Goni_Mnie_Peleton 08.09.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Aida77 kupuj dzialke szybko bo niedlugo ceny ziemi zwariuja tak jak ceny mieszkan. Najlepiej kup 2 dzialki , na jednej postawisz domek , druga bedzie mozna sprzedac na etapie wykanczania. Nie stracisz a byc moze sporo zarobisz. I nie boj sie dzialek bez gazu , teraz domy tak sie ociepla , ze nie ma jakis wielkich roznic w kosztach ogrzewania pradem i gazem. Szczegolnie w mniejszych domach a i niski koszt inwestycji w prad w porownaniu z instalacja gazowa jest kuszacy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 08.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 cemik u nas bank nie chcial policzyc ale poza tym na niego nie narzekam Kredyt B.bo millenium to nas zameczal jakimis papierami.nawet w ostatniej chwili ich analityk dopatrzyl s jakiegos starego kredytu i chcilei zaswiadczenia ze juz spalcony.w ostatniej chwili! dlatego musielismy im podziekowac. no i ubezpieczenie na zycie w KB jest juz wliczone w ratach a w millenium to byl dodatkowy koszt co do kosztorysu to bylismy w dziwnej sytuacji.musielismy go bardzo zanizyc zeby nie byc zmuszonym brac wiekszego kredytu niz chcielismy.to bylo trudne ale s udalo byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 08.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ich troje wielkie dzieki za piwniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 08.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Aida77 kupuj dzialke szybko bo niedlugo ceny ziemi zwariuja tak jak ceny mieszkan. Najlepiej kup 2 dzialki , na jednej postawisz domek , druga bedzie mozna sprzedac na etapie wykanczania. Nie stracisz a byc moze sporo zarobisz. I nie boj sie dzialek bez gazu , teraz domy tak sie ociepla , ze nie ma jakis wielkich roznic w kosztach ogrzewania pradem i gazem. Szczegolnie w mniejszych domach a i niski koszt inwestycji w prad w porownaniu z instalacja gazowa jest kuszacy. Pozdrawiam. Goni_mnie_peleton, dzięki za troskę, wiem widze co się dzieje, ale pewnych rzeczy nie jestesmy w stanie przeskoczyć, a co do dwoch działek, to niestety nie bardzo nas stac...a szkoda bo trochę kasy i jest taka jedna co teraz malo warta a w p[rzyszlości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 08.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam Aida77 kupuj dzialke szybko bo niedlugo ceny ziemi zwariuja tak jak ceny mieszkan. Najlepiej kup 2 dzialki , na jednej postawisz domek , druga bedzie mozna sprzedac na etapie wykanczania. Dobra rada. Ja się sfrajerowałem. Zamiast kupić 30ar, to ja głupi tylko 15 wziął. Teraz by sprzedał 2x drożej. A tak te se w brodę pluję. A kasa była jeszcze do pobrania. Ech, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 08.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Asiu az boje s zapytac co za piec sprzedalas za tyle sianka ...czy aby na pewno nie solidnej niemieckiej roboty z roku ok 40 i czy przypadkiem nie chowasz gdzies drugiego co by mnie zaprosic na piwo a pozniej brzydlak bo brzydki bydlak paskud bo paskudny mam charakter ale tylko czasem zalaze za skore Piec był po prostu dziełem sztuki z końca XIX wieku albo nawet wczesniej (rokoko) - czy niemiecki - nie wykluczam tego ale wiesz Polacy też wiele solidnych rzeczy robią. A urodziny spędziłam na budowie oczywiście ochrzaniając wykonawcę i gości z Lafarge Charakter masz normalny - temperament bardziej jednak słowiański niż germański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 08.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ich troje wielkie dzieki za piwniczki O co chodzi z tymi piwniczkami? Ja też chcę później pobudować sobie piwnicę poza domem. Taką nieogrzewaną z wejściem po schodach i przysypaną ziemią. Mały schron a przydatny na warzywa dla żony i wino dla mnie. Nie chwaląc się w czasach świetności wstawiałem u rodziców do czterech balonów. Jeżeli to coś w tym stylu może przślesz dalej na [email protected] Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 09.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Asiu mialam konkretny piec na mysli dlatego niemiecki i ciesze s ze to nie taki piecyk spieniezylas a Polacy to oczywiscie zdolne bestie zwlaszcza ze musieli duzo kombinowac bo nic w sklepach nie bylo i nijak temu nie zaprzeczam ze potrafia solidnie cos zrobic na szczescie ten rzeczony piec to nie oni zrobili a charakteru nie mam niemieckiego a kozacki rizuński ciesze s ze urodzinki mialas jednak na swoich włosciach i z poglebiona dyskusja w tle cemik ta piwniczka o ktorej mowisz to wlasnie taka jakiej schemat przyslal mi ich troje.podesle ci ja ok 14. powodzenia wszystkim bobom budowniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 11.09.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ale piekna pogoda...a ja zamist coś w kierunku domku albo relaksować sie...nadrabiam zaległości w pracy Ale wide po dziennikach że inny nie tracą czasu, oby tak dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ich_troje 11.09.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ale piekna pogoda...a ja zamist coś w kierunku domku albo relaksować sie...nadrabiam zaległości w pracy Ale wide po dziennikach że inny nie tracą czasu, oby tak dalej:) I zapewne pięknej pogodzie zawdzięczamy taką ciszę na forum. Wszyscy szukaja działek albo piknikują popołudniami Albo się budują póki sezon trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 11.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 I zapewne pięknej pogodzie zawdzięczamy taką ciszę na forum. Wszyscy szukaja działek albo piknikują popołudniami Albo się budują póki sezon trwa ....a niektórzy jeżdżą na rowerach i podglądują jak to inni wybudowali domki - zbierają pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ich_troje 12.09.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Znalazłem ciekawy wątek. Sądzę, że przyda się jeszcze na etapie projektowania i później urządzania wymarzonego domku: Czego w urzadzaniu domu nie zrobilibyscie ponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 12.09.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 12.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zmieniłam image!!!!!! Co Wy na to Już nie będę biegać pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 12.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zmieniłam image!!!!!! Co Wy na to Już nie będę biegać pod górkę Cyla - dzięki!!!! Baaardzo się męczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanek 12.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Asiula7771 nie wiesz czasem kiedy odbywają się u Ciebie w Poznaniu targi budowlane …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 13.09.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Asiula7771 nie wiesz czasem kiedy odbywają się u Ciebie w Poznaniu targi budowlane …. Tak zwana budma - zawsze w styczniu...A w lutym targi instalacyjne, w maju meblowe!! pozdrawiam Asia http://www.mtp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 13.09.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cyla no fajny:) Bardzo fajny, chociaż przyzwyczaiłam się już do tamtego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 13.09.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cyla no fajny:) Bardzo fajny, chociaż przyzwyczaiłam się już do tamtego:) Mamy przerwe na budowie to pomyśałam sobie ,że siędę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ich_troje 14.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A u mnie dziś leją pierwszą warstwę płyty (+pierwsza warstwa izolacji terminczej i hydro). Jutro przestój technologiczny, a w sobotę druga warstwa (+ kolejna warstwa hydro i termi). A w poniedziałek ruszają z murami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts