Hella 17.05.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam wszystkich . Niedawno skonczylismy budowe. Budowalismy w Stanislawowie . Teraz czeka nas wykonczenie , i zagospodarowanie dzialki . Sluze pomoca w wyborze hurtowni i firm troche ich odwiedzilismy w trakcie budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiula 17.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam, My szukamy dziłałki w tym rejonie, może orientujecie się, czy w sąsiedztwie ktoś sprzedaje działkę budowlaną, mile widziane jakieś kontakty, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 17.05.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Hella .. a w którym Stanisławowie? Może jestesmy niedalekimi sąsiadami? Jasiula .... jakie dokładnie rejony Cię interesują, kilkanaście postów wyżej pisałem, że obok mnie są jeszcze działki na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.05.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 WITAMY JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY DZIAŁKAMI W STANISŁAWOWIE I {NIEPORĘT } TO MAMY TELEFON DO OSOBY KTÓRA SPRZEDAJE BEZPOŚREDNIO {tak nam powiedziała } chętnym prześlemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.05.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 sylwek w pozazdrościć tylko takiego tępa budowy tak trzymać a koniec już bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.05.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 witamy dziś pojechaliśmy porozmawiać w sprawie działki w K..Węgier.. no ale niestety pani nie sprzedaje {i wcale się nie dziwie} bo działeczka jest piękna zę chocho. a jak wracaliśmy koło lasku to stado saren wypadło nam na drogę i widok był niesamowity { takie ładne były } no ale czmychneły dalej i już. niepoddajemy się i szukamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggg 18.05.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 WITAMY JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY DZIAŁKAMI W STANISŁAWOWIE I {NIEPORĘT } TO MAMY TELEFON DO OSOBY KTÓRA SPRZEDAJE BEZPOŚREDNIO {tak nam powiedziała } chętnym prześlemy ja poprosze!!!! Pozdrawiam Maggg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.05.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 telefony w sprawie działek przesyłam na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 dzieki , bede dzwonic jutro , ale pamietajcie jeszcze o mnie, tzrymam za Was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggg 19.05.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 telefony w sprawie działek przesyłam na PRV nic nie dostałam, poprosze jeszcze raz Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.05.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 kjgfoiigknklnhkgjh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.05.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no wkońcu działa bo miałem jakieś problemy z tym pudłem telefony zaraz prześlę i mam nowe : jeśli ktoś szuka działeczki w : Kątach Węgierskich , Stanisławowie I , Woli Aleksandra to mam telefony do osób które z chęcią sprzedadzą. a i cena napewno jest lepsza bo bez pośredników.{ tylko my będziemy się wpraszać na parapetówę } działeczki są od 1000-2000-itd kilka jest przy asfalcie inne przy drodze polnej ale wydaje mi się że tereny te w ciągu około 10 lat będą tak samo popylarna jak CHOTOMÓW I JABŁONNA a cena o wiele niższa telefony przesyłam na PRV... POZDRAWIAMY. p.s niestety te działki które nam się najbardziej podobały zostały sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 30.05.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 "NIEŚMIAŁO GRUPA NIEPORĘT I OKOLICE" Ta grupa jest chyba najbardziej nieśmiała ze wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.05.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 jeszce troche moze ja dolacze , jestem gadula , ale nie wiem jeszce gdzie dzialke kupie , moze i tu , kto wie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moba 15.06.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Jestem bardzo chętna do przyłączenia się do grupy. W piątek zamierzam złożyć wniosek o pozwolenie na budowę w Stanisławowie I. Będzie mi miło być z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 15.06.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Moba a gdzie w Stanislawowie Pierwszym - bo my sie tam wlasnie budujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 16.06.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 witamy moba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moba 16.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Zamierzam się budować na ul. Słonecznej, jadąc od strony Nieporętu w stronę Warszawy, zaraz za ostatnimi budynkami. W tej chwili moja znajoma kończy tam (w oddali pod lasem) dom. Strasznie jej zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roku 01.08.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 mam zamiar ściągnąć z pod Radomia szambo 9 m z firmy http://www.salexpol.pilickanet.pl cena wydaje się atrakcyjna jeśli komuś z okolicy pasowało by takie szambo w tym tygodniu to zawsze koszty transportu (około 600 zeta) rozeszły by sie na dwóchczekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.02.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Podciagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts