Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zdrowych, Spokojnych, Rodzinnych, Słonecznych i Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa (chyba śniegowego) życzy Magda z Rodzinką.

Ps. Mam w końcu wodę hura!!!

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witanko.

Poproszę o info gdzie w naszej okolicy kupię najtaniej deski 25 i 32 mm.

Dawno nie kupowałem i ceny które mi zaoferowano to jakieś przegięcie.

Cena za deskę 32 mm - 920 zł/m3 (impregnowana 985 zł/m3)

Pozdrawiam.

Paweł.

Witanko.

Pozdrawiam.

Paweł.

Zapytaj w składzie na drodze do Nieporętu - po prawej, my tam kupowaliśmy piekną podbitkę. Czasami była cena "do zapłacenia" ;)

Pozdrawiam

M.

Witanko.

Pozdrawiam.

Paweł.

Zapytaj w składzie na drodze do Nieporętu - po prawej, my tam kupowaliśmy piekną podbitkę. Czasami była cena "do zapłacenia" ;)

Pozdrawiam

M.

ten skład to zdaje się "kubik - Bogdan Powała" czy jakos tak, w każdym razie tel 7748244

Witanko.

Robiłem przyłącze wodociągowe 3 listopada 2007.

Stanisławów I, Nieporęt.

Przyłacze (pierwotnie miał być wodociąg) wodociągowe w drodze prywatnej. Zostało to wykonane i podpięte do wodociągu w drodze gminnej.

140 m rurką fi100 zaopatruje 3 domy. Całkowity koszt = 9.900 zł :-)

W razie czego mam namiar na bardzo dobrego i taniego gościa który projektuje przyłącza i tanią ekipę wykonawczą :-) Miałem problemy z gminą bo krzywili się że to nie od nich robią wodę - wyceniali mi na 21 tysi :-) Także widać że można zrobić to dużo taniej.

Pozdrawiam.

Paweł.

Paweł poproszę o namiery, bo mi podali ceny z kosmosu a Twoje są do przyjęcia. Pozdrawiam Aga

BARDZO BARDZO PROSZĘ o namiary na ekipę która wykonuje ogrodzenie podmurówka + siatka -ok 40 m. Ekipa którą mieliśmy umówioną właśnie zrezygnowała, a mamy w najbliższym czasie montować okna i zakładać elektrykę –strach bez ogrodzenia. Mamy ogrodzenie od strony sąsiadów –brakuje tyłu i przodu.
BARDZO BARDZO PROSZĘ o namiary na ekipę która wykonuje ogrodzenie podmurówka + siatka -ok 40 m. Ekipa którą mieliśmy umówioną właśnie zrezygnowała, a mamy w najbliższym czasie montować okna i zakładać elektrykę –strach bez ogrodzenia. Mamy ogrodzenie od strony sąsiadów –brakuje tyłu i przodu.

Jeśli chcesz murowane, to nie mam, a lane z robi ten od składu z rondek... Szalują dołki i zalewają betonkiem. Mogą też "polepikować" takimi "kamyczkami", nie wiem, jak to się nazywa ;)

Pozdrawiam

M.

Drodzy sąsiedzi, Ci od stanu już posurowego, zamkniętego. Czy wiecie jak pięknie wygląda otynkowany w środku domek??!! Cuuudo!! A zwłaszcza własny domek.

Pozdro!

M.

Ja wiem, mój też już mi się podoba. Wreszcie przypomina dom, taka mała rzecz a mnie ucieszyła.

Pozdrawiam

Drodzy sąsiedzi, Ci od stanu już posurowego, zamkniętego. Czy wiecie jak pięknie wygląda otynkowany w środku domek??!! Cuuudo!! A zwłaszcza własny domek.

Pozdro!

M.

Ja wiem, mój też już mi się podoba. Wreszcie przypomina dom, taka mała rzecz a mnie ucieszyła.

Pozdrawiam

Witam

a mnie ucieszy już zapewne za około 2 tygodnie, hehe.

Pozdrawiam

KOnrad :D

Witam.

Czy może ktoś z forumowiczów wie gdzie kupić w naszych okolicach słupy do podciągnięcia prądu budowlanego (betonowe lub drewniane)? A może ktoś ma do sprzedania takie słupy??? Kupiłbym ze 4 sztuki. Będę wdzięczny także za namiary na jakiegoś rozsądnego elektryka który mółgłby mi to ewentualnie podłączyć :wink: .

Pozdrawaim serdecznie.

hej

mam do sprzedania maxa z kozłowic.

288x188x188 tak na oko 1000 szt

288x88x188 gdzieś ze 300 szt

transport we własnym zakreszie

tel. 691 660 098 albo 691 111 215

jako że dawno nie zaglądałam to wszystkich pozdrwiam w tym nowym pańskim roku i nowych "józefowiczów"

pa

Asia

Witam wszystkich forumowiczów. Zajmuje się sprzedażą i montażem przydomowych oczyszczalni ścieków (alternatywa dla szamba), a w naszej gminie (Nieporęt a także w Serocku) jest dotacja do uzyskania do 3500 PLN. Więcej pod nr tel. 0 696 38 38 56 lub [email protected]

Witam.

Mam do sprzedania:

- siatka ogrodzeniowa ocynkowana fi 3mm oczko 60 mm - 60 metrów bieżących, słupki też się znajdą :-)

Prawie nówka - u mnie była na ogrodzeniu od września 2007 do końca marca 2008.

Pozdrawiam.

Paweł.

SPRZEDAM pozostałe po budowie:

Styropian 10 (bez frezu - podłoga) - 2m3 x 80zł = 160zł

Styropian 15 (frez - ściana) 4,5m3 x 80zł = 360zł

Pustak MAX (288x188x220, Plecewice) 65szt x 2,90 = 188,50zł

Suporeks (12x24x59) 45szt x 4zł = 180zł

Klinkier z rozbiórki (Vega, CRH Klinkier, całe cegły) 85szt x 1zł = 85zł

Siatka ogrodzeniowa (3mm, oczko 6cm, cała rolka 10m) 100zł/rolka

Siatka, max i suporeks stan bardzo dobry, styropian przybrudzony (leżał od jesieni pod tarasem, nie utlenił się), klinkier - wiadomo - z rozbiórki, czyli widać na nim wpływ zaprawy, ale myślę że spokojnie nada się w jakieś mniej widoczne miejsce.

Zdjęcia mogę przesłać na PW.

WAŻNE: jeśli ktoś będzie zainteresowany, to odbiór własnym transportem (z Janówka k/NDMaz). Nie możemy tu pomóc.