Qciniak 30.12.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 A dzięki za namiar - przedzwonię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 31.12.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Drodzy sąsiedzi! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Tym, którzy już mieszkają - łagodnych zim - u mnie nad kanałkiem zimno bardzo Tym, którzy się budują - szybkiego osiedlenia. A wszystkim pomyślności i oby było nam lepiej. Gdyby przez przypadek ktoś świętował dzisiaj w domu, może podejdzie na mostek na Izabelińskiej? My pewno tam się dzisiaj wytoczymy Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam kurde patrzę i nie wierzę, wszystkich na naszej grupie zbiorowy kac dopadł sylwestrowo-noworoczny?? NIkt się nie odzywa, zamarzliście już? Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 06.01.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam kurde patrzę i nie wierzę, wszystkich na naszej grupie zbiorowy kac dopadł sylwestrowo-noworoczny?? NIkt się nie odzywa, zamarzliście już? Pozdrawiam Konrad Ja tam żyję, ale przy naszych, ponadnormatywnych, temperaturach, nie wiadomo jak długo Lenistwo poświąteczne przedłuża się trochę, ale tak na dobrą sprawę, wszystko, co nam zostało do zrobienia, skryło się pod białym puchem. Więc czekamy odwilży i bardziej cywilizowanych temperatur. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam kurde patrzę i nie wierzę, wszystkich na naszej grupie zbiorowy kac dopadł sylwestrowo-noworoczny?? NIkt się nie odzywa, zamarzliście już? Pozdrawiam Konrad Ja tam żyję, ale przy naszych, ponadnormatywnych, temperaturach, nie wiadomo jak długo Lenistwo poświąteczne przedłuża się trochę, ale tak na dobrą sprawę, wszystko, co nam zostało do zrobienia, skryło się pod białym puchem. Więc czekamy odwilży i bardziej cywilizowanych temperatur. Pozdrawiam M. a co macie do roboty jeszcze? Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 06.01.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a co macie do roboty jeszcze? Konrad Balustrady, balkon, taras. Generalnie ogród. Trawnik z tyłu. I milion innych drobnych spraw, które połączone urastają do rzeczy straszliwych To tak z koniecznych. A potem znajdą się na pewno jakieś pierdoły, typu np. ogrodzenie z tyłu, które jest, ale nie docelowe. A potem skończymy budowę i zaczniemy remont... Jak to standardowo ;D. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 09.01.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a co macie do roboty jeszcze? Konrad Balustrady, balkon, taras. Generalnie ogród. Trawnik z tyłu. I milion innych drobnych spraw, które połączone urastają do rzeczy straszliwych To tak z koniecznych. A potem znajdą się na pewno jakieś pierdoły, typu np. ogrodzenie z tyłu, które jest, ale nie docelowe. A potem skończymy budowę i zaczniemy remont... Jak to standardowo ;D. M. no balustrady to by mi się również przydały, ale muszę udoskonalić izolacje na wykuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 09.01.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no balustrady to by mi się również przydały, ale muszę udoskonalić izolacje na wykuszu. My mamy wykusz wysmarowany jakąś cholernie drogą folią w płynie. Do tego papa, styropian i inne dziwne rzeczy. W zasadzie czeka tylko na kafelki i balustradkę. Nie mogliśmy (czytaj - nie mogłam) się tylko zdecydować co do wykonania - drewno czy stal. Ze względów praktycznych zwyciężyła stal Potem doszedł wybór wzoru. I tak zostaliśmy na zimę bez balustrad M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 13.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Cześć. Sąsiedzi, czy ktoś z Was ma okna od berluxa z białołeki lub nova bp z legionowa? potrzebuje kogoś sprawdzonego z dobrym profilem. wdzięczny będę za namiary. pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 14.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cześć. Sąsiedzi, czy ktoś z Was ma okna od berluxa z białołeki lub nova bp z legionowa? potrzebuje kogoś sprawdzonego z dobrym profilem. wdzięczny będę za namiary. pozdrawiam Q ja mam drewniane, ale jak plastik to w zasadzie wszystkie są podobne z 5 komorowych. Kup Veka perfektline czy jakoś tak , chyba w miarę rozsądnie wygodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 21.01.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Czy ktoś z przyszłych sąsiadów robił projekt i wykonał wentylację mechaniczną? Szukam sprawdzonych firm z okolic Nieporętu. Zastanawiam się też na jakim etapie trzeba się za to zabrać, bo chcemy zrezygnować z grawitacyjnych kanałow wentylacyjnych -czy oszczędzimy w ten sposób choć trochę na kominach? pozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.01.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Czy ktoś z przyszłych sąsiadów robił projekt i wykonał wentylację mechaniczną? Szukam sprawdzonych firm z okolic Nieporętu. Zastanawiam się też na jakim etapie trzeba się za to zabrać, bo chcemy zrezygnować z grawitacyjnych kanałow wentylacyjnych -czy oszczędzimy w ten sposób choć trochę na kominach? pozdrawiam Jarek firma AIRSYSTEM bartycka 26 montują BARTOSZA A PLANOWAĆ NAJLEPIEJ PRZY STANIE SUROWYM BO ŁATWO WTEDY PRZEKUWAĆ KANAŁY PRZEZ SCIANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 22.01.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 czy macie u siebie kominki z płaszczem wodnym -podłączaliście do niego wodę użykową ?Nasz instalator nie bardzo to widzi -CO owszem ale woda to ponoć strata pieniędzy Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 my mamy kominek podłonczony przez wymiennik do bufora a dalej to idzie w podłoge i krany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 22.01.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 my mamy kominek podłonczony przez wymiennik do bufora a dalej to idzie w podłoge i krany Zgadzam się z przedmówcą Kominek "wspomaga" grzanie wody właśnie przez bufor za pomocą wężownicy (lub - jak kto woli mozna zastosować kominek z płaszczem). t// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witajcie Bardzo dawno się nie odzywałam, ale czytam na bieżąco Mam pytanko Czy nie znacie nikogo do opieki nad dzieckiem?? Potrzebuję Panią na parę godzin do opieki nad moją młodszą dziewuszką Mała ma teraz 5 miesięcy. Miałam nadzieję, że uda mi się dłużej posiedzieć w domku ale życie Myślę, że marzec-kwiecień będę musiała wrócić do pracy W domu jest cały czas moja babcia, więc pani nie bylaby sama. Proszę w razie co o kontakt Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 24.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witajcie Chętnie sprzedamy stemple ok 100 sztuk Odbiór Józefów Pozdrawiamy Sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 02.02.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam,Czy może ktoś powiedzieć lub wskazać źródło wiedzy:Co wybrać isover czy rokwoll jesli chodzi o wełnę na poddasze ?Gdzie to kupić w najniższej cenie ?? DziekiTiL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam, Czy może ktoś powiedzieć lub wskazać źródło wiedzy: Co wybrać isover czy rokwoll jesli chodzi o wełnę na poddasze ? Gdzie to kupić w najniższej cenie ?? Dzieki TiL oczywiście isover SUPERMAX a najlepiej to z KR ISOBUD pod Legionowem tam braliśmy a ina promocje też trafiliśmy POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 05.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 poszukuję namiarów -gdzie można kupić drewniane sztachety na ogrodzenie.Będę wdzięczna również za namiar na kogoś kto zamocuje takie sztachety.Z góry wielkie dziękiIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts