Tinus i Linka 09.12.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzięki KonradJot za wyczerpującą odpowiedz. Bardzo chcielibyśmy drewniane okienka, tylko ,że u nas ta kwota pewnie byłaby ogromna - mamy dużo okien i wszystkie wielkie a do tego chcę przesuwne do salonu, więc pewnie różnica między plastikami a drewnem nas powali... ale wciąż mam nadzieję Przesuwne ? To tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 09.12.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Przesuwne ? To tak jak my A już nabyliście ? Fajne są, coooo?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.12.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Przesuwne ? To tak jak my A już nabyliście ? Fajne są, coooo?! Nie zabierają miejsca w salonie i... nie trzaśnie nimi wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 09.12.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Przesuwne ? To tak jak my A już nabyliście ? Fajne są, coooo?! Nie zabierają miejsca w salonie i... nie trzaśnie nimi wiatr A my mamy jeszcze drugie drzwi tarasowe od jadalni, ale te już będą dwuskrzydłowe otwierane trudno się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 12.12.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Przesuwne ? To tak jak my A już nabyliście ? Fajne są, coooo?! Nie zabierają miejsca w salonie i... nie trzaśnie nimi wiatr MOże i fajne są ale z drugiej strony też muszą mieć minimum 200cm szerokości inaczej masz za wąsko do przejścia. Po za tym przecież masz zawsze pół okna "zamknięte ", co akurat nie jest jakimś poważnym problemem. KOnrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 13.12.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 MOże i fajne są ale z drugiej strony też muszą mieć minimum 200cm szerokości inaczej masz za wąsko do przejścia. Po za tym przecież masz zawsze pół okna "zamknięte ", co akurat nie jest jakimś poważnym problemem. KOnrad Wprost przeciwnie - u mnie obie połówki odsuwają się na ściany - na boki. Do tego są uchylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 13.12.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Tinus i Linka życzenia dla bobasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 13.12.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Tinus i Linka życzenia dla bobasa AAaaaaaaaaaaaaaaaaa Dziękuję, dziekuję. Był tort i świeczki - a jakże. Paweł i Renia - życzenia dla bobaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 13.12.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 u nas JUTRO nasz skarb skończy 2 latka i tak przy okazji Wesołych Świąt Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro11 16.12.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Mam do oddania w Kobiałce 328 pustaków stropowych w dobrej cenie. Na 5 paletach. Zostały mi po zalaniu stropu . Pozdrawiam wszystkich a w szczególności bobasa który skończył już dwa latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 16.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 MOże i fajne są ale z drugiej strony też muszą mieć minimum 200cm szerokości inaczej masz za wąsko do przejścia. Po za tym przecież masz zawsze pół okna "zamknięte ", co akurat nie jest jakimś poważnym problemem. KOnrad Wprost przeciwnie - u mnie obie połówki odsuwają się na ściany - na boki. Do tego są uchylne. Cześć a możesz zapodać jakieś foto ? Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 16.12.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Cześć mam zapytanie , czy ktoś z Was może polecić solidnego i dokładnego ludzika od obudów kominków, raczej w stylu nowoczesnym niż "tradycyjnym" Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 17.12.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam. Konrad, rozmawiałeś już z Panem Pozorkiem ? Robił u mnie i kilku moim znajomym kominek. Info: Mamy już odebrany nasz domek - cała papierkologia załatwiona Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 17.12.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam. Konrad, rozmawiałeś już z Panem Pozorkiem ? Robił u mnie i kilku moim znajomym kominek. Info: Mamy już odebrany nasz domek - cała papierkologia załatwiona Pozdrawiam. Paweł. Nie jeszcze nie gadałem z gościem , najpierw muszę wymyślić co konkretnie bym chciał, chyba że koleś ma pełno pomysłów w albumie foto. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 17.12.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam. Konrad, rozmawiałeś już z Panem Pozorkiem ? Robił u mnie i kilku moim znajomym kominek. Info: Mamy już odebrany nasz domek - cała papierkologia załatwiona Pozdrawiam. Paweł. wrzuciłbyś jakieś foto swojego kominka. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 18.12.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 http://sharpie.republika.pl/images/nieporet/komin.jpg Proszę to nasz kominek - a tak na marginesie daleko nie masz także jak chcesz obejrzeć na żywo to wpadnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 19.12.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 http://sharpie.republika.pl/images/nieporet/komin.jpg Proszę to nasz kominek - a tak na marginesie daleko nie masz także jak chcesz obejrzeć na żywo to wpadnij. Dzięki jak się uda to wpadnę w weekend , tylko czy wam nie bezie przeszkadzać bo to zaraz święta będą. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 23.12.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Świąt śnieżnych, mrozem malowanych. Prezentów tylko takich niezapomnianych. Sylwestra skąpanego w szampanie, w tańcu szalonego, póki ranek nie nastanie Zaś w Nowy Rok gdy zajdzie księżyc a świt się światem rozniesie nich jeszcze raz odwiedzi was św.Mikołaj i ...spod stołu podniesie życzy Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 29.12.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam. Sąsiedzi potrzebuję sprawdzonej ekipy do tynków wewnętrznych i zewnętrznych oraz wylewek. Poratujcie jakimś namiarem bo ci co mi robili wycenę zwariowali...Pozdrawiam i życzę Wszystkim pomyślności wszelakiej w 2009 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.12.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Polecam do tynków wewnętrznych tradycyjnych zacieranych piaskiem kwarcowym Pana Jana tel. 667 329 349, wylewki radzę mixokretem czyli forumowy eimund lub 511 625 098 (ekipa młoda ale robią naprawdę dobrze - glazurnik i parkieciarz nie narzekali :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts