Malwina03 14.06.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 poszukuję wypożyczalni szalunków (strop). czy może ktoś już w okolicy korzystał z takowej usługi? Albo wie gdzie w pobliżu taka się znajduje? szukam w necie ale coś cienko. Przeważnie nie dysponują transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 20.07.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 mam do sprzedania blaszak -cena 600 zł poszukuję namiary na sprawdzonych wykonawców do obudowania kominka i do montażu ogrodzenia ze sztachet drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_ 13.08.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam, Mam do odsprzedania 23 szt paneli podstawowych Belgijskiej podbitki OROBEL (miesiąc temu zakupione i zostało ) http://www.orobel.pl/kolory.htm kolor 143 (Antracyt)panele są nowe (nieporysowane) długości standardowej tj. 6 mb. o szerokości 10 cm W sumie będzie to więc 138mb czyli 13,8 m^2 cena?: płaciłem ok. 3,1 zł/mb ale... odbiór: Michałów-Grabina - Zainteresowanych zapraszam do kontaktu na Priv. Pozdrawiam grupęTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja1 23.08.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 MAM DO SPRZEDANIA SUPOREX-PUSTAK BIAŁY.CAŁY - 4,90ZŁ, POŁÓWKA - 2,45 ZŁ.Więcej info pod nr 505-375-404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSC 17.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam wszystkich z okolic Nieporętu i nie tylko. Zdecydowałem z żoną o zainwestowaniu w przydomową oczyszczalnie ścieków. Ze względu na niewielkie gabaryty działki, oraz lepszą sprawność, poszukuję rozwiązań typu oczyszczalnia biologiczna. Bardzo proszę o komentarze oraz opinie o producentach POŚ oraz wykonawcach z naszych rejonów. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loup1 04.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Zdecydowanie polecam: „EKO-POL J.Kononów, M.Gruszka” Sp.jawnaBukowiec, ul. Przylesie 7tel. 042 213-27-66tel. kom.: 0510 209-465, 0501 562-086e-mail: [email protected] Uzytkujemy od 2 lat, w Stanisławowie 1, ze studnią chłonną.Koszt zakupu i montażu:ok. 8000złkoszty eksploatacyjne: duży plusWygoda użytkowania: DUUUUŻy plus (szambojet raz w roku!, poza tym jak kanalizacja)Można u nas obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art6 19.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witam, czy macie sprawdzonych speców od alarmu i rekuperatora, możecie kogoś polecić?potrzebuję też ekipy od poddaszy dziękiArt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieniek 26.02.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam . Mam po budowie do oddania za przysłowiową flaszkę kibelek . Stan dobry , brakuje deski . Odbiór w Wieliszewie . Dla zainteresowanych mogę wysłać zdjęcia na meila . Więcej informacji pod nr. tel. 505-061-816 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 26.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam, czy macie sprawdzonych speców od alarmu i rekuperatora, możecie kogoś polecić? potrzebuję też ekipy od poddaszy dzięki Art Hej, rekuperatora niestety nie mam więc nie mam nikogo. Od alalrmu mam super chłopaka Rafał Adamczyk 502 640 580 u mnie robił i zrobił dużo fajnych rozwiązań. Wszystko co sobie wyyśłiłam zrealizował Polecam bardzo z czystym sumieniem A poddasze się robi właśnie więc będę mogła wypowiedzieć się za jakiś czas co do ekipy:) POzdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaconnect 09.03.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Zapraszam do kontaktu w sprawie rekuperacji 516 952 633 Dariusz Doliński. Mieszkam w Józefowie i zakładałem w swoim domu ciekawy system. Pozdrawiam Hej, rekuperatora niestety nie mam więc nie mam nikogo. Od alalrmu mam super chłopaka Rafał Adamczyk 502 640 580 u mnie robił i zrobił dużo fajnych rozwiązań. Wszystko co sobie wyyśłiłam zrealizował Polecam bardzo z czystym sumieniem A poddasze się robi właśnie więc będę mogła wypowiedzieć się za jakiś czas co do ekipy:) POzdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 02.04.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam, Będę miał do oddania trochę darni/ziemi po robotach związanych z zakładaniem ogrodu (sadzenie drzew) - może ktoś z sąsiadów będzie zainteresowany.W razie czego, proszę o PM. PozdrawiamP.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EmilkaK 23.04.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ponad trzy lata po moim wpisie w tym wątku, chyba wszystko wskazuje na to, ze zagoszczę tu na dłużej (tfu tfu, przez lewe ramię ). Projekt się adaptuje, działka się mierzy, w ciągu miesiąca papiery będą w starostwie. Trzymam kciuki, żeby w lipcu udało się zabrać za fundamenty Szukamy kierownika budowy. Będziemy wdzięczni za namiar na jakiegoś sprawdzonego Witam . Mam po budowie do oddania za przysłowiową flaszkę kibelek . Stan dobry , brakuje deski . Odbiór w Wieliszewie . Dla zainteresowanych mogę wysłać zdjęcia na meila . Więcej informacji pod nr. tel. 505-061-816 [email protected] Gienku, aktualne jeszcze? Mogę prosić zdjęcia? Co prawda mąż jest decyzyjny, ale może mu się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IKaWu 20.07.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 WitamPoszukuję producenta siatki z okolicy .liczę że będzie taniej .Macie namiar do kogoś kto wykona ogrodzenie z podmurówką ? licze na sąsiedzkie ceny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
driven22 29.08.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam, Szukam sprawdzonej ekipy do elewacji która poradzi sobie z łukami (drzwi do domu, drzwi garażowe). Poza tym jakby ktoś potrzebował paczke narożników oraz paczkę listew prowadzących do tynków to mam nietknięte na zbyciu. Będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piori 04.09.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam,Mam do oddania gruz, głównie cegły sylikatowe, pustaki z betonu komórkowego i cegły "dziurawka". Niestety transportem nie dysponuję, więc trzeba sobie zorganizować.Serock, ul. Warszawskatel. 504-685-701Pozdrawiam,Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 06.09.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 czy ktos moze buduje badz budowal wedlug projektu Przy Cyprysowej gdzies w okolicach Warszawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 06.09.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 czy ktos moze buduje badz budowal wedlug projektu Przy Cyprysowej gdzies w okolicach Warszawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina03 11.09.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 w Nowej Wsi k/Serocka ktoś wyrzucił ok 5 tyg. kotka. Czarny w białych skarpetkach i krawacie. Nie mogę go zatrzymać gdyż dwa moje koty mówią ok, ale dwa kolejne i pies są przeciwne. Kotek jest bardzo towarzyski, bardzo lubi być na rękach, głośno mruczy. Niestety za kilka dni - jeżeli nie znajdę nowego opiekuna - muszę odwieźć go do schroniska. Nie mogę ryzykować, że mu któryś zwierzak łomot spuści. Chętni do adopcji - muszą mieć dobre ręce - pls o wiadomość na priv. Mogę kotka dowieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSC 15.09.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Sprzedam około 220 stepli budowlanych sosnowych. Długość około 2,6 -2,7 bywają i po 3 m. Cena do ustalenia. 605 - 731 - 942 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daruz 01.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Broń Boże, nie polecam tej firmy!!!!!!! Miałem przyjemność współpracować z panem Przemysławem. Odradzam wszystkim budującym współpracę z nim. Nieterminowy, niesłowny, z ulotną wybiórczą pamięcią. Mimo umowy o rozliczeniach pieniężnych po ukończeniu etapów, większosć etapów musiałem sponsorować SAM!!!!!! bo panu kasa mu się skończyła a jak to stwierdza nie będzie mieszał pieniędzy firmowych i prywatnych!!!! Nie dokończył mojej inwestycji, gdy dowiedział się, ze już większość należności ode mnie spłynęła do niego!!!! Po prostu sie wypiął i musiałem kończyć sam aby wyrobić się przed zimą. Ekipie, którą podnajął do naszej budowy także nie zapłacił do końca!!! Stronę internetową która mu stworzyłem http://www.wybudujdom.com także używa bezprawnie, gdyż za nią nie zapłacił!!!!!!!!!Sprawa zakończy się prawdopodobnie w sądzie! Na samo wspomnienie współpracy z nim mam drgawki, a wiem, że na poprzedniej budowie inwestorzy pozbyli się go juz na początku inwestycji z tych samych powodów. Z ciekawostek podam, że Pan Przemysław fundamenty tarasu chciał wylewać do połowy, a grubość wylewki dużego tarasu wyliczył sobie na ok 5cm dla oszczędnosci!!!! Omijać z daleka!!! Nie dać się nabrać na jego gadkę piękną bo w tym jest mistrzem... niestety tylko w tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts