Marcisko 21.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Już wiem, że tak Tylko nie kojarzę, w którym miejscu... My mamy działeczkę trzy działki przed nowym domem Osmana - taka ogrodzona z fundamentami , blaszakiem i toi-toiem Mam pytanie - czy ktoś z Was budował dom z ceramiki firmy Lode?? Mój budowlaniec bardzo poleca, podobno lepsza od Porothermu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 22.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam przyszłych sąsiadów serdecznie Zamierzamy zacząć budowę domu w Stanisławowie I, i w związku z tym potrzebujemy namiar do kierownika budowy, solidnego i w rozsądnej cenie. Pozdrawiam Polecam mojego kierownika jest solidny i nie jest zbyt drogi 505716891 Powołaj się na Tomka z Dębego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 22.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 tylko zależy gdzie budujesz bo on jest z okolicy Serocka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 22.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 właśnie doczytałem i wiem że budujesz w Stanisławowie I powinien tam dojechać, (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joleko 23.08.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Dziękuję tomy-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 24.08.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Cześć,poszukuję tynkarza do tynków cementowo-wapiennych z przycierką piaskiem kwarcowym. Jeśli macie kogoś godnego polecenia to będę wdzięczny za przesłanie namiarów na priv'a. Niestety tynkarz z kórym byłem umówiony wystawił mnie :/ Dzięki,Radzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radzik 24.08.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Cześć,poszukuję tynkarza do tynków cementowo-wapiennych z przycierką piaskiem kwarcowym. Jeśli macie kogoś godnego polecenia to będę wdzięczny za przesłanie namiarów na priv'a. Niestety tynkarz z kórym byłem umówiony wystawił mnie :/ Dzięki,Radzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 25.08.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cześć, poszukuję tynkarza do tynków cementowo-wapiennych z przycierką piaskiem kwarcowym. Jeśli macie kogoś godnego polecenia to będę wdzięczny za przesłanie namiarów na priv'a. Niestety tynkarz z kórym byłem umówiony wystawił mnie :/ Dzięki, Radzik poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 25.08.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 A witam, witam Budujecie się na Bagiennej? niestety z chwilowego braku internetu tak rzadko tu zaglądamy a co do budowania to od 4 msc już MIESZKAMY POZDRO.....dla wszystkich bo budować warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 25.08.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam. Krótko................ Po 17 miesiącach walki budowlanej.......... MIESZKAMY OD 23.08.2008 Pozdrawiam. Paweł, Ula, Marta & Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 25.08.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam gdzie można tanio kupić stal na zbrojenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 25.08.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 stawex ul.modlińska 156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 25.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 stawex ul.modlińska 156 Wielkie dzięki to dużo taniej niż tam gdzie ostatnio kupowałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 26.08.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Cześć w dalszym ciągu mam do sprzedania wełnę na poddasze 20 cm i 5 cm . KOnrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio1pio1 31.08.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Sprzedam barak budowlany, odbiór HDSem z Marek. Stan baraku średni - przeżył juz parę budów, ale u mnie dzielnie sprawował sie prawie dwa lata i ekipy go zamieszkiwały. Cena 1500zł Piotr 608 678 726 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blanka J. 31.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Witajcie, Nareszcie i u nas zaczęło się dziać. Mamy już zalane ławy. Ekipa uwija się że hej. I tu pilne pytanka: - poradźcie czym najlepiej zaizolować między ławami a fundamentem (fundament też będzie lany)? - szukamy namiarów na dobrego hydraulika - na teraz przy stanie zero i resztę instalacji na wiosnę (bez CO) - czy ktoś ma do odsprzedania stemple (ok 3m)? Pozdrawiamy,B&Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 01.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam.Poszukuje dobrego i sprawdzonego w boju gościa od kominków. Będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 01.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam.Nadszedł czas na poszukiwanie wykonawcy kostki brukowej wokół domu.Jeśli ktoś dysponuje namiarami na solidnego wykonawcę to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 02.09.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Puściliśmy naszą 3 letnią córkę do przedszkola nowo otwartego 10km od nas w strone W-wy. Jak na razie jest fajnie jest 7 dzieci w calym przedszkolu. Także jak ktoś chciałby puścić dziecko w tak niedużą grupę dzieci to polecam jako adaptacja dla maluchów. My przeszukaliśmy kilka placówek w naszych okolicach i szczerze nie ma duzego wyboru - i miejsc wolnych przede wszystkim.Przyjmują dzieci od 2 lat także jak ktoś by szukał czegoś to mogę dać namiary. PozdrawiamUla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcisko 02.09.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Muszę się pochwalić - pozwolenie uprawomocnione, mury pną się do góry Czy jest tu ktoś, kto jeszcze się buduje, czy już wszyscy zajmują się wykończeniówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts