Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieśmiało grupa nieporęt i okolice

Recommended Posts

Witam Wszystkich serdecznie.

Startuję z budową w Legionowie. Mam pytanie czy możecie polecić firmę z okolic, która zrobi projekt i wykona wentylacje mechaniczną z rekuperatorem dla domu jednorodzinnego z częścią usługową. Mam jeszcze pytanko czy może wykonywaliście taras z innego materiału jak płytki gresowe np. masa (panele) drewno i PCV?

Pozdrawiam

homer76

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam

Swój dom wybudowałem razem z tym forum 4 lata temu, teraz wykończyłem pomieszczenie w którym otworzyłem z żoną kawiarnię.

Zapraszam wszystkich do nowej kawiarni w Stanisławowie Pierwszym

(pomiędzy domem handlowym Anna a gimnazjum) ul Operowa 15, wjazd od

Jana Kazimierza

Klimatyzowane pomieszczenie, kącik dla dzieci

a co najważniejsze pyszna kawa, również na zimno.

Serwujemy Julius Meinl.

Desery lodowe, gofry, naleśniki, ciasta.

Nam bardzo brakowało w Nieporęcie miejsca gdzie można spotkać się ze

znajomymi, klientami, podwykonawcami posiedzieć porozmawiać, zrobić imprezę na słodko.

Mamy nadzieję, że nie tylko nam, zapraszam ...również na porady budowlane

• 2 weeks później...

Witam.

Poruszanie się po tym zmienionym ("ulepszonym") forum to jakaś masakra... : \

Sąsiedzi podpowiedzcie mi jak zrobić wykończenie cokołów z płytek? Nie chodzi mi o same cokoły bo te już mam, ale o ich górną krawędź. Majster się "'zerwał" i zostawił niedokończone... Wiem że można wkleić pod cokół listwę plastikową ale to odpada, bo nie będę tego odrywał. Pozostaje zrobić taki skos - chyba z gipsu. Robił ktoś coś takiego? Bedę wdzięczny za pomoc kocepcyjną :-)

Q

• 3 weeks później...

Witam.

mam do sprzedania przyczepe kampingową- podaje link do ogłoszenia.

http://forum.muratordom.pl/showthrea...75#post4255875

dla planujących elektrykę- polecam super elektryka z Legionowa. u nas się świetnie sprawdził. uczciwy, solidny, podpowiada fajne rozwiązania. polecam- dla zainteresowanych kontakt podam na priv.

• 2 weeks później...

Temat poruszany z milion pięćset razy :)

Ja mam sytuację dość patową - tuż za mostkiem, a z tego, co wiem nadajniki są w Legionowie. Na chwilę obecną lecimy na sieci komórkowej. Rozwiązaniem byłaby Neostrada, ale chyba sami wiecie jak jest z TP SA, mi odpowiedzieli, że nie mają numerów, a co za tym idzie, możliwości. Do modemu mam podpiętą małą antenkę i jakoś leci, kiepściunio, ale leci. Sąsiad ma antenkę większą, ale nie jestem w stanie powiedzieć jak u niego z jakością.

Żeby uniknąć pytań - byli mili Panowie z Netii - nie da rady. Orange - jakaś nowa usługa na innych falach - nic z tego. Jedyne co, to normalne komórkowce :) Sferia nie działa.

Pozdrawiam

M.

PS. Już wiem czemu ie dostawiałam powiadomień... wrrrrrrrrrrrrr

• 3 weeks później...
UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON

Witam wszystkich serdecznie,

Może małe ostrzeżenie przed ekipą Pana Darka z okolic Legionowa. Nie mogę się wypowiedzieć o poziomie jego usług gdyż do ich realizacji nie doszło. Pan Darek wycenił usługę (nawet się nie targowałem), zakupił materiał za który mu zapłaciłem i się rozpłynął - nie odbiera telefonu, nie odpisuje na SMS, gdy dzwonie z stacjonarnego odbiera i mówi, że to pogoda zła, że już lada dzień zaczyna itd..

Oto kontakt 503-982-716 - nie polecam.

Pozdrawiam

homer76

Witam nasza firma buduje na białołece i okolicach.

Budujemy stany deweloperskie jak i pod klucz

Nasza Firma obecnie stawia dobudowe 100 m2 oraz 300 m2

Ponad to dodam ze cyklicznie wystawiamy sie na targach MURATOR EXPO

Na ostatnich targach 16-17 pazdziernik również wystawiliśmy nasze produkty i usługi hala torwar MURATOR EXPO bodowa i remont

http://WWW.WYBUDUJDOM.COM

Zapraszamy do kontaktu inwestorów

Budowaliśmy dla klientów którzy inwestycje mieli o wartosci 800 tys zł.

Nasza firma realizuje budynki solidnie z dobrych materiałów