tabaluga1 16.05.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam po dłuuugiej przerwie i od razu zapisuję się do klubu OSZOŁOMÓW.Kredet też na 100 % inwestycji (działka i budowa- już przyznany, ale umowa jeszcze niestety nie podpisana.Przy okazji gratuluję występu w muratorze, Aida U mnie róznica wieku to równo 3 lata (równo bo są z tego samego dnia)Teraz zaczynają łapać kontakt. Trochę żałuję, że nie zdecydowaliśmy się wcześniej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 16.05.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Tabaluga..Dzieki Jestes w oszołomach już od dawna, nawet jest link do Waszego projektu, dom w Pistacjach tak? Tak mam zapisane przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Sorry, nie zauważyłam. A to się cieszę Trochę rzadko tu zaglądam, ale czasu niestety mało, tym bardziej, że budowa ruszyła (i zdążyła się już cofnąć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mel 16.05.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witaj Aida77 Sądząc po opisach działek wyżej, to przeglądamy te same ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 16.05.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Aida77 Wracając do ról. Chyba bardziej należy mi się tytuł oszołoma niż doradcy. Działka kupiona za kredyt 100%. Start z budową za 2-3 lata też na kredyt 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 17.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Acidtea zwieniłam wpisy na pierwszej stronie;) A mnie się znowu sniły działki... Mel a przeszukiwaliście okolice? Jak Wam się widzą tereny zachód i południe Krakowa? My zaczelismy bardziej na pólnoc i przeraziły nas ceny w Zielonkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesneij zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano beigałam po urzędach załatwiając:wyciag aktulany z KWwyciag z rejestru gruntówwyciag z konta za poprzednie 3 mies i tu ciekawostka prosże zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty? a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdfize mamy kredyt na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 17.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Sylvia no jak szybko? Pewnie szybko za pare dni skoro tak sie dziwisz;) To Wasze Radonie to maleńkie jest chyba? Fajnie taki spokój i cisza;) Jarek robi sobie jutro wolne i bedziemy szukac ostro cały dzien te nasze powybierane działeczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 17.05.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesneij zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano beigałam po urzędach załatwiając: wyciag aktulany z KW wyciag z rejestru gruntów wyciag z konta za poprzednie 3 mies i tu ciekawostka prosże zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty? a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdfize mamy kredyt na działkę Bez obrazy, ale nie wiem o co masz pretensje? Wszystkie te dokumenty wiadomo "z góry" że są potrzebne. Wyciąg z KW (jeśli jest prowadzona "komputerowo" jest dostepny od ręki, wyciąg bankowy masz w domu..... Nie wiem jak z rejestrem gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 17.05.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Gracz, tylko mnie nie strasz. Ja też mam działkę w pełni uzbrojoną i nie spodziewalam się aż takich kosztów. Nawet połowy tego się nie spodziewałam Tabaluga czyla jak wygląda u Ciebie z mediami? Bo jak sie pytałam o dzialki uzbrojone, to miłe panie z agencji nieruchomosci twierdza...ze takich dzialek nie ma bo nikt nie doprowadza niczego jesli sie nei cce budowac... I pyta mnie czy ja sobie wyobrazam pusta działke z kranikiem z woda i skrzynka z pradem..a ja..że tak, właśnie tak to sobie wyobrażałam...I ze studzienka z klapką od scieków;) i rurą z gazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 17.05.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 pani posrednik z mBanku poprosiła o doniesienie kilku dokumentów o których wczesneij zapomniała powiedzieć, wiec dzis rano beigałam po urzędach załatwiając: wyciag aktulany z KW wyciag z rejestru gruntów wyciag z konta za poprzednie 3 mies i tu ciekawostka prosże zgadnąć kiedy otrzymam w.w dokumenty? a jeszcze do załatwienia jest wycena i opinia z BPH gdfize mamy kredyt na działkę Bez obrazy, ale nie wiem o co masz pretensje? Wszystkie te dokumenty wiadomo "z góry" że są potrzebne. Wyciąg z KW (jeśli jest prowadzona "komputerowo" jest dostepny od ręki, wyciąg bankowy masz w domu..... Nie wiem jak z rejestrem gruntu. Ja bym miała pretensje gdyby ktos wcześniej zapojmniał mi o tym powiedziec..Nawet jak to jest niby wiadome niekoniecznie ktoś o tym przeczytał a ich obowiązkiem jest poinformowanie o wszystkim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Sylvia no jak szybko? Pewnie szybko za pare dni skoro tak sie dziwisz;) To Wasze Radonie to maleńkie jest chyba? Fajnie taki spokój i cisza;) Jarek robi sobie jutro wolne i bedziemy szukac ostro cały dzien te nasze powybierane działeczki;) Rafał ano o to ze pytałam o liste dokumentów i pani o tych zapomniała wyciagu w domu nie mam i gdyby nam powiedziała 2 tyg temu to dzis obyłoby sie bez biegania wszystkie dokumenty otrzymałam do reki od razu. jedynie opinia banku ma być na poniedziałek i rzeczoznawca - tu nie było do końca wiadomo czy czasem rzeczoznawca bankowy eni zorbi wyceny na koszt banku wieć do wczoraj tez tego nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 17.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 wszystkie dokumenty otrzymałam do reki od razu. no to nieżle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 17.05.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Sylvia no jak szybko? Pewnie szybko za pare dni skoro tak sie dziwisz;) To Wasze Radonie to maleńkie jest chyba? Fajnie taki spokój i cisza;) Jarek robi sobie jutro wolne i bedziemy szukac ostro cały dzien te nasze powybierane działeczki;) Rafał ano o to ze pytałam o liste dokumentów i pani o tych zapomniała wyciagu w domu nie mam i gdyby nam powiedziała 2 tyg temu to dzis obyłoby sie bez biegania wszystkie dokumenty otrzymałam do reki od razu. jedynie opinia banku ma być na poniedziałek i rzeczoznawca - tu nie było do końca wiadomo czy czasem rzeczoznawca bankowy eni zorbi wyceny na koszt banku wieć do wczoraj tez tego nie wiedziałam no widzisz i po kłopocie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Aida otwieram dziś murator i co widzę? Ciebie widzę i nawet wrzucili jakieś zdjęcie niby to twojego domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 17.05.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Aida otwieram dziś murator i co widzę? Ciebie widzę i nawet wrzucili jakieś zdjęcie niby to twojego domu.. Nienajlepiej wyszłam na zdjeciu, mogłam obejrzec przed wydrukiem Ślęcze nad praca a potem dalej działki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 17.05.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Hej gagatki! Działajcie, działajcie bo pogoda sprzyja! @ Aida77 Gratuluję. Mam nadzieję że ciąg dalszy nastąpi na łamach Muratora..... U mnie jutro zaczynają z więźbą dachową a ja lecę sobie do Moskwy. . Dzisiaj byłem obejrzeć ścianki działowe. O rany ile jeszcze roboty...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 18.05.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Blinkey ja gratuluje postępów skoro więźba to już blisko.. pokrycie dachu i będziesz miec za soba drugi etap:) No dobra to kawusia i jedziemy w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 18.05.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 To z którego miesiąca musze sobie kupić ten murator A jak tam poszukiwanie wczorajsze działeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 18.05.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Olasa czerwcowy Wczoraj to dalej w necie dzis jedziemy w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts