Osman 10.03.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam, potrzebuję pilnie solidnego więźbiarza.Możecie kogoś polecić? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 10.03.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 U mnie właśnie skończyli wykańczać poddasze - śmiało polecam, wełna, folie i równiutkie sufity podwieszane, zagruntowane gotowe do malowania. z certyfikatami knaufa ale co ważniejsze rozsądnie i pomocnie. służę namiarami wysłałam priva, z góry dzięki za namiar wielka prośba o info na priva no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 10.03.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam, potrzebuję pilnie solidnego więźbiarza. Możecie kogoś polecić? Dzięki Pan Stanisław z mojej ekipy. Nie mam do niego telefonu ale mogą się z nim skontaktować szefowie mojej ekipy budowlanej: Mirek - 502 711 910 p. Jan - 504 009 293 P. Stanisław sklecił mi naprawdę niezłą więźbę - ja osobiście go polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 13.03.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Sprzedam krokwie: 25 x 17 x 440 cm - 1 szt.25 x 17 x 330 cm - 1 szt.25 x 17 x 700 cm - 1 szt. zostały mi po ustawieniu więźbyimpregnowane ciśnieniowo w sierpniu 2007 całą zimę przeleżały w suchym pomieszczeniukontakt: Adam /600 353 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 13.03.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 I co z tym gazem i prądem czy to dopiero poczatek podwyżek czy juz koniec.... I czym teraz ogrzewac dom gazem czy prądem? I jak wielkanocne wypieki - czy przezwyciężą te podwyżki.... A teraz na poważnie skąd braliście drewno na podbitke? czy to musi byc jakas specjalna klasa drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 13.03.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 I co z tym gazem i prądem czy to dopiero poczatek podwyżek czy juz koniec.... I czym teraz ogrzewac dom gazem czy prądem? I jak wielkanocne wypieki - czy przezwyciężą te podwyżki.... A teraz na poważnie skąd braliście drewno na podbitke? czy to musi byc jakas specjalna klasa drzewa? My braliśmy drzewo typowe "podbitkowe" w składzie - jadąc ze Stanisławowa I do Nieporętu. Bardzo przyzwoite ceny i ładne drzewo, suchutkie. Musisz pamiętać, że w przeciwieństwie do więźby drzewo na podbitkę musi być suchutkie, coby podczas schnięcia się nie krzywiło. Hmmm... Dwa razy napisałam "podpitkę", coś w tym musi być... Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 13.03.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ile płaciliscie za instalacje alarmową -lepiej zakładać przez agencję ochrony czy niezależnego instaltora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 13.03.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ile płaciliscie za instalacje alarmową -lepiej zakładać przez agencję ochrony czy niezależnego instaltora ? zdecydowanie niezależny instalator - polecam p. Bogdana (509 262 371) fachowiec, który niejeden bank zazbroił; używa central firmy Satel, uważam że rodzaj i ilość zastosowanych zabezpieczeń powinny być Twoją tajemnicą a nie informacją dostępną na zewnątrz. agencja instaluje tylko nadajnik i po sprawie u mnie system zamknie się na razie gdzieś w 6k ale będę go jeszcze rozbudowywał w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 13.03.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ile płaciliscie za instalacje alarmową -lepiej zakładać przez agencję ochrony czy niezależnego instaltora ? oczywiście my też polecamy Bogdana a co do kasy za system to przy wersji okrojonej min 2000 a na bogato to już jest od 4500 i zakładać tylko przez firme z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 13.03.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 wielkie dzięki. Jeszcze jedno pytanie czy porównywaliście ceny na elementy systemu oferowane przez polecanego instalatora z cenami katalogowymi SATEL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 13.03.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 wielkie dzięki. Jeszcze jedno pytanie czy porównywaliście ceny na elementy systemu oferowane przez polecanego instalatora z cenami katalogowymi SATEL ? ja nie... człowiek jest dla mnie tak wiarygodny, że jak mówi że robi prawie po kosztach to ja mu (z małym przymrużeniem oka ) wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 13.03.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zostało nam trochę przewodu elektrycznego - bardzo wysokiej jakości, odsprzedam po przyzwoitych pieniądzach. Kupowany w zeszłym roku. W sobotę mogę podać nazwę producenta. Przewód w kolorze białym. YDY - 3 x 2,5 - 2 paczki po 100 m - płaskiYDY - 5 x 4 - 30m - okrągły Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Odbiór - Wawa lub Stanisławów I. PozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 14.03.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 wielkie dzięki. Jeszcze jedno pytanie czy porównywaliście ceny na elementy systemu oferowane przez polecanego instalatora z cenami katalogowymi SATEL ? cena katalogowa -10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 14.03.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 ile płaciliscie za instalacje alarmową -lepiej zakładać przez agencję ochrony czy niezależnego instaltora ? zdecydowanie niezależny instalator - polecam p. Bogdana (509 262 371) fachowiec, który niejeden bank zazbroił; używa central firmy Satel, uważam że rodzaj i ilość zastosowanych zabezpieczeń powinny być Twoją tajemnicą a nie informacją dostępną na zewnątrz. agencja instaluje tylko nadajnik i po sprawie u mnie system zamknie się na razie gdzieś w 6k ale będę go jeszcze rozbudowywał w przyszłości Pod podanym nr jest Bogusław Balicki -czy o tego pan chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radko76 14.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam forumowiczów, poszukuje wykonawców i ew. hurtowni surowców do wykonania: - płotu (połączenie cegły z drewnianymi przęsłami) + brama (przesuwana samonośna, automatyka) + furtka, - kostki (semmelock, libet) na terenie posesji, termin wykonania - lato, wczesna jesień 2008 pozdrawiam, RadKo z Nieporętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 14.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 ile płaciliscie za instalacje alarmową -lepiej zakładać przez agencję ochrony czy niezależnego instaltora ? zdecydowanie niezależny instalator - polecam p. Bogdana (509 262 371) fachowiec, który niejeden bank zazbroił; używa central firmy Satel, uważam że rodzaj i ilość zastosowanych zabezpieczeń powinny być Twoją tajemnicą a nie informacją dostępną na zewnątrz. agencja instaluje tylko nadajnik i po sprawie u mnie system zamknie się na razie gdzieś w 6k ale będę go jeszcze rozbudowywał w przyszłości Pod podanym nr jest Bogusław Balicki -czy o tego pan chodzi ? o niego właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek4 17.03.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Nieśmiało dołączam do grupy, i od razu z grubej rury: poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków wewnętrznych maszynowych, w dobrej cenie oczywiście. Może jakaś dobra dusza pomogłaby... No i specjalistów od klinkieru też chętnie na małą robótkę. Z góry dzieki. Hmmm. Mam taką ekipkę, ale idealni nie są. Jak ktoś jest w potrzebie, proszę na priva - dam kontakt i przekażę, na co zwrócić uwagę. Samo wykonanie, po "przypilnowaniu" - dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 18.03.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 A może dysponuje ktoś namiarami na wykonawców: 1. ocieplenie poddasza + karton gips 2. ocieplenie budynku + tynk zewnętrzny 3. glazurnik Jaki rodzaj tynku zewnętrznego preferujecie -waham się pomiędzy akrylowym a silikonowym ? Nie wiem co byśmy zrobili bez waszej pomocy. Serio !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 19.03.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam forumowiczów. Po świętach ekipa zaczyna u mnie montaż podbitki dachowej PCV Boryszew. Jakie oświetlenie u siebie zakładaliście ? Może ktoś ma LEDy w podbitce ? Zastanawiam się co wybrać. Jest tego straaasznie dużo Z góry dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts