moominek 01.06.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ratujcie!!! Od kilku tygodni stoją prace wykończeniowe domku z powodu elektryki, a teraz okazało się, że nie ma wełny do ciepleń poddaszy i płyt K-G Gdzie mógłbym coś takiego zakupić w okolicy? Pomocy i z góry dzięki za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 może w KR ISOBUD w Michałowie Reginowie ul.Warszawska 56 chyba powołaj się że od pawła namiary a może cena się zmieni najlepiej gadać z p.Krześem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 01.06.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 może w KR ISOBUD w Michałowie Reginowie ul.Warszawska 56 chyba powołaj się że od pawła namiary a może cena się zmieni najlepiej gadać z p.Krześem Paweł bez urazy, ale ciągle polecasz ten Krisobud a ja tam byłem 3 razy, z czego 2 razy gadałem tym gościem i powiem Ci że wcale nie jest skłonny do jakiś większych odniżek ,raczej olewa sprawę i cen nie mają super atrakcyjnych, nawet "po rabacie". Być może jak ty byłeś na etapie swojego budowania to było co tam załatwić taniej , ale chyba to już nie powróci. Generalnie pytając kilkakrotnie bo akurat przejeżdzałem w okolicy zlewali ludzi mówiąc że ceny są takie jakie są - więc ja mam ich głęboko w dupie. I NIE WIERZĘ W MAGICZNE SŁOWO :" SĄSIAD POLECAŁ I CHWALIŁ ŻE TANIO MACIE" Jeszcze raz piszę : PAWEŁ BEZ URAZY !!!. Ale nie uważam że są godni polecania!!! Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.06.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 a ja natomiast uważam że jak ktoś poleca to zawsze warto podjechać i pogadać. skoro byłeś u nich i OLALI CIĘ to można powiedzieć że twój problem nie ich . oczywiście zgodzę się że jest BUM budowlany i mają wszyscy wszystkich w d... bo i tak klient przyjedzie. tylko od ciebie zależy czy będzie ci się chciało podjechać do osoby POLECANEJ i porównać ceny a to nic nie kosztuje . może i w zeszłym roku byli konkurencyjni a może potrafiłem z nich więcej wydusić w tym MOŻE nie są, tego nie wiem, ALE MYŚLĘ ŻE DLA OSÓB KTÓRE ZACZYNAJĄ BUDOWE LUB MAJĄ NÓŻ NA GARDLE POTRZEBNE SĄ TAKIE INFORMACJIE CO,GDZIE,ZA ILE i wcale się nie MAM na co obrażać bo to nie mój interes I NIE MAM W NIM UDZIAŁU staram się być tylko miły i DZIELIĆ się dobrymi i złymi INFORMACJAMI bo są one na pewno nam wszystkim bardzo potrzebne POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 01.06.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 a ja natomiast uważam że jak ktoś poleca to zawsze warto podjechać i pogadać. skoro byłeś u nich i OLALI CIĘ to można powiedzieć że twój problem nie ich . oczywiście zgodzę się że jest BUM budowlany i mają wszyscy wszystkich w d... bo i tak klient przyjedzie. tylko od ciebie zależy czy będzie ci się chciało podjechać do osoby POLECANEJ i porównać ceny a to nic nie kosztuje . może i w zeszłym roku byli konkurencyjni a może potrafiłem z nich więcej wydusić w tym MOŻE nie są, tego nie wiem, ALE MYŚLĘ ŻE DLA OSÓB KTÓRE ZACZYNAJĄ BUDOWE LUB MAJĄ NÓŻ NA GARDLE POTRZEBNE SĄ TAKIE INFORMACJIE CO,GDZIE,ZA ILE i wcale się nie MAM na co obrażać bo to nie mój interes I NIE MAM W NIM UDZIAŁU staram się być tylko miły i DZIELIĆ się dobrymi i złymi INFORMACJAMI bo są one na pewno nam wszystkim bardzo potrzebne POZDRO.... Ja też tak uważam Teraz faktycznie prawie lub nawet wszystkie hurtownie i składy budowlane są górą.Czują koniunkturę i w nosie maja potencjalnych klientów i tak towar sprzedadzą. Jeśli zaś chodzi o ISOBUD to ja mam jak najlepsze wspomnienia ze WSPółPRACY Z NIMI.Są terminowi,uczciwi itd... Paweł napiszcie ,proszę jakie okna,kolor ,dach i gdzie??? Ciesze się z Wami i czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 01.06.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Niestety taka nastapiła sytuacja na rynku budowlanym jak za czasów, gdy w sklepach był tylko ocet Juz nie ma klient nasz pan i tyczy się to też ekip. Szaleństwo, istne szaleństwo... przez zawiłości z przyłączem, a teraz materiały mam juz 1,5 m-ca poślizgu, dobrze że bank nie wnika w harmonogram PS. Dzięki wielkie mago za namiary... dziś nie zdążyłem, bo internet padł i dopiero teraz wszedlem na forum ale jutro zaczynam poszukiwania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 mago bardzo prosze oto info jeśli chodzi o DACH to będzie z tego: Meyer-Holsen – Ravensberger angoba krystaliczna grafit http://www.meyer-holsen.de/produkte/dk/linie_aktuell/ravensb_kristall_engobe.html?produkte&linie_aktuell& a został zamówiony u p.Michała którego serdecznie polecam bo warto z nim potargować http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45467&postdays=0&postorder=asc&start=300 natomiast OKNA po burzliwych negocjacjach moge polecić z 2 miejsc można powiedzieć że szli łep w łep a niewielka kropla zdecydowała o wyborze oczywiście gdyby ktoś chciał namiar to wysyłam na PRV...bezinteresownie okna będą w Złotym Dębie,P4 WK2, i takie tam jeszcze dodatki http://img102.imageshack.us/img102/6566/zlotydabel6.th.jpg POZDRO....... i małgosiu prosimy o jakieś foteczki z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 01.06.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 hm...mam już ekipę od sierpnia drogo jak za zboże ale jest Paweł, dzięki za pomoc i mecenat teraz dopiero się zacznie aha, za jakieś 3-4 tygodnie powinienem mieć PROND na działce (dziś byłem, kopali rów pod kabel; firma jest z Sochaczewa i nazywa się Błysk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 01.06.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 a ja natomiast uważam że jak ktoś poleca to zawsze warto podjechać i pogadać. skoro byłeś u nich i OLALI CIĘ to można powiedzieć że twój problem nie ich . oczywiście zgodzę się że jest BUM budowlany i mają wszyscy wszystkich w d... bo i tak klient przyjedzie. tylko od ciebie zależy czy będzie ci się chciało podjechać do osoby POLECANEJ i porównać ceny a to nic nie kosztuje . może i w zeszłym roku byli konkurencyjni a może potrafiłem z nich więcej wydusić w tym MOŻE nie są, tego nie wiem, ALE MYŚLĘ ŻE DLA OSÓB KTÓRE ZACZYNAJĄ BUDOWE LUB MAJĄ NÓŻ NA GARDLE POTRZEBNE SĄ TAKIE INFORMACJIE CO,GDZIE,ZA ILE i wcale się nie MAM na co obrażać bo to nie mój interes I NIE MAM W NIM UDZIAŁU staram się być tylko miły i DZIELIĆ się dobrymi i złymi INFORMACJAMI bo są one na pewno nam wszystkim bardzo potrzebne POZDRO.... Ja doceniam to że inni chcą się dzielić swoimi doświadczeniami , tylko akurat tam to mnie wq@#$% i tyle. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.06.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 hm...mam już ekipę od sierpnia drogo jak za zboże ale jest Paweł, dzięki za pomoc i mecenat teraz dopiero się zacznie aha, za jakieś 3-4 tygodnie powinienem mieć PROND na działce (dziś byłem, kopali rów pod kabel; firma jest z Sochaczewa i nazywa się Błysk ) SERDECZNE GRATULACJE I CZEKAMY NA POSTĘPY i oczywiście służę radami i pomocą wszelką bo wiem jak trudno jest zacząć 1 dom ps. jak przestanie padać to jesziem na działkę koło 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 02.06.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 natomiast OKNA po burzliwych negocjacjach moge polecić z 2 miejsc można powiedzieć że szli łep w łep a niewielka kropla zdecydowała o wyborze... hej, avante? famix? a ta druga? pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.06.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 levior a tak po polskiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 02.06.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 levior a tak po polskiemu bylem przekonany ze okna z fotki to avante ... ale jak widac pomylilem sie famix to dystrybutor tych okien w wawie ... pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.06.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 levior a tak po polskiemu bylem przekonany ze okna z fotki to avante ... ale jak widac pomylilem sie famix to dystrybutor tych okien w wawie ... pozdr pawel OTO INFO Jak by ktoś szukał OKIEN to polecam - w profilu REHAU p.MARCIN 0695-292-193 - od Jezierskiego p.ŁUKASZ 0698-035-168 nam udało się wynegocjiować SUPER CENE i rabacik dla INNYCH na hasło "od PAWŁA z FORUM" no_kya poleciało na PRV..... myśle że pomoże troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 02.06.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 no_kya poleciało na PRV..... myśle że pomoże troche Paweł dzięki, nieoceniony sąsiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaciszanka 03.06.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Alle się porobiło! Z dziką radością stwierdziłam że podciągnęli nam prąd i zaraz potem wlazłam na forum i dowiedziałam się,że Generała okradli . My frycowe bo też już zapłaciliśmy kiedy nam Veluxy rąbneli. Solid solidem, ale żaluzje trzeba będzie zamontować. No i straż sasiedzka by się przydała! Kiedy zaczynamy manewry? Co do zbiornika na gaz płynny: zamierzamy go wkopać częściowo wlaśnie ze względu na wody gruntowe, a powstały pagórek zamaskować skalniakiem. Gaspol chyba wybierzemy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.06.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Alle się porobiło! Z dziką radością stwierdziłam że podciągnęli nam prąd i zaraz potem wlazłam na forum i dowiedziałam się,że Generała okradli . My frycowe bo też już zapłaciliśmy kiedy nam Veluxy rąbneli. Solid solidem, ale żaluzje trzeba będzie zamontować. No i straż sasiedzka by się przydała! Kiedy zaczynamy manewry? Co do zbiornika na gaz płynny: zamierzamy go wkopać częściowo wlaśnie ze względu na wody gruntowe, a powstały pagórek zamaskować skalniakiem. Gaspol chyba wybierzemy. Pozdrowienia WITAMY SĄSIADÓW dawno was TU nie było a tyle się wydarzyło a jak tam przygotowania do wykończeniówki - kiedy startujecie z robotą bo my przymierzamy sie na początku Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaciszanka 03.06.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Przez tydzien bylismy poza zasięgiem, zbieralismy siły i myśli po rozmowach z hydraulikiem, elektrykiem firmami od gazu, okien, wylewek....itd itp. Może się uda za jakieś 2 tyg.Facet od ogrodzenia mi sie gdzieś zagubił więc szukam nowego. To tyle z placu boju. UDANEGO STARTU I ROWNIE UDANEGO LADOWANIA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 03.06.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 kupię barak w rozsądnej cenie jako lokum dla budowlańcówWieliszew - ok. legionowaPs. Pozdrawiam Nieporęt i okolice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.06.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 kupię barak w rozsądnej cenie jako lokum dla budowlańców Wieliszew - ok. legionowa Ps. Pozdrawiam Nieporęt i okolice... Cześć moja koleżanka właśnie skończyła stan surowy więc być może będzie chciała się pozbyć barakowozu, tyle że nie wiem czy będzie Ciebie intersowało sprowadzanie tego sprzętu aż z Warszawy z ul.Bartyckiej Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts