pawel i renia 29.02.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 paulm witamy serdecznie a reszta na PRV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulm 29.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Bardzo bardzo dziękujemy Reniu i Pawle - -jesteście skarbnicą informacji ! Wypada wspomnieć, że nasze pierwsze kroki w poszukiwaniu swojego miejsca skierowaliśmy do Kątów i krążyliśmy tam pewnie ponad pół roku zastanawiając się czy my w ogóle chcemy dziakę ( czekaliśmy aż ceny wzrosną ha ha )Aż pewnego dnia trafiliśmy do Józefowa ..i już tak zostało, ale okolicę znamy jak własną kieszeń !I Wasz domek Reniu i Pawle zlokalizowaliśmy już w momencie jak rosły mury a może wcześniej , nie pamiętam, a teraz kawał ślicznego domu powstał - gratulujemy!!! kiedy u nas będzie ten etap ?! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 04.03.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Szukam bramy garażowej- może pochwalicie sie skąd braliście i jak wyglądał motaż i czas realizacji od zamówienia do wstawienia pozdrawiam serdecznie właśnie (przedwczoraj) zamówiłem bramę garażową w GAMAR (w Legionowie) przedstawiciel firmy Wiśniowski model dość duży bo 475 x 225, z pełną automatyką (podnośnik + fotokomórka), gładki - bez kasetonów poniżej 7k z instalacją; będzie gotowa na 4.03 Podpowiesz ile zapłaciłeś? Mamy jakiś namiar, ale jeszcze się nie do końca zdecydowaliśmy. I jaka ta bramka? Nam potrzebny kaseton w kolorze drewna... Pozdrawiam długo mnie nie było wśród żywych i mam nadzieję że nie za późno odpowiadam - zapłaciłem lekko poniżej 7k brama gładka, orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 04.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 TYNKARZE!!! dobrych i sprawdzonych pilnie poszukuję!do tynków tradycyjnychdo otynkowania jakieś 1200 mk na kwiecień może ktoś z Was może polecić ekipę? z góry bardzo dziękuję no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 05.03.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 TYNKARZE!!! dobrych i sprawdzonych pilnie poszukuję! do tynków tradycyjnych do otynkowania jakieś 1200 mk na kwiecień może ktoś z Was może polecić ekipę? z góry bardzo dziękuję no_kya Jakby co ja mam rewelacyjnych agregatów M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 05.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Szukam pilnie ekipy do wymurowania ogrodzenia z klinkieru.Jeżeli macie piekne słupki z klinkieru to bedę wdzieczny za przesłanie kontaktu do wykonawcy. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 05.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nieśmiało dołączam do grupy, i od razu z grubej rury: poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków wewnętrznych maszynowych,w dobrej cenie oczywiście.Może jakaś dobra dusza pomogłaby... No i specjalistów od klinkieru też chętnie na małą robótkę. Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 05.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 TYNKARZE!!! dobrych i sprawdzonych pilnie poszukuję! do tynków tradycyjnych do otynkowania jakieś 1200 mk na kwiecień może ktoś z Was może polecić ekipę? z góry bardzo dziękuję no_kya Jakby co ja mam rewelacyjnych agregatów M. agregatów bo z agregatu? Lhea, nie krępuj się i pilnie rzucaj namiary na priv thnx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 05.03.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 TYNKARZE!!! dobrych i sprawdzonych pilnie poszukuję! do tynków tradycyjnych do otynkowania jakieś 1200 mk na kwiecień może ktoś z Was może polecić ekipę? z góry bardzo dziękuję no_kya Czołem kolego! Godni polecenia tynkarze od tynku cem-wap zacieranego kwarcem: - Bogdan - 0 607 893 782 Chłopaki są z gór (tak zajefajnie zaciagają...). Tynki są bardzo równe, zresztą możesz wpaść ocenić. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 05.03.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 U mnie właśnie skończyli wykańczać poddasze - śmiało polecam, wełna, folie i równiutkie sufity podwieszane, zagruntowane gotowe do malowania. z certyfikatami knaufa ale co ważniejsze rozsądnie i pomocnie. służę namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 05.03.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 TYNKARZE!!! dobrych i sprawdzonych pilnie poszukuję! do tynków tradycyjnych do otynkowania jakieś 1200 mk na kwiecień może ktoś z Was może polecić ekipę? z góry bardzo dziękuję no_kya Czołem kolego! Godni polecenia tynkarze od tynku cem-wap zacieranego kwarcem: - Bogdan - 0 607 893 782 Chłopaki są z gór (tak zajefajnie zaciagają...). Tynki są bardzo równe, zresztą możesz wpaść ocenić. Pozdrawiam, Marcin, dzięki, już rozmawiałem z Bogdanem, jesteśmy umówieni na wizytę u mnie w domu no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 06.03.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Na wesołoWczoraj przeczytałam komentarz, który mnie bardzo rozbawil na jednym z forów:porównywanie wynagrodzenia netto do brutto to jak ujęcie członka z kręgosłupem : wulgarne ale prawdziwe...pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 06.03.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Na wesoło Wczoraj przeczytałam komentarz, który mnie bardzo rozbawil na jednym z forów: porównywanie wynagrodzenia netto do brutto to jak ujęcie członka z kręgosłupem : wulgarne ale prawdziwe... pozdrawiam... Podawanie wysokości pensji w wartości brutto jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem... :) dobrze być na działalności gospodarczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 07.03.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A u nas 2 marca pojawił się na świecie nowy mieszkaniec naszego przyszłego domku ... http://sharpie.republika.pl/images/nieporet/33.JPG także wita wszystkich sąsiadów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulm 07.03.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 sharpie GRATULUJEMY !!! Przesłodki mały człowieczek - dużo zdrówka życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 08.03.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 GRATULACIE cały tatuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 08.03.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 sharpie gratulacje!! Ojcostwa nie masz szans się wyprzeć... Jeszcze raz gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 08.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Gratulacje sharpie!!! Ktoś musi zasiedlić pokoje... Zostało Wam jeszcze coś wolnego? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 09.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Szanowni sąsiedzi, sprzedam beczkę stalową po wapnie. Cena wywoławcza - czteropak browarka dla mężusia. W ramach promocji do beczki dołączamy woreczek wapna. Beczka metalowa, lakier w kolorze blue z pokrywką. Zakupiliśmy ją w ubiegłym roku spejalnie do tego celu. Brak śladów rdzy. Czekam tylko na poważne oferty Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 10.03.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 U mnie właśnie skończyli wykańczać poddasze - śmiało polecam, wełna, folie i równiutkie sufity podwieszane, zagruntowane gotowe do malowania. z certyfikatami knaufa ale co ważniejsze rozsądnie i pomocnie. służę namiarami wysłałam priva, z góry dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts