KonradJot 08.04.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam Magi ale żeś zaszalała z tą kostką normalnie świetnie, bajoro sprzed domu zniknęło bezpowrotnie.kostka wygląda na fajową , ciekawe jak będzie jak się pozamiata i pewnie teraz śmigasz po impregnat do kosteczki ?? Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.04.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 NO dobra jak się tu z ogłoszeniami wciskają to i ja wrzucę : mam do odsprzedania prawie całą paletę Porothermu 38 i kilkanaście cegiełek pełnych. Transport we własnym zakresie.Stanisławów Pierwszy. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.04.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam Magi ale żeś zaszalała z tą kostką normalnie świetnie, bajoro sprzed domu zniknęło bezpowrotnie.kostka wygląda na fajową , ciekawe jak będzie jak się pozamiata i pewnie teraz śmigasz po impregnat do kosteczki ?? Pozdrawiam Konrad Też jestem zadowolona, że w końcu błotko zniknęło Dzisiaj kostkę deszcz impregnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Michas1719502273 08.04.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam wszystkich udzielających się na forum sąsiadów z okolic Nieporętu Jako że to mój pierwszy post, przedstawię się króciutko. Wraz z moją dziewczyną budujemy się w Kątach Węgierskich przy ul. Kościelnej, tuż obok Magdy i Artura. Kilka osób z forum mieliśmy już przyjemność poznać Prześledziłem cały temat, zajęło mi to sporo czasu (!), ale w końcu mogę zacząć wypowiadać się bez obaw, że poruszam tematy już omówione. Przejdę do rzeczy. Rozpocznę od tematu pompy ciepła. Temat już się pojawiał, ale warto go odświeżyć. Zamierzam wykorzystać pompę firmy Sirius zakupioną w firmie Thermogolv (http://www.thermogolv.gal.pl) . Gdyby znalazły się osoby, które także planują zakup pompy z firmy Thermogolv - proszę o kontakt. Bardzo miły właściciel firmy powiedział mi, że w przypadku zakupu większej ilości (3 i więcej sztuk, ale może przy 2 też się uda) można liczyć na 10% zniżki. W kwestii pozostałych szczegółów służę pomocą. Na koniec podziękowania - Paweł - za wszelkie namiary i użyteczne informacje dotyczące zarówno pompy ciepła, jak i innych aspektów budowy Pozdrowienia dla wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 08.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Miło Mi że mogłem trochę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKat 11.04.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich budujących, Porządkuję działkę i mam do odstąpienia za rozsądne pieniądze trochę ceramiki: 1. 3 palety po 60szt. Porotherm Wienerberger 25PW - po 6 PLN - 11 szt. na m22. 3 palety po 60szt. Poroton Roben T24 po 5 PLN 13 szt. na m2 Towar do obejrzenia i odebrania w Legionowie transport własny a ceny oczywiście do negocjacji:) kontakt raczej na komórkę: 504 142 232, rzadko bywam na forum.pozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 11.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 powracam z prosbą o glazurnika - czekałem na swojego 2 miesiące, jak przyszedł termin roboty - wysłał sms'a, że nie będzie mógł u mnie robić - jestem w plecy trochę czasu i nie mogę trafić nowego z przyzwoitym terminem - wszystko już czeka - możecie podrzucić namiary na "solidnych i uczciwych" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
govin 13.04.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam wszystkich ponownie. Może komuś zostały po budowie deski szalunkowe, stemple, styropian (najchętniej 8cm), papa, bloczki....generalnie wszystko co potrzebne do budowy fundamentu . Bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam Was serdecznie Agata (i Tomek oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 13.04.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 mamy trochę styropianu 12cm/15cm/5cm jest popaćkany i luzem ale pozbędiemy się go za BUTELECZKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 13.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam, od poniedziałku mam do sprzedania barak tzw starego typu /z półokrągłym dachem/ kolor blu laguna;)Mieści się w nim do 7 robotników, nie cieknie ma instalację elektryczną.W razie potrzeby mogę pomóc w transporcie /niezbędny duży samochód z HDS'em/. Poza tym:Dachówka karpiówka Koramic naturalna cegła - 900 szt + po kilka szt. dodatków.Pustaki stropowe Certus 8 paletPustaki keramzytowe działowe produkcji Leier - 400 szt. Tanio oddam:D Mogę pomóc w transporcie. Więcej info na prv. Wszystko w Strudze r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Michas1719502273 15.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam. Jeśli ktoś robiłby u siebie wykop w ciągu najbliższych kilku tygodni i potrzebował pozbyć się piasku, chętnie przyjmę kilka wywrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Safina 15.04.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jaką zastosowaliście u siebie podbitkę? Chciałam położyć PCV, żeby mieć spokój z malowaniem. Ale architekt poleciła drewnianą, bo wygląda bardziej elegancko, a jak podobno dobrze się zabezpieczy to też jest spokój na kilka lat.Jeżeli macie drewnianą to czym malowaliście? Dzisiaj odwiedzili mnie fachowcy od podbitki i policzyli mi za materiał + robocizne 120 zł za mb + farba ok. 1000 zł. Za cołość ok. 8000 zł. wydaje mi się to drogo. A Wy ile płaciliscie i gdzie kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro11 15.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam wszystkich serdecznie jestem pierwszy raz na forum i chciałbym się przyłączyć do dyskusji i wymiany doświadczeń budowlanych. W sierpniu rozpoczynam budowę w Rembelszczyźnie (na pograniczu z Kobiałką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Michas1719502273 16.04.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam, potrzebuję jeszcze ok. 50 stępli o długości przynajmniej 2,7 metra. Jeśli ktoś posiada na zbyciu, proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 18.04.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam. Ponownie sąsiad z wątku Białołęki się kłania Jeśli ktoś może polecić ekipę do malowania elewacji a także wnętrz, zaciągania gipsem, glazury, gresy, biały montaż i inne drobne prace wykończeniowe to proszę o namiary. Potrzebni od zaraz. A pracy pewnie wystarczy spokojnie na miesiąc... Najszybszy kontakt na mail poniżej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro11 20.04.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Około lipca będę zainteresowany kupnem baraku lub przyczepy kempingowej na budowę. Jeśli macie jakieś namiary to bardzo poroszę. PS. Czy ktoś buduje Edytę z MG Projekt w tej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio1pio1 20.04.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam,sprzedam 2 palety (100 sztuk) pustaków stropowych Teriva I bis. Cena 300zł.Poroterm P+W 10 - 300szt, cena za sztuke 5zł.Poroterm P+W 18 - 240szt, cena za sztuke 5złPoroterm P+W 25 - 100szt, cena za sztuke 5złPoroterm P+W 30 - 120szt, cena za sztuke 5zł Kilka pustaków wentylacyjnych...Odbiór własny z Marek.Pozdrawiam, Piotr0608 678 726 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 21.04.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Cześć a ja mam do odsprzedania Porotherm P+W 38 w ilości 35 sztuk oraz 3 opakowania styropianu Austroterm 040 fasada - 10 cm frezowany. Posiadam też około 1,5-2 m3 desek poszalunkowych pozbijanych w blaciki i luzem o długości od 1,2 - 2,0 m. Zaprawę murarską Optiroc do klinkieru - kolor grafit - 2 worki. Lepik na zimno do papy - beczka zamknięta- 50kg Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 21.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 KonradJotŚlusarz 602-523-102 - w zeszłym tygodniu zrobił mi balustradę (w sumie niecałe 2 tygodnie) i rozsądnie tanio w porównaniu z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro11 21.04.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Pilnie szukam kogoś z wywrotką do wynajęcia do przewiezienia gruzu w okolicach Stanisławowa i Rembelszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts