daruz 01.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 JESTESMY Z RADZYMINA RADZYMINA RADZYMINA Witam nasza firma buduje na białołece i okolicach. (RADZYMIN WOŁOMIN SEROCK MARKI ZEGRZE ORAZ OKOLICE WARSZAWY)+ (Nadarzyn Piaseczno Góra Kalwaria itd) Wszelkie okolice w promieniu 100 km Budujemy stany deweloperskie jak i pod klucz Nasza Firma obecnie stawia dobudowe (kończymy) na ulicy AMBARAS oraz Nadarzynie STARA WIES na ul JEMIOŁOWEJ 2 budowy STANY POD KLUCZ Ponad to dodam ze cyklicznie wystawiamy sie na targach MURATOR EXPO Na ostatnich targach 16-17 również wystawiliśmy nasze produkty i usługi http://WWW.WYBUDUJDOM.COM Zapraszamy do kontaktu inwestorów meil: [email protected] JESTESMY SPRAWDZONA FIRMA PRZEZ BUDUJąCYCH. Biuro MARKI ul Piłsudskiego 139 tel 697 555 835 Broń Boże, nie polecam tej firmy!!!!!!! Miałem przyjemność współpracować z panem Przemysławem. Odradzam wszystkim budującym współpracę z nim. Nieterminowy, niesłowny, z ulotną wybiórczą pamięcią. Mimo umowy o rozliczeniach pieniężnych po ukończeniu etapów, większosć etapów musiałem sponsorować SAM!!!!!! bo panu kasa mu się skończyła a jak to stwierdza nie będzie mieszał pieniędzy firmowych i prywatnych!!!! Nie dokończył mojej inwestycji, gdy dowiedział się, ze już większość należności ode mnie spłynęła do niego!!!! Po prostu sie wypiął i musiałem kończyć sam aby wyrobić się przed zimą. Ekipie, którą podnajął do naszej budowy także nie zapłacił do końca!!! Stronę internetową która mu stworzyłem http://www.wybudujdom.com także używa bezprawnie, gdyż za nią nie zapłacił!!!!!!!!!Sprawa zakończy się prawdopodobnie w sądzie! Na samo wspomnienie współpracy z nim mam drgawki, a wiem, że na poprzedniej budowie inwestorzy pozbyli się go juz na początku inwestycji z tych samych powodów. Z ciekawostek podam, że Pan Przemysław fundamenty tarasu chciał wylewać do połowy, a grubość wylewki dużego tarasu wyliczył sobie na ok 5cm dla oszczędnosci!!!! Omijać z daleka!!! Nie dać się nabrać na jego gadkę piękną bo w tym jest mistrzem... niestety tylko w tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_unnamed 10.01.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dzień dobry wszystkim! Na wiosnę planuję rozpocząć budowę w Kątach Węgierskich. W związku z tym bardzo bym prosił przyszłych sąsiadów o porady dotyczące:- wyboru ekipy budowlanej pracującej w okolicy- wyboru hurtowni materiałów budowlanych Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSC 19.01.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Dzień dobry wszystkim! Na wiosnę planuję rozpocząć budowę w Kątach Węgierskich. W związku z tym bardzo bym prosił przyszłych sąsiadów o porady dotyczące: - wyboru ekipy budowlanej pracującej w okolicy - wyboru hurtowni materiałów budowlanych Pozdrawiam! Witaj, Ekipę mogę polecić z Węgrowa, budowali u mnie - tez w Kątach. Skaład polecam Minox na ul. Echa Leśne. Napisz na priv w którym miejscu sie budujesz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 31.01.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam. Czy może ktoś polecić godną uwagi ekipę do adaptacji poddasza? Z góry dzięki. Pozdrawiam, Michał Polecam p. Lukasza - wykonczeniowka w calym zakresie - ocieplanie poddaszy, sufity podwieszane, zabudowa karton gips, malowanie, gładzie gipsowe i wszystko co sobie mozna wyobrazic przy wykonczeniowce - szybko sprawnie kulturalnie - Lukasz Chmiel - kontakt na http://www.lukaszchmiel.pl Oczywiscie tez ukladanie glazury, terakoty /rewelacyjnie/ paneli itd Pozdrawiam strix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSC 04.02.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam, czy możecie polecić architekta wnętrz z naszych okolic oraz ekipę do tynków i wylewek? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Maciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EmilkaK 03.04.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Mam pytanie do osób z Józefowa, szczególnie z okolic ul. Wiosennej. Na jakiej głębokości macie ujęcie wody pitnej? Jak z jakością tej wody? Przekopałam temat i znalazłam, że Blaniek ma na 14 m a ada&jarek na 12 m. Czy ktoś ma inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beti Spageti 13.04.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam, Będę miał do oddania trochę darni/ziemi po robotach związanych z zakładaniem ogrodu (sadzenie drzew) - może ktoś z sąsiadów będzie zainteresowany. W razie czego, proszę o PM. Pozdrawiam P.R. Witam, rozumiem że odbiór we własnym zakresie? Ile by było tej ziemi i skąd? Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beti Spageti 13.04.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam,czy ktoś mógłby polecić ekipę od ogrodzenia?Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EmilkaK 24.04.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 To mimo braku odpowiedzi piszę, że studnia u nas na 10 m, jeszcze nie badaliśmy jakości wody. Dzisiaj zalewamy ławy Ale się cieszę, że to ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_unnamed 24.04.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 To mimo braku odpowiedzi piszę, że studnia u nas na 10 m, jeszcze nie badaliśmy jakości wody. Dzisiaj zalewamy ławy Ale się cieszę, że to ruszyło. A można zapytać o cenę więrcenia studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcio70 24.04.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam Mam do odsprzedania domek drewniany 2,5*4 dobry na czas budowy lub jako gospodaczy na działke Do zobaczenia w JózefowieWiecej informacji na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EmilkaK 24.04.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 _unamed 150 zł za metr. Studnia przystosowana do pompy głębinowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 24.04.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Po zakończeniu budowy mam do sprzedania barakowóz budowlany, gratis dodaję tablice informacyjną i "sławojkę". Posiada własną instalację elektryczną, wystarczy podłączyć go pod źródło prądu.Transport we własnym zakresie, odbiór z Zielonej Białołęki.Barakowóz można oglądać na Aroniowej, odbiór nawet dzisiaj. Dodatkowo RBetka. Ceny do uzgodnienia, zapraszam na priv/mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 24.04.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam, czy ktoś mógłby polecić ekipę od ogrodzenia? Beata Zdecydowanie odradzam, nie polecam i przestrzegam przed ekipą od ogrodzeń "Klinkier-Sław" Sławomir Brzozowski, Słonimskiego 1, 07-300 Ostrów Mazowiecka, tel. kom: 606816533. Szczególnie przed jego bratem. Trzeba pilnować na każdym kroku, egzekwować wszystkie ustania i umowy, wszystko spisywać, bo nagle się okazuje że na to się nie umawialiśmy (mimo, że słyszały to trzy postronne osoby). Wszystko trzeba sprawdzać samemu, a i tak nie należy się spodziewać że będzie dobrze. Wymagają ciągłej obecności na budowie, nie interesuje ich to że ktoś pracuje i nie rozumieją, ze ktoś nie odbiera telefonu. Nie przekazują informacji między sobą, zaprzeczają wszystkiemu. Teraz sam muszę sobie poprawić i ponieść finansowe konsekwencje ich pomyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSC 27.04.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Tanio sprzedam deski szalunkowe, po budowie. Deski są bez gwoździ w stanie dobrym, zaimpregnowane cementem. Przelezakowaly całą zimę w garażu z przekładkami. Desek jest około 2 m3. Odbiór w Kątach Węgierskich, lub transport za dodatkową opłatą. Kontakt: 605-731-942 Maciej. Do desek mogę dorzucić gratis kruciaki do palenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjaszczura 01.05.2013 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hej, Będę budować dom w okolicach Błonia, ale znalazłam firmę z Waszych okolic, więc stąd prośba o opinie o firmie MKK Budownictwo z Legionowa:) Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_unnamed 01.05.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hej, Będę budować dom w okolicach Błonia, ale znalazłam firmę z Waszych okolic, więc stąd prośba o opinie o firmie MKK Budownictwo z Legionowa:) Będę wdzięczna Jest sporo wpisów dot. tej firmy na tym Forum i niezależnych blogach budowlanych. Polecam lekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjaszczura 01.05.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hej. Dzięki za odp. Właśnie ciężko cos znaleźć o tej firmie, nawet tutaj jakieś pousuwane wątki... Masz może jakieś linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_unnamed 01.05.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 http://www.dom.motoryzacja-vwgolf4.eu/2012/10/23/re-mkk-krzysztof-wenda-legionowo-ostrzegam/ http://forum.muratordom.pl/archive/index.php/t-139870.html? http://forum.leroymerlin.pl/budowa-domow-jednorodzinnych,1,23,8153,8153,ssv=2,sbit=2.html http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ECNOwdj4S68J:www.dom.infarek.pl/2012/10/22/mkk-krzysztof-wenda-legionowo-ostrzegam/+&cd=9&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a Są też oczywiście pozytywne opinie, np. na stronie firmy:http://www.mkk-budownictwo.pl/ksiega-gosci-firmy-budowlanej-mkk.html Prawda leży pewnie, jak zawsze, gdzieś po środku. Być może te problemy to już przeszłość a pan Wenda wyciągnął wnioski i się poprawił. Ja osobiście miałem z MKK kontak jedynie telefoniczny - bardzo taktowny, miły i profesjonalny. Nie zdecydowałem się jednak na podjęcie współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjaszczura 01.05.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Też znalazłam te wypowiedzi. Sądziłam, że może są jeszcze jakieś wątki, tu na forum. Bardzo dziękuję za pomoc, chyba odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts