mrówki.. itp), ale może znajdzie się ktoś, kto mi podpowie .. Domek - projektu na dzień dzisiejszy brak, ale jest już jeden, który bardzo mi sie podoba. Jak znajdę to sie pochwale. Domek będzie miał około 120 m2 i najlepiej jeśli będzie to parterówka... ok, chyba na pierwszy post to za dużo się rozpisałam Teraz Was poczytam, poznam.. i będe wracać miłej niedzieli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 hej hej ... to i ja sie dołączę jeśli pozwolicie... Aidę już znam ( z innego forum:) ) a z resztą się przywitam No cóż, jestem Monika i mieszkam w okolicach Poznania. NA dzień dzisiejszy moja mała rodzinka (ja,mężulek i maleńka córeczka), mieszkamy w maleńkiej kawalerce. Pokój z kuchnią - typ studio ! Mieszkanko jest śliczne, ale malutkie i bardzo nieporęczne! jedna otwarta przestrzeń, to bardzo niewygodne, gdy sie ma małe dziecko ! Ale dalej.. po wielu przemyśleniach, wymyślaniach i wielokrotniej zmianie planów w końcu padła ostateczna decyzja ! budowa domu ! naszego własnego domu ! Jesteśmy na etapie szukania działki. Marzy nam się niewielka działeczka około 1000m2, ale z jednym szczególnym warunkiem - musi być przy lesie.. lub w bliskiej jego okolicy. Budzi to pewne moje zastrzeżenia (robactwo, mrówki.. itp), ale może znajdzie się ktoś, kto mi podpowie .. Domek - projektu na dzień dzisiejszy brak, ale jest już jeden, który bardzo mi sie podoba. Jak znajdę to sie pochwale. Domek będzie miał około 120 m2 i najlepiej jeśli będzie to parterówka... ok, chyba na pierwszy post to za dużo się rozpisałam Teraz Was poczytam, poznam.. i będe wracać miłej niedzieli ! Witamy!! Pisz pisz jak postępy - najlepiej w dzinniku budowy A u nas zawsze mile widziana jesteś :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 14.05.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Zobaczyłam wczoraj ten projekt i pomyślałam o Tobie. "Wielką zaletą projektu domu Z12 jest możliwość etapowania inwestycji i opcja zagospodarowania poddasza w przyszłości. Prosta konstrukcja budynku oparta jest na ścianach zewnętrznych, dzięki temu możliwe jest dowolne kształtowanie wnętrza. Jest to dom tani i szybki w budowie ze względu na prostą bryłę" Tu masz linka http://www.z500.pl/index.php?projekt=12&ogolne=1 Zopafisa, hehe robie właśnie przegląd wątku czy jest ktoś nowy do wpisania na liste i patrze że propoowałam mi projekt który wróci do mnie za parę stron.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 14.05.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Aktualizacja klubu oszołomóW: Klub Oszołomów:[/b] 1. Aida77 planowany rzut parteru 2. ich_troje 3. kropi Biedronka E-62 4. zraja 5.Kamilcia 6.agamuza Bażant 7.Loxia 8.Sebastiano ? 9. sylvia1 Słoneczko 10.Mały Domek Małego 11.anetmar Dziennik budowy anetmar 12. damianr Domek Kasi i Damiana 13. Radi9 GL 118 ARKA 14. gregory28 15.Olasa D06 16. Blinkey Idalia 17. tabaluga1 Dom w pistacjach 18. Habier C77a 19. EFKAkonewka 20. iwona_b stosowny - C101L 21. acca5 22. beti555 M 09 W dobrym guście 23. johnboro Dom w oleandrach 3 24. Nefer Topaz - parter Topaz - poddasze 25. flamenco108 26. Salgol 28. DARIO2 29. _ali_ 30. DaKar Lolek 31. Cyla Chaber-2 32. pineska Dom na Różanej 33. Zopafisa Ceglasty 34.tomclav 35.miumiu 36. szkrabeusz 37. aha26 38. pawel_kwirynow Iza, Dorota i Pawel w Kwirynowie 39. sonal 40. Grudeczki&Tayga 41. Xena z Xsary 42.Agutek GL 195 JAGODA 43.Siłaczka Domek "Modrzewiowy" 44. Los Pedroz Dom w zawilcach 2 45. Juni 46. Marzin Parterowy z poddaszem mieszkalnym - pm03 47. domek K&G 48. Monia i Arooo OLIWKA 49. Ewa Ficoń Domek Ewy 50. bona111 51. pedzelito 52.Drupsiko 53. farbik 54. BoBoW Z14 55. jancarz26 56. KOSTKA No no...na dzień dzisiejszy - 26 luty 23.30 mamy już 40 oszołomów i 6 doradzców:) Oszołomy sie rozrastają....14 maja 16.00 jest 56 oszołomów i 11 doradzców Doradcy oszołomów: 1. Gracz 2. baba_budowniczy 3. Goni_Mnie_Peleton 4. Hubik_1975 5. Klaus 6.Wwiola 7. am00 8. joan 9. Pan Roman 10. Elik 11.Acidtea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 15.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 jak to się stało, że zostałem zakwalifikowany do grupy doradców:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 15.05.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 jak to się stało, że zostałem zakwalifikowany do grupy doradców:)? Hehe , bo sie nei wpisałes do oszołomów a pisałes na watku Chociaz z tego co pamietam to się bardziej radziłeś niż doradzałeś Mam po prostu za mały podział... Ale napisałam, że jesli ktos uważa inaczej to wszytko zmienie, wystarczy tylko powiedziec co na co wlaśnie siedze i znalezione w necie działki grupuje i wrzucam do excela żeby lepiej porownać i obdzwonic... Mase mail powysyłalam z pytaniemi o szczegóły, zobaczymy jaki bedzie odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 15.05.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Co tu tak cicho? Ja siedze i wkolepuje ostro porównanie róznych działeczek, niektóre obdzwonione itd, sporo tego ale nie ma nic takiego 100% A swoją drogą wszędzie problemy z aktulanym planem zagospodarowania terenu.... Boje się, że spredajacy nei beda chcieli czekac az zalatwimy kredyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Aida od tego masz umowę wstępna z zaliczką tylko trzeba zaliczkę miec.. potem kredytem mozna zrefinansowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jancarz26 15.05.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Boje się, że spredajacy nei beda chcieli czekac az zalatwimy kredyt... mysle ze nie ma czego sie bac:) wiekszosc ludzi wie jaka jest sytuacja w naszym kraju i raczej nie robia problemow pan od ktorego chce kupic dzialeczke powiedzial ze mam tyle czasu ile tylko potzrebuje:) prawdopodobnie w srode podpisze umowe przedwstepna i bede latwil kredyt mam nadzieje ze mi sie uda:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jancarz26 15.05.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Aida od tego masz umowę wstępna z zaliczką tylko trzeba zaliczkę miec.. potem kredytem mozna zrefinansowac.. niekoniecz facet od ktorego ja chce kupic powiedzial ze kasa dopiero u notarjusza bo potem cos mi nie wyjdzie a on nie bedzie mial z czego oddac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 15.05.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A jak Wam się widzi coś takiego? http://www.anu.pl/domy-zdjecia.php?id=405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 a jak duża działka co z mediami? co z ogrodzeniem ? jeśli sa wszystkie media to super cena ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 doczytałam oferta całkiem całkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts