Liseczek 24.07.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;) Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował? Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 29.07.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witam,Poszukuję otoczaków - kamieni, żwiru o frakcji 35-80 mm do GWC, tak koło 30 ton, Może ktoś orientuje sie gdzie takowy mogę zakupić Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.08.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam ponownie w dalszym ciągu mam do sprzedania wełnę TopRock 20 cm grubość - 19 rolek =47,5 m2 oraz SuperRock 5 cm grubość - 20 paczek = 144 m2. ceny do uzgodnienia. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frustrat 08.08.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Poszukuję fachowców do wykonania tynków wewnętrznych i wylewek bardzo proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 10.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam. Noooo WiMax'em byłbym zainteresowany bardzo. Jutro dzwonię do netii. Pozdrawiam. Paweł. Pochwal sie proszę wynikami pomiarów... Pozdr M. I jak internecik? Śmiga już? Ciekawa jestem rezultatów, musimy lada chwila coś zamówić. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 11.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam.Jednak WiMax'a nie testowałem.Będzie jednak NEO z telekomuny. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcisko 11.08.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam przyszłych sąsiadów, W tym roku miałam rozpocząć budowę w Kątach Węgierskich, przy ul. Bagiennej. Od trzech miesięcy czekam na pozwolenie na budowę - aktualnie P. Kwiatkowski (Urząd Gminy Nieporęt) twierdzi, że nie może go wydać, bo nie ma pieczątek. Czy ktoś z Was miał podobny problem?? Już nie wiem, co robić, mam umówioną ekipę, prąd, wodę, toi-toia, barak, wszystko czeka, a nie ma żadnych realnych perspektyw, że otrzymam pozwolenie w ciągu najbliższego miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 15.08.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam. Ja właśnie wczoraj odebrałem pozwolenie (złożyłem go 6.60.2008) Miałbym wcześniej ale Pan Kwiatkowski wprowadził mnie w błąd.pozdrawiam i życzę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 15.08.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 skąd można odebrać i za ile? Nasz wykonawca źle cos policzył i zostało nam stali - 12 i 6 - tak gdzieś na drugi dom. Odstąpimy za przyzwoite pieniądze. M. Celem uzupełnienia: fi 12 - 35 sztuk - 12 m fi 6 - 90 sztuk - 6 m Łącznie ok. 0,5 tony. Odbiór, ze względu na gabaryty, osobisty. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcisko 15.08.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam. Ja właśnie wczoraj odebrałem pozwolenie (złożyłem go 6.60.2008) Miałbym wcześniej ale Pan Kwiatkowski wprowadził mnie w błąd. pozdrawiam i życzę cierpliwości Dzięki - w czwartek przejechałam się do Urzędu i okazało się, że nasza inspektor nadzoru (słynna Teresa) przy składaniu papierów wpisała błędny numer działki i dlatego to tyle trwało. Ponieważ Pani Inspektor obiecała nam, że wszystkim się zajmie, zaufaliśmy jej i nie dzwoniliśmy do Urzędu, skoro ona nam mówiła, że codziennie dzwoni i ponagla... I w ten sposób dokument, na który od trzech tygodni czekaliśmy i Pani Teresa nie mogła załatwić, ja dostałam od ręki. Pozostaje czekać na odpowiedź archeologów i może w przyszłym tygodniu będzie już pozwolenie A propos inspektorów - możecie mi kogoś polecić z okolic Kątów? Mam chyba już dość współpracy z P. Teresą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 17.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A propos inspektorów - możecie mi kogoś polecić z okolic Kątów? Mam chyba już dość współpracy z P. Teresą. Poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcisko 17.08.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 17.08.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam buduję domek w miejscowości Dębę (więc nawet blisko Nieporętu) i miałbym kilka pytań do was:1. Gdzie można kupić nadproża (oczywiście tanio)? 2. Gdzie kupowaliście belki i pustaki na strop teriva?( ja dostałem wycenę z firmy koło Łowicza(Zduny)tylko ciekawe jak z jakością ich produktów może ktoś słyszał o tej firmie będę wdzięczny za info.3.No i stęple oraz deski na strop?Na chwilę obecną to tyle będę wdzięczny za informację i z góry dziękuję.PozdrowionkaTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 17.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam oddam 1 paletę Porothermu 25 cm ,38 cm i 11 cm w sumie razem wszystko jedna paleta. Jak ktoś potrzebuje blaciki z desek o długości około 1 -2 m to też niech przybywa. Oddam za przysłowiowy browar. Transport we własnym zakresie.Zostało mi też trochę styropianu podłogowego 4cm i 5 cm Austrotermu i elewacyjnego 10cm. Jakieś inne duperele. Oczywiście sprzedaż wełny mineralnej która pozostała jest aktualna. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 19.08.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam!! Szukam stempli 3m. Może ktoś ma na zbyciu lub gdzie można kupić w okolicy Nieporęu, Serocka lub Legionowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 20.08.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Tomy-s, odnośnie stępli to polecam firmę Kubik z nieporętu. obecnie mają stęple 3 m. bodajże po 6,50 za sztukę. towar w porządku, ładnie spakowany a transport terminowo bez problemów.tel. do nich to 602322086. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 20.08.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Tomy-s, odnośnie stępli to polecam firmę Kubik z nieporętu. obecnie mają stęple 3 m. bodajże po 6,50 za sztukę. towar w porządku, ładnie spakowany a transport terminowo bez problemów.tel. do nich to 602322086. Dzięki wielkie to dużo taniej niż w Zakpolu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joleko 21.08.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam przyszłych sąsiadów serdecznie Zamierzamy zacząć budowę domu w Stanisławowie I, i w związku z tym potrzebujemy namiar do kierownika budowy, solidnego i w rozsądnej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.08.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam przyszłych sąsiadów, W tym roku miałam rozpocząć budowę w Kątach Węgierskich, przy ul. Bagiennej. witamy sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcisko 21.08.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 A witam, witam Budujecie się na Bagiennej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts