Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieśmiało grupa nieporęt i okolice

Recommended Posts

Witam wszystkich .

Niedawno skonczylismy budowe.

Budowalismy w Stanislawowie . Teraz czeka nas wykonczenie , i zagospodarowanie dzialki . Sluze pomoca w wyborze hurtowni i firm troche ich odwiedzilismy w trakcie budowy :D Pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witamy

dziś pojechaliśmy porozmawiać w sprawie działki w K..Węgier..

no ale niestety pani nie sprzedaje {i wcale się nie dziwie} :evil: :evil: :evil: :evil: bo działeczka jest piękna zę chocho.

a jak wracaliśmy koło lasku to stado saren wypadło nam na drogę i widok był niesamowity { takie ładne były } no ale czmychneły dalej i już. :cry: :cry:

niepoddajemy się i szukamy dalej :wink:

no wkońcu działa bo miałem jakieś problemy z tym pudłem

telefony zaraz prześlę i mam nowe : :lol: :lol: :lol:

jeśli ktoś szuka działeczki w : Kątach Węgierskich , Stanisławowie I , Woli Aleksandra to mam telefony do osób które z chęcią sprzedadzą. :wink:

a i cena napewno jest lepsza bo bez pośredników.{ tylko my będziemy się wpraszać na parapetówę :lol: :lol: :lol: :lol: }

działeczki są od 1000-2000-itd kilka jest przy asfalcie inne przy drodze polnej ale wydaje mi się że tereny te w ciągu około 10 lat będą tak samo popylarna jak CHOTOMÓW I JABŁONNA a cena o wiele niższa

telefony przesyłam na PRV...

POZDRAWIAMY.

p.s

niestety te działki które nam się najbardziej podobały zostały sprzedane :cry: :cry:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 6 months później...