Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieśmiało grupa nieporęt i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie właśnie skończyli wykańczać poddasze - śmiało polecam, wełna, folie i równiutkie sufity podwieszane, zagruntowane gotowe do malowania. z certyfikatami knaufa ale co ważniejsze rozsądnie i pomocnie. służę namiarami

wysłałam priva, z góry dzięki za namiar :)

wielka prośba o info na priva

no_kya

Witam,

potrzebuję pilnie solidnego więźbiarza.

Możecie kogoś polecić?

Dzięki

Pan Stanisław z mojej ekipy.

Nie mam do niego telefonu ale mogą się z nim skontaktować szefowie mojej ekipy budowlanej:

Mirek - 502 711 910

p. Jan - 504 009 293

P. Stanisław sklecił mi naprawdę niezłą więźbę - ja osobiście go polecam

I co z tym gazem i prądem czy to dopiero poczatek podwyżek czy juz koniec....

I czym teraz ogrzewac dom gazem :o czy prądem? :o

I jak wielkanocne wypieki - czy przezwyciężą te podwyżki....

A teraz na poważnie skąd braliście drewno na podbitke? czy to musi byc jakas specjalna klasa drzewa?

My braliśmy drzewo typowe "podbitkowe" w składzie - jadąc ze Stanisławowa I do Nieporętu. Bardzo przyzwoite ceny i ładne drzewo, suchutkie. Musisz pamiętać, że w przeciwieństwie do więźby drzewo na podbitkę musi być suchutkie, coby podczas schnięcia się nie krzywiło.

Hmmm... Dwa razy napisałam "podpitkę", coś w tym musi być...

Pozdrawiam

M.

ile płaciliscie za instalacje alarmową -lepiej zakładać przez agencję ochrony czy niezależnego instaltora ?

zdecydowanie niezależny instalator - polecam p. Bogdana (509 262 371) fachowiec, który niejeden bank zazbroił; używa central firmy Satel, uważam że rodzaj i ilość zastosowanych zabezpieczeń powinny być Twoją tajemnicą a nie informacją dostępną na zewnątrz.

agencja instaluje tylko nadajnik i po sprawie

u mnie system zamknie się na razie gdzieś w 6k ale będę go jeszcze rozbudowywał w przyszłości

wielkie dzięki.

Jeszcze jedno pytanie czy porównywaliście ceny na elementy systemu oferowane przez polecanego instalatora z cenami katalogowymi SATEL ?

ja nie... ;)

człowiek jest dla mnie tak wiarygodny, że jak mówi że robi prawie po kosztach to ja mu (z małym przymrużeniem oka :) ) wierzę...

Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy.

Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm

Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować

http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm

Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji :D

Zostało nam trochę przewodu elektrycznego - bardzo wysokiej jakości, odsprzedam po przyzwoitych pieniądzach. Kupowany w zeszłym roku. W sobotę mogę podać nazwę producenta. Przewód w kolorze białym.

YDY - 3 x 2,5 - 2 paczki po 100 m - płaski

YDY - 5 x 4 - 30m - okrągły

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Odbiór - Wawa lub Stanisławów I.

Pozdrawiam

M.

ile płaciliscie za instalacje alarmową -lepiej zakładać przez agencję ochrony czy niezależnego instaltora ?

zdecydowanie niezależny instalator - polecam p. Bogdana (509 262 371) fachowiec, który niejeden bank zazbroił; używa central firmy Satel, uważam że rodzaj i ilość zastosowanych zabezpieczeń powinny być Twoją tajemnicą a nie informacją dostępną na zewnątrz.

u mnie system zamknie się na razie gdzieś w 6k ale będę go jeszcze rozbudowywał w przyszłości

Pod podanym nr jest Bogusław Balicki -czy o tego pan chodzi ?

Witam forumowiczów,

poszukuje wykonawców i ew. hurtowni surowców do wykonania:

- płotu (połączenie cegły z drewnianymi przęsłami) + brama (przesuwana samonośna, automatyka) + furtka,

- kostki (semmelock, libet) na terenie posesji,

termin wykonania - lato, wczesna jesień 2008

pozdrawiam,

RadKo z Nieporętu

Pod podanym nr jest Bogusław Balicki -czy o tego pan chodzi ?

o niego właśnie

Nieśmiało dołączam do grupy, i od razu z grubej rury: poszukuję sprawdzonej ekipy do

tynków wewnętrznych maszynowych,

w dobrej cenie oczywiście.

Może jakaś dobra dusza pomogłaby...

No i specjalistów od klinkieru też chętnie na małą robótkę.

Z góry dzieki.

Hmmm. Mam taką ekipkę, ale idealni nie są. Jak ktoś jest w potrzebie, proszę na priva - dam kontakt i przekażę, na co zwrócić uwagę. Samo wykonanie, po "przypilnowaniu" - dobre.