KonradJot 18.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam a wrzucę mały spamik tutaj. Jeśli ktoś poszukuję elektryka na stan surowy , polecam swoje usługi. Solidnie i terminowo. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 18.05.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Sąsiedzi moi mili jako że mam nadzieje skończyć do lipca - to nie ma sprawy mogę pomóc, jako jedno palczasta - doświadczenie na pewno Wam się przyda. A jeśli chodzi o druty to się dogadamy. Życzymy dużo wody. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 20.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam, pilnie poszukuje sprawdzonych wykonawców do tzw. kompleksowej wykończeniówki,a w szczególności docieplenia poddasza Pozdrawiam, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velvet 27.05.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam, Do tej pory tylko czytałam forum Muratora, ale ponieważ niedługo chcę ruszyć z budową domu w okolicach Legionowa, to miałabym serdeczną prośbę o podanie namiarów na sprawdzone przez Was ekipy od stanu surowego otwartego, cieśli, dekarzy, a także dobrego studniarza.Pozdrawiam,velvet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 28.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Wkrótce będę musiał zamówić więźbę. Poszukuję namiarów na jakiś sprawdzony tartak. PS. Czy może ktoś kupował drewno w firmach "Drew-ko" lub w tartaku Wojtka Kowalczyka? Ogłaszają się na Allegro i wygląda to sensownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpg 01.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja chciałem sie podzielić moim szczęściem znalazłem na tym forum (kilkanaście stron wcześniej) kontakt do ekipy hydraulicznej polecanej przez was - ekipę Pana Pawła Gaworeckiego 603 033 749 Pan Paweł montował u mnie (w Nieporęcie) Vaillant VUW 346 kondensat 2 funkcyjny na GZ50 + hydraulikę + przewody pow-spalinowe + regulacja (zostało jeszcze odpalenie). Ekipa 3 osoby uwinęła się szybko, sprawnie i bez stresu naprawdę polecam (dziś sobie już Panowie pojechali po rozliczeniu) Aha - ceny naprawdę konkurencyjne - miałem kupić kocioł przez Allegro ale w sumie na jedno wyszło jak Panowie mi go przywieźli i jeszcze zamontowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpg 02.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ale ja naprawde jestem zadwowolony. Pan Paweł mówił ze miał jakieś problemy z nierzetelnymi kontrahentami (ale ile w tym prawdy to nie wiem) Zrobicie jak chcecie - ale co mieli zrobić to zrobili, nie marudzili , doradzili i wlaśnie byli na każde zawołanie - to mnie dziwi że nie odbierął telefonu. pracowali równe 5 dni od 7 do 18 (ale co prawda oddzwonił po 2 dniach na początku, hehe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 09.06.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam szanownych forumowiczów.Chciałbym zakupić trochę sztachet z olchy. Może ma ktoś sprawdzony namiar. Niestety ten namiar w Jachrance to odpada ponieważ gość może sprzedać sztachetki zupełnie proste 180 cm. Nie ma czasu na "zaokrąglanie" sztachet. Pozdrawiam.Sharpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 09.06.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam. Sąsiedzi podzielcie się namiarami na ekipe od elewacji, podbitki itp.pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 16.06.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam, Jakby ktoś z sąsiadów chciał za przysłowiowe 'piwo' odkupić halogeny MR16 (12V) to mam 12 szt., białe, barwa ciepła. Były w zestawie przy lampach do podbitki ale wymieniłem od razu na LEDy. Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę na priv. PozdrawiamP.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 17.06.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam, Jakby ktoś z sąsiadów chciał za przysłowiowe 'piwo' odkupić halogeny MR16 (12V) to mam 12 szt., białe, barwa ciepła. Były w zestawie przy lampach do podbitki ale wymieniłem od razu na LEDy. Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę na priv. Pozdrawiam P.R. ja chętnie za piwko bym zabrał od kogoś trochę dachówki ceramicznej Creatona Kerapfane najlepiej w kolorze angoby miedzianej , ale może być też inna, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 18.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No ja taką mam ale na dachu więc bardziej przydatna niż pyfko P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto_w 18.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam, Poszukuję firmy, która wykona kompleksowo projekt kostki brukowej, a potem ją ułoży (ok 200 m2) razem z niwelacjami terenu oraz wykona odwodnienie terenu (dwie studnie chłonne). Lokalizacja: Stanisławów Pierwszy. Prośba o namiary na sprawdzone firmy/ekipy na priv. Jeśli ktoś miał nieprzyjemne doświadczenia z jakimiś konkretnymi ekipami z okolicy również . Pozdrawiam, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 19.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witanko. roberto_w - także szykuję się do akcji kostka brukowa ok. 200 m; (lokalizacja Stanisławów Pierwszy) - jak znajdziesz jakiegoś ciekawego wykonawcę to daj znać; - może przy 2 zamówionkach coś by się utargowało Pozdrawiam. Sharpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto_w 19.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Sharpie Jasne, gdybyś Ty kogoś dobrego znalazł również prośba o namiary. Ja się szykuję co prawda na dopiero na wrzesień/październik, ale już chciałbym się rozejrzeć za ekipą... Pozdrawiam,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpak 20.06.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witam Mam tanio do sprzedania 2 palety pustaków ceramicznych - Porotherm 18,8 P+W - po 60 sztuk na jednej palecie (pozostałość z budowy). Nadaje się zarówno na sciany zewnętrzne jak i wewnętrzne nośne. Pustaki są bardzo dobrej jakości ! Grubość ścian 18,8cm. Wymiary pustaka: 188x498x238 zużycie: 8szt/m2 Odbiór własny z Ryni k/ Białobrzegów tel. kontaktowy: 0- 602 116 616 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 20.06.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Poszukuję garażu blaszanego na budowę do przechowywania rzeczy. Czy wiecie gdzie można w okolicy kupić za rozsądną cenę? A może ktoś ma taki na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Sharpie Jasne, gdybyś Ty kogoś dobrego znalazł również prośba o namiary. Ja się szykuję co prawda na dopiero na wrzesień/październik, ale już chciałbym się rozejrzeć za ekipą... Pozdrawiam, Robert niedługo podeśle namiar jak, tylko odkopie tel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 20.06.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witam sąsiednią grupę Zna ktoś może, miał do czynienia korzystał: Andrzej Szewczyk Instalacje Sanistarne CO i gaz zdaje się że autoryzowany serwisant Junkersa mieszka w Stanisławowie Pierwszym ul.Mozarta 5 tel:602-66-78-62 Może zlecę mu wykonanie instalacji CO - proszę o opinie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 21.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witajcie, Nie wiecie przypadkiem gdzie w okolicy można niedrogo zakupić kręgi betonowe z pokrywami? Czeka nas wykonanie 3 studni chłonnych do deszczówki... Z góry dziękujemy za namiary. B&Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts