Eugeniusz_ 17.05.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Poszukuję u kogo obecnie wykonuje pan Paweł czyli "paulo81"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.05.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Poszukuję u kogo obecnie wykonuje pan Paweł czyli "paulo81"??? robił u nas jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 18.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Poszukuję u kogo obecnie wykonuje pan Paweł czyli "paulo81"??? robił u nas jakiś czas temu Wiem, ale szukam u kogo teraz robi , ale dzięki za odzew:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro11 18.05.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam sąsiadówPoszykuję ekipy do budowy ogrodzenia i desek (sklejki) do szalowania podmurówki płotu. Chcę zacząć od ogrodzenia a z budową od września.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 18.05.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witajcie! najpierw to sie trochę pochwalę postępami prac... http://img212.imageshack.us/img212/3125/p1020620xb2.jpg http://img212.imageshack.us/img212/6295/p1020673ii7.jpg http://img212.imageshack.us/img212/2932/p1020684fa8.jpg wrzesień cały czas chyba jeszcze aktualny, choć zaczynają się problemy z kredytem, ale to przecież nie pierwsze i nie ostatnie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 18.05.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 ... a teraz prośba o pomoc... PILNIE! i NA GWAŁT! potrzebuję kominkarza, który rozprowadzi mi rury do dystrybucji powietrza z kominka w mniejszej części domu (ok. 100 m2) zanim mi zaczną zabudowywać poddasze... czyli lada dzień. Czy możecie posłużyć namiarami? wydaje mi się że to robota na jeden dzień z góry ogromne dzięki no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 18.05.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Szanowni sąsiedzi, wieśniacy, czy macie jakąś metę na kafelki?? Jestem przerażona moim drogim gustem! Pomóżcie, bo małż zbankrutuje... Pozdrawiam M. My kupowaliśmy trochę wykończeniówki w DOLCAN -ie na Radzymińskiej - w sumie nie daleko od nas i wszystko mają w troche niższych cenach niż na mieście no i przy większych zakupach mozna negocjować rabaty. Bliższe namiary na prv. Pzdr Ula zaopatrywaliście się u Marcina Strąka? ja u niego kupiłem materiał na ściany i na wykończenie poddasza... nie wiedziałem że ma też wykończeniówkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 18.05.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam. Poszukuję namiarów na tanią (a jakby inaczej...) dachówkę w trójkącie Nieporęt-Legionowo-Serock. Pochwalcie się Szanowni Forumowicze gdzie dostaliście najlepsze wyceny. Z góry dzięki. Dachlux, p. Michał 500116292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 19.05.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam. Poszukuję namiarów na tanią (a jakby inaczej...) dachówkę w trójkącie Nieporęt-Legionowo-Serock. Pochwalcie się Szanowni Forumowicze gdzie dostaliście najlepsze wyceny. Z góry dzięki. Dachlux, p. Michał 500116292 Potwierdzam -najtaniej. A w ogóle bardzo sympatyczny facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 19.05.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witajcie! najpierw to sie trochę pochwalę postępami prac... wrzesień cały czas chyba jeszcze aktualny, choć zaczynają się problemy z kredytem, ale to przecież nie pierwsze i nie ostatnie problemy Widzę, że idziemy prawie łeb w łeb My planujemy sierpień. Po Bożym Ciele wchodzą nam na ocieplenie elewacji i poddasze. Posadzki już mamy. Zaczyna nam to wszystko wyglądać, ale z drugiej strony ile to roboty już przykryte i ten, co nie wie, to nawet się nie domyśli... ehhh Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 19.05.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ile płacicie za wylewki i ocieplenie +tynk zewnętrzny.Mi za wylewki powiedzieli 22 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 19.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ile płacicie za wylewki i ocieplenie +tynk zewnętrzny. Mi za wylewki powiedzieli 22 zł ? Ja za robociznę zapłaciłam 14 PLN, materiał kupowaliśmy sami. Maszynowe, gładziutkie, tylko ściany trochę popsuli, ale to ponoć norma, zwłaszcza, że wąż od maszyny trząśł nam całym budynkiem. Wysypywali z węża kopce kreta, a potem je rozgarniali. Może dlatego nazywa się to miksokret??? Ah ja blondynka... A jak Ty masz wyceniane - z materiałem czy bez? A za ocieplenie mogę Ci powiedzieć jutro wieczorem, bo zapomniałam a jutro spotykamy się z majstrem. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 20.05.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam sąsiedzki wątek. Może ktoś posiada wolnego glazurnika i może go "wypożyczyć" na tydzień lub dwa. Będę wdzięczny za namiary - budowa na Białołęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 23.05.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Witam,Na razie chciałbym ogrodzić działkę siatką rozpiętą na kantówce + garaż blaszak + studnia + pompa ręczna.Nie wiecie czy wymagane jest zgłoszenie takiego ogrodzenia i garażu w gminie?Wstępnie oszacowałem ze okolo 100m ogrodzenia wyniesie mnie 1,5-2kPLNCzy orientujecie się, jaki jest koszt wykonania studni? Ogólnie jakieś sugestie odnosnie takiego ogrodzenia, garazu i studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 24.05.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam, Na razie chciałbym ogrodzić działkę siatką rozpiętą na kantówce + garaż blaszak + studnia + pompa ręczna. Nie wiecie czy wymagane jest zgłoszenie takiego ogrodzenia i garażu w gminie? Wstępnie oszacowałem ze okolo 100m ogrodzenia wyniesie mnie 1,5-2kPLN Czy orientujecie się, jaki jest koszt wykonania studni? Ogólnie jakieś sugestie odnosnie takiego ogrodzenia, garazu i studni? Zgłaszać trzeba ogrodzenia i zabudowania stałe. Ogrodzenia od drogi publicznej. Ale na wszelki wypadek nie zaszkodzi zadzwonić do gminy. Koszty i namiary na studniarza wysłałam na prv. pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 26.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 witam mam do sprzedania agregat 5,5, kw siła , gwarancja Taki sam jak na zdjęciu wymaga wregulowania cena 1500 zł http://www.allegro.pl/item356898127_agregat_pradotworczy_5500kw_bass_polska_hitttt.html pkarpiówka angoba czer 1 zł 3 palety. orginalnie zapakoewana gasiory 17 szt koziłki do murownia tel 660 763010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogging 27.05.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Witam serdecznie !Szukam sprawdzonych ekip do:1) wylewki w garażu2) Glazury, terakoty3) Płyt k-g Z góry serdecznie dizękuję za namiary. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 27.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ile płacicie w gminie Nieporęt za przyłącze energii? Interesują mnie stałe opłaty - jaki to jest koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 28.05.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 projekty zakładanie grodów nawadnianie Mój dobry znajomy, pasjonat zielni od wiosny ruszył na własny rachunek jeśli jesteście zainteresowani pomocą, w tych sprawach przekazuję tel. 601 347 344 Adam na hasło murator: niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
statek 30.05.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witam Dla zaczynajacych budowy z grupy Nieporęt i okolice mam pewną propozycję.... Otóż proponuje zakup materiałów budowlanych u mnie - w firmie MINOX przy ul. Płochocińskiej 118. Przy zaopatrzeniu we wszystkie materiały budowlane proponuje wykonanie audytu energetycznego przyszłego budynku. Audyt taki pokazuje zapotrzebowanie na energie budynku i symuluje przyszły średni roczny koszt ogrzewania domu i ogrzania wody uzytkowej. Audyt poza opracowaniem charakterystyki energetycznej zawiera symulację oszczędnośći po zmianach względem założeń w projekcie i jest podstawą do wyboru poszczególnych rozwiązań pod względem kosztów i oszczędnośc. W przypadku nowobudowanych domów jednorodzinnych gdy np. w projekcie przewidziane jest 12 cm styropianu na ścianę, to w odniesieniu do tego symuluje sie oszczędności i czas zwrotu różnicy w nakładach względem tych standardowych 12 cm - np. w trzech opcjach 15,20 i 25 cm. Podobne opracowania dotyczą ocieplenia dachu, parametrów izolacyjnych okien, drzwi zewnętrznych, sposobu wentylacji, rodzaju i sprawności kotła. Opracowanie w bardzo przejrzysty sposób uzasadnia i ułatwia wybór (a wybory potrafią być trudne). I co najbardziej moze interesować przyszłych użytkowników daje pojęcie o przyszłych kosztach eksploatacji budynku i pokazuje które rozwiazania pozwalają te koszty ograniczyć. Audyt taki jest bezpłatny i jest zachęta do zakupów u mnie... Oczywiście wszystkie materiały oferuje w konkurencyjnych cenach zapraszam Sebastian Wardak [email protected] 0-509 795 673 0-504 033 136 MINOX ul. Płochocińska 118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts