Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa "OSZOŁOMÓW"- budowa bez wkładu,na kredyt ;)

Recommended Posts

Witam po dłuuugiej przerwie i od razu zapisuję się do klubu OSZOŁOMÓW.

Kredet też na 100 % inwestycji (działka i budowa- już przyznany, ale umowa jeszcze niestety nie podpisana.

Przy okazji gratuluję występu w muratorze, Aida

U mnie róznica wieku to równo 3 lata (równo bo są z tego samego dnia)

Teraz zaczynają łapać kontakt. Trochę żałuję, że nie zdecydowaliśmy się wcześniej.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesneij zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano beigałam po urzędach załatwiając:

wyciag aktulany z KW

wyciag z rejestru gruntów

wyciag z konta za poprzednie 3 mies

i tu ciekawostka prosże zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty?

a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdfize mamy kredyt na działkę

pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesneij zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano beigałam po urzędach załatwiając:

wyciag aktulany z KW

a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdfize mamy kredyt na działkę

Bez obrazy, ale nie wiem o co masz pretensje? Wszystkie te dokumenty wiadomo "z góry" że są potrzebne. Wyciąg z KW (jeśli jest prowadzona "komputerowo" jest dostepny od ręki, wyciąg bankowy masz w domu..... Nie wiem jak z rejestrem gruntu.

Gracz, tylko mnie nie strasz.

Ja też mam działkę w pełni uzbrojoną i nie spodziewalam się aż takich kosztów. Nawet połowy tego się nie spodziewałam :evil:

Tabaluga czyla jak wygląda u Ciebie z mediami? Bo jak sie pytałam o dzialki uzbrojone, to miłe panie z agencji nieruchomosci twierdza...ze takich dzialek nie ma bo nikt nie doprowadza niczego jesli sie nei cce budowac... I pyta mnie czy ja sobie wyobrazam pusta działke z kranikiem z woda i skrzynka z pradem..a ja..że tak, właśnie tak to sobie wyobrażałam...I ze studzienka z klapką od scieków;) i rurą z gazem :o ;)

wyciag aktulany z KW

Bez obrazy, ale nie wiem o co masz pretensje? Wszystkie te dokumenty wiadomo "z góry" że są potrzebne. Wyciąg z KW (jeśli jest prowadzona "komputerowo" jest dostepny od ręki, wyciąg bankowy masz w domu..... Nie wiem jak z rejestrem gruntu.

Ja bym miała pretensje gdyby ktos wcześniej zapojmniał mi o tym powiedziec..Nawet jak to jest niby wiadome niekoniecznie ktoś o tym przeczytał a ich obowiązkiem jest poinformowanie o wszystkim....

Sylvia no jak szybko? Pewnie szybko za pare dni skoro tak sie dziwisz;)

To Wasze Radonie to maleńkie jest chyba? Fajnie taki spokój i cisza;)

Jarek robi sobie jutro wolne i bedziemy szukac ostro cały dzien te nasze powybierane działeczki;)

Rafał ano o to ze pytałam o liste dokumentów i pani o tych zapomniała wyciagu w domu nie mam i gdyby nam powiedziała 2 tyg temu to dzis obyłoby sie bez biegania :roll:

wszystkie dokumenty otrzymałam do reki od razu. :lol:

jedynie opinia banku ma być na poniedziałek i rzeczoznawca - tu nie było do końca wiadomo czy czasem rzeczoznawca bankowy eni zorbi wyceny na koszt banku wieć do wczoraj tez tego nie wiedziałam

Sylvia no jak szybko? Pewnie szybko za pare dni skoro tak sie dziwisz;)

To Wasze Radonie to maleńkie jest chyba? Fajnie taki spokój i cisza;)

Jarek robi sobie jutro wolne i bedziemy szukac ostro cały dzien te nasze powybierane działeczki;)

Rafał ano o to ze pytałam o liste dokumentów i pani o tych zapomniała wyciagu w domu nie mam i gdyby nam powiedziała 2 tyg temu to dzis obyłoby sie bez biegania :roll:

wszystkie dokumenty otrzymałam do reki od razu. :lol:

jedynie opinia banku ma być na poniedziałek i rzeczoznawca - tu nie było do końca wiadomo czy czasem rzeczoznawca bankowy eni zorbi wyceny na koszt banku wieć do wczoraj tez tego nie wiedziałam

no widzisz i po kłopocie :)

Pozdrawiam

Hej gagatki!

Działajcie, działajcie bo pogoda sprzyja!

@ Aida77

Gratuluję. Mam nadzieję że ciąg dalszy nastąpi na łamach Muratora..... :wink:

U mnie jutro zaczynają z więźbą dachową a ja lecę sobie do Moskwy. :evil: . Dzisiaj byłem obejrzeć ścianki działowe. :p O rany ile jeszcze roboty...... :-?