lila134 01.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam, Możecie mi polecić firme, która wykonywała wam przyłącze gazowe od płotu do budynku oraz instalacje w budynku. A także przyłącze elektryczne. Dziękuje [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stopik123 08.09.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam wszystkich, mieszkam w stanislawowie pierwszym przy ulicy przyszlosc, czy ktos wie skad tam mozna zalozyc sobie internet??? w netii powiedzieli ze niestety nie maja tam zasiegu, nie posiadam linii telefonicznej i raczej ciezko o nia bedzie, z tego wzgledu ze droga ktora idzie przy moim domu jest prywatna. Czy ktos moze polecic jakis dobry i dosyc szybki intenet w tej okolicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stopik123 08.09.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam wszystkich, mieszkam w stanislawowie pierwszym przy ulicy przyszlosc, czy ktos wie skad tam mozna zalozyc sobie internet??? w netii powiedzieli ze niestety nie maja tam zasiegu, nie posiadam linii telefonicznej i raczej ciezko o nia bedzie, z tego wzgledu ze droga ktora idzie przy moim domu jest prywatna. Czy ktos moze polecic jakis dobry i dosyc szybki intenet w tej okolicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 09.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam wszystkich, mieszkam w stanislawowie pierwszym przy ulicy przyszlosc, czy ktos wie skad tam mozna zalozyc sobie internet??? w netii powiedzieli ze niestety nie maja tam zasiegu, nie posiadam linii telefonicznej i raczej ciezko o nia bedzie, z tego wzgledu ze droga ktora idzie przy moim domu jest prywatna. Czy ktos moze polecic jakis dobry i dosyc szybki intenet w tej okolicy??? Ja mieszkam w Aleksandrowie i robiłam dość dokładne rozpoznanie. Jest operator w Nieporęcie, ale u mnie nie ma zasięgu. Ostatnio znacznie poprawiła się jakość netu Ery, z czego korzystam. A mając dodatkową antenkę - dostępną w punktach Ery, można już cokolwiek zdziałać. Na chwile obecną lecę na malutkiej antence i mam 1,8m, sąsiad ma czwórkę na dużej antenie. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stopik123 10.09.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam wszystkich, mieszkam w stanislawowie pierwszym przy ulicy przyszlosc, czy ktos wie skad tam mozna zalozyc sobie internet??? w netii powiedzieli ze niestety nie maja tam zasiegu, nie posiadam linii telefonicznej i raczej ciezko o nia bedzie, z tego wzgledu ze droga ktora idzie przy moim domu jest prywatna. Czy ktos moze polecic jakis dobry i dosyc szybki intenet w tej okolicy??? Ja mieszkam w Aleksandrowie i robiłam dość dokładne rozpoznanie. Jest operator w Nieporęcie, ale u mnie nie ma zasięgu. Ostatnio znacznie poprawiła się jakość netu Ery, z czego korzystam. A mając dodatkową antenkę - dostępną w punktach Ery, można już cokolwiek zdziałać. Na chwile obecną lecę na malutkiej antence i mam 1,8m, sąsiad ma czwórkę na dużej antenie. Pozdrawiam M. 4mb????? czy 4 metry?? sorry ale nie skumalem. No wlasnie wiem, ze jest jakis facet, ktory dostarcza net droga radiowa, niby 1mb za 50zl, sasiedzi maja, ale podobno chodzi to tak ze az plakac sie chce. Co do ery, to wlasnie sie nad nia zastanawiam, tez z tego wzgledu, ze ostatnio rozmawialem z wlascicielem domu handlowego anna, i u niego maja budowac na dachu nowego sklepu nadajnik ery, niby ma powstac w przeciagu miesiaca jak mi powiedzieli ludzie z ery, ktorzy tam ogladali to wszystko na miejscu. Ja mieszkam jakies 800m po drugiej stronie kanalku i tam mam problem u siebie w domu z zasiegiem z orange, przerywa i zrywa rozmowy, wiec troche sie boje i tej ery. A czy ktos ma orange freedom??? jak to wogole chodzi??? ps. czy moglabys mi wyslac na pw o jaka antene dokladnie chodzi... jakis link z allegro czy cos podobnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcisko 10.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam, U mnie w Kątach od wczoraj hula Orange MV400 (internet na starych, niskich falach) - na razie po prostu szaleje. Przyłączam się do pelletowców - gdzie kupujecie pellet? Bo mam Barlinka, ale coś mi piec zapycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 10.09.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Halo, halotu świeżo upieczony (a właściwie napalony) pelletowiec. Na razie spaliłem dwa worki Barlinka, ale kolega z Kątów . ma jakiś namiar na sprawdzony pellet dębowy z Żuromina - może we trzech uda się zamówić wspólny transportpozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 11.09.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 4mb????? czy 4 metry?? sorry ale nie skumalem. No wlasnie wiem, ze jest jakis facet, ktory dostarcza net droga radiowa, niby 1mb za 50zl, sasiedzi maja, ale podobno chodzi to tak ze az plakac sie chce. Co do ery, to wlasnie sie nad nia zastanawiam, tez z tego wzgledu, ze ostatnio rozmawialem z wlascicielem domu handlowego anna, i u niego maja budowac na dachu nowego sklepu nadajnik ery, niby ma powstac w przeciagu miesiaca jak mi powiedzieli ludzie z ery, ktorzy tam ogladali to wszystko na miejscu. Ja mieszkam jakies 800m po drugiej stronie kanalku i tam mam problem u siebie w domu z zasiegiem z orange, przerywa i zrywa rozmowy, wiec troche sie boje i tej ery. A czy ktos ma orange freedom??? jak to wogole chodzi??? ps. czy moglabys mi wyslac na pw o jaka antene dokladnie chodzi... jakis link z allegro czy cos podobnego... Taaaaak, internet na 4 metry... hehehe Ja sprawdzałam orange i to całkiem niedawno - 236 kbs i nic więcej. Plus podobnie. Co do anteny muszę się przejść do sąsiada, wiem, że ma nowy modem erowski huaweia, myślę więc, że jak byś poszedł do salonu Ery, to Ci podpowiedzą. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 11.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Na Przyszłości Orange Freedom Pro ... działa. I tyle można o nim powiedzieć, a antena zewnętrzna na dachu. PozdrawiamP.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcisko 11.09.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Halo, halo tu świeżo upieczony (a właściwie napalony) pelletowiec. Na razie spaliłem dwa worki Barlinka, ale kolega z Kątów <Michas>. ma jakiś namiar na sprawdzony pellet dębowy z Żuromina - może we trzech uda się zamówić wspólny transport pozdrawiam Jarek Jestem za!!! Jakby co, to mój domek to ten nowy z płotkiem, przy przedszkolu Co prawda w środku jeszcze trwają prace wykończeniowe, ale zapraszam na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrew75 11.09.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam, od niedawna jestem szczęśliwym mieszkańcem Kątów Węgierskich. Widzę, że forum jest już nieźle rozbudowane;) Może zbierzemy jakąś ekipę do gry w piłkę nożną lub w coś podobnego (w ramach integracji;)PozdrawiamAndrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 17.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 W ubiegłym roku się nie udało - potrzebnych jest kilka osób do zakupu ekogroszku workowanego - mniej więcej połowa ceny z Woli. Oczekuję tylko poważnych ofert!!!! Skoro peletowcy mogli się zjednoczyć - ekogroszkowcy - do dzieła!!! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 18.09.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 witam. mam do sprzedania stemple w dużych ilościach- nie liczylam , ale na pewno więcej niż 200sztuk. deski szalunkowe- luzem, niektóre zbite w szalunki.- nie liczyłam ilości, deski calowe, w różnych długosciach. ok 100 sztuk cegły klinkierowej Roben 16. siatka leśna na ogrodzenie tymczasowe- mogę dorzucić gratis do zakupów tel. 60 30 40 777 Monika odbiór- okolice Legionowa k/Warszawy. transport własny, mogę dać namiary na samochód który nam przywoził. w niedzielę policzę i bedą dokładniejsze informacje, ale zapraszam chętnych mam też nadmiar ziemi i chętnie odstąpie- jeśli ktoś potrzebuje wyrównać działkę- wg oceny fachowego oka- ilośc "1 kamaz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grer 29.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Polecam super ekipę od podbitki. U mnie Panowie robili 1,5 dnia i wyszło super fajnie i co najważniejsze - tanio. Polecam Można się powołać na Krzysztofa z ul. Bieszczadzkiej Artur Niedźwiecki, Lares ,501-662-245 Proszę się powołać na Krzysztofa z ul Bieszczadzkiej to może będzie rabacik Witam! Skorzystałem z polecanej na tym Forum firmy P.H.U. „LARES” Artur Niedźwiecki (http://www.talares.com, 501-662-245). Wykonali u mnie podbitkę z paneli Boryszewa (trzy szczyty plus lukarna). Terminowo i sprawnie. Pisemna umowa, faktura i gwarancja. Dobry kontakt telefoniczny i mailowy z p.Arturem. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 30.09.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam.Czy ktoś z szanownych forumowiczów korzystał z usług brukarskich firmy Mark-Bruk z Ząbek ? Adres strony http://www.mark-bruk.waw.pl/Generalnie jestem w końcowej fazie dogadywania się odnośnie ułożenia kostki brukowej i jeszcze chciałbym się podpytać czy ktoś z nimi już współpracował. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 05.10.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam sąsiadów. Podpowiedzcie mi proszę, jak głęboko trzeba wpuścić w ziemię podmurówkę pod siatkę, coby kury nie wydziobały? Może też kto podpowie gdzie kupić furtkę i bramę przesuwaną taką do obłożenia sztachetkami? nigdzie tego nie mogę znależć... pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adajarek 06.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam sąsiadów. Podpowiedzcie mi proszę, jak głęboko trzeba wpuścić w ziemię podmurówkę pod siatkę, coby kury nie wydziobały? Może też kto podpowie gdzie kupić furtkę i bramę przesuwaną taką do obłożenia sztachetkami? nigdzie tego nie mogę znależć... pozdrawiam Q podmurówkę u mnie wkopali na jakies 30cm, co prawda kur w okolicy nie widziałem,ale moze wystarczy... bramę i furtkę to na zamówienie możesz kupić np w Rembleszczyźnie przy rondkach. Własnie mi zamontowali- solidnie i ceny przyzwoite. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osman 06.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam, mam do polecenia sprawdzonego i solidnego fachowca od wykańczania domu, remontu (głównie gipso-karton, gładź, malowanie, panele). U mnie właśnie kończy pracę, a następna mu się opóźniła, więc będzie niebawem "do wzięcia". Ja też znalazłem do niego namiar na tym forum i jestem b. zadowolony.Jest bardzo dokładny chociaż niezbyt szybki, głównie dlatego, że działa sam. Ale jeśli komuś nie bardzo zależy na czasie, a na jakości pracy - polecam!P. Piotr – tel: 798 943 938 Pozdrawiam,Osman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 06.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dzięki ada&jarek za info i namiary pozdrawiam Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FRULIK 06.10.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 witam sąsiadów, Mam do sprzedania stemple budowlane 2,7-3m ok 300 szt. Zainteresowanych zapraszam na priv ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts