Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieśmiało grupa nieporęt i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Do tej pory tylko czytałam forum Muratora, ale ponieważ niedługo chcę ruszyć z budową domu w okolicach Legionowa, to miałabym serdeczną prośbę o podanie namiarów na sprawdzone przez Was ekipy od stanu surowego otwartego, cieśli, dekarzy, a także dobrego studniarza.

Pozdrawiam,

velvet

A ja chciałem sie podzielić moim szczęściem :-)

znalazłem na tym forum (kilkanaście stron wcześniej) kontakt do ekipy hydraulicznej polecanej przez was - ekipę Pana Pawła Gaworeckiego 603 033 749

Pan Paweł montował u mnie (w Nieporęcie) Vaillant VUW 346 kondensat 2 funkcyjny na GZ50 + hydraulikę + przewody pow-spalinowe + regulacja (zostało jeszcze odpalenie). Ekipa 3 osoby uwinęła się szybko, sprawnie i bez stresu

naprawdę polecam (dziś sobie już Panowie pojechali po rozliczeniu)

Aha - ceny naprawdę konkurencyjne - miałem kupić kocioł przez Allegro ale w sumie na jedno wyszło jak Panowie mi go przywieźli i jeszcze zamontowali :)

ale ja naprawde jestem zadwowolony.

Pan Paweł mówił ze miał jakieś problemy z nierzetelnymi kontrahentami (ale ile w tym prawdy to nie wiem)

Zrobicie jak chcecie - ale co mieli zrobić to zrobili, nie marudzili , doradzili i wlaśnie byli na każde zawołanie - to mnie dziwi że nie odbierął telefonu. pracowali równe 5 dni od 7 do 18 (ale co prawda oddzwonił po 2 dniach na początku, hehe :) )

Witam,

Jakby ktoś z sąsiadów chciał za przysłowiowe 'piwo' odkupić halogeny MR16 (12V) to mam 12 szt., białe, barwa ciepła. Były w zestawie przy lampach do podbitki ale wymieniłem od razu na LEDy. Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę na priv.

Pozdrawiam

P.R.

ja chętnie za piwko bym zabrał od kogoś trochę dachówki ceramicznej Creatona Kerapfane najlepiej w kolorze angoby miedzianej , ale może być też inna, hehe

Witam,

Poszukuję firmy, która wykona kompleksowo projekt kostki brukowej, a potem ją ułoży (ok 200 m2) razem z niwelacjami terenu oraz wykona odwodnienie terenu (dwie studnie chłonne).

Prośba o namiary na sprawdzone firmy/ekipy na priv.

Jeśli ktoś miał nieprzyjemne doświadczenia z jakimiś konkretnymi ekipami z okolicy również :).

Pozdrawiam,

Robert

Witam

Mam tanio do sprzedania 2 palety pustaków ceramicznych - Porotherm 18,8 P+W - po 60 sztuk na jednej palecie (pozostałość z budowy).

Nadaje się zarówno na sciany zewnętrzne jak i wewnętrzne nośne.

Pustaki są bardzo dobrej jakości !

Grubość ścian 18,8cm.

Wymiary pustaka: 188x498x238

zużycie: 8szt/m2

Odbiór własny z Ryni k/ Białobrzegów

tel. kontaktowy: 0- 602 116 616

Witam sąsiednią grupę :)

Zna ktoś może, miał do czynienia korzystał:

Andrzej Szewczyk

Instalacje Sanistarne CO i gaz

zdaje się że autoryzowany serwisant Junkersa

mieszka w Stanisławowie Pierwszym

ul.Mozarta 5

tel:602-66-78-62

Może zlecę mu wykonanie instalacji CO - proszę o opinie...

Pozdrawiam