homer76 30.06.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam Wszystkich serdecznie. Startuję z budową w Legionowie. Mam pytanie czy możecie polecić firmę z okolic, która zrobi projekt i wykona wentylacje mechaniczną z rekuperatorem dla domu jednorodzinnego z częścią usługową. Mam jeszcze pytanko czy może wykonywaliście taras z innego materiału jak płytki gresowe np. masa (panele) drewno i PCV? Pozdrawiamhomer76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzejkkk3 06.07.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Szukam osób dla których buduje lub budowała firma mkk. Widziałaś/łeś gdzieś ich baner - daj znać proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Safina 09.07.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Sprzedam kostkę granitową strzegomską (nową) w workach: 4/6 ok. 1,5 tony, 6/8 i 8/10 ok. 1,5 tony. Cena - 300 zł. za tonę. Odbiór w Legionowie.nr tel.: 501-846-763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 09.07.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 hej mam blaszak 3x5 w Sulejówku, skończyliśmy właśnie budowę więc oddam w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddt 12.07.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Poszukuję pilnie dobrej i sprawdzonej ekipy do tynków cementowo wapiennych.Czy gdzieś w okolicy jest dobry piasek do zacierania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSC 15.07.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witam, jestem zainteresowany kontenerem, bardzo proszę o numer kontaktowy. Z góry dziekuje i pozdrawiam. hej mam blaszak 3x5 w Sulejówku, skończyliśmy właśnie budowę więc oddam w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roku 24.07.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam Swój dom wybudowałem razem z tym forum 4 lata temu, teraz wykończyłem pomieszczenie w którym otworzyłem z żoną kawiarnię. Zapraszam wszystkich do nowej kawiarni w Stanisławowie Pierwszym (pomiędzy domem handlowym Anna a gimnazjum) ul Operowa 15, wjazd od Jana Kazimierza Klimatyzowane pomieszczenie, kącik dla dzieci a co najważniejsze pyszna kawa, również na zimno. Serwujemy Julius Meinl. Desery lodowe, gofry, naleśniki, ciasta. Nam bardzo brakowało w Nieporęcie miejsca gdzie można spotkać się ze znajomymi, klientami, podwykonawcami posiedzieć porozmawiać, zrobić imprezę na słodko. Mamy nadzieję, że nie tylko nam, zapraszam ...również na porady budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSC 27.07.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam, przyjmę ziemię lub glinę w okolicach Nieporętu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 04.08.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam. Poruszanie się po tym zmienionym ("ulepszonym") forum to jakaś masakra... : \ Sąsiedzi podpowiedzcie mi jak zrobić wykończenie cokołów z płytek? Nie chodzi mi o same cokoły bo te już mam, ale o ich górną krawędź. Majster się "'zerwał" i zostawił niedokończone... Wiem że można wkleić pod cokół listwę plastikową ale to odpada, bo nie będę tego odrywał. Pozostaje zrobić taki skos - chyba z gipsu. Robił ktoś coś takiego? Bedę wdzięczny za pomoc kocepcyjną Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 22.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam.mam do sprzedania przyczepe kampingową- podaje link do ogłoszenia.http://forum.muratordom.pl/showthrea...75#post4255875 dla planujących elektrykę- polecam super elektryka z Legionowa. u nas się świetnie sprawdził. uczciwy, solidny, podpowiada fajne rozwiązania. polecam- dla zainteresowanych kontakt podam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_p 24.08.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam, Mam do sprzedania ok. 200 stempli drewnianych - długości od 2.40 do 2.70. Cena do ustalenia:) Dodatkowo zostało mi jeszcze trochę bloczków Terrivy Plus (ok. 120 szt). Odbiór z okolic Legionowa (Poddębie). Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam - 604592006. Pozdrawiam, Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fabrina 25.08.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Hej Ocieplał ktoś może domek pianką poliuretanową ???Jeśli tak to chętnie usłyszę opinię na temat tego rodzaju ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 01.09.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, jak wygląda sprawa z internetem w Aleksandrowie. Jest jakiś lokalny dostawca, czy trzeba zakładać coś satelitarnego (względnie przez komórkę)? pozdrawiam Qciniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 13.09.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Temat poruszany z milion pięćset razy Ja mam sytuację dość patową - tuż za mostkiem, a z tego, co wiem nadajniki są w Legionowie. Na chwilę obecną lecimy na sieci komórkowej. Rozwiązaniem byłaby Neostrada, ale chyba sami wiecie jak jest z TP SA, mi odpowiedzieli, że nie mają numerów, a co za tym idzie, możliwości. Do modemu mam podpiętą małą antenkę i jakoś leci, kiepściunio, ale leci. Sąsiad ma antenkę większą, ale nie jestem w stanie powiedzieć jak u niego z jakością. Żeby uniknąć pytań - byli mili Panowie z Netii - nie da rady. Orange - jakaś nowa usługa na innych falach - nic z tego. Jedyne co, to normalne komórkowce Sferia nie działa. Pozdrawiam M. PS. Już wiem czemu ie dostawiałam powiadomień... wrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 15.09.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 WitamMam do sprzedania 36 paczek (9,12 m3) STYROPIANU FREZOWANEGO AUSTROTHERM EPS 040 FASADA grubości 14 cm. W cenie 125 zł 1 m3.Odbiór własny w Warszawie Białołęka okolice ul. Białołęckiej.tel. 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał75 05.10.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witajcie,Czy może macie w swojej grupie namiar na dobrego wykonawcę kostki brukowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 06.10.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homer76 07.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam wszystkich serdecznie,Może małe ostrzeżenie przed ekipą Pana Darka z okolic Legionowa. Nie mogę się wypowiedzieć o poziomie jego usług gdyż do ich realizacji nie doszło. Pan Darek wycenił usługę (nawet się nie targowałem), zakupił materiał za który mu zapłaciłem i się rozpłynął - nie odbiera telefonu, nie odpisuje na SMS, gdy dzwonie z stacjonarnego odbiera i mówi, że to pogoda zła, że już lada dzień zaczyna itd..Oto kontakt 503-982-716 - nie polecam. Pozdrawiamhomer76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homer76 14.10.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam, Potrzebuję kupić stemple 2,7 -3,0m i sklejkę szalunkową . Jeżeli ktoś ma to prośba o info na adres [email protected] Przy okazji prośba o opinie o rozstawie stempli (chodzi mi o odległości) dla stropu żelbetowego Pozdrawiamhomer76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pag-ciemne 17.10.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam nasza firma buduje na białołece i okolicach.Budujemy stany deweloperskie jak i pod kluczNasza Firma obecnie stawia dobudowe 100 m2 oraz 300 m2 Ponad to dodam ze cyklicznie wystawiamy sie na targach MURATOR EXPONa ostatnich targach 16-17 pazdziernik również wystawiliśmy nasze produkty i usługi hala torwar MURATOR EXPO bodowa i remonthttp://WWW.WYBUDUJDOM.COMZapraszamy do kontaktu inwestorówBudowaliśmy dla klientów którzy inwestycje mieli o wartosci 800 tys zł.Nasza firma realizuje budynki solidnie z dobrych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts