kris19 31.12.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 http://img333.imageshack.us/img333/3250/12al6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 31.12.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I KACA GIGANTA NA 2 DZIEŃ dla bliższych i dalszych sąsiadów ślą Viktoria,Renata,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 01.01.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 KonradJot My przymierzaliśmy się do oczyszczalni.Przy składaniu o pozwolenie nie dostaliśmy zgody,pózniej budowa zaczęla iść całą para i nie mieliśmy ochoty na wstrzymywanie jej,żeby czekać na decyzję urzędników.Czas,czas,czas....... Mam nadzieje ,że jeśli przejmie nas Wieiszew to szybko podciągną nam kanalizację. Ale powinieneś posłuchać Pawła i Reni.Naprawdę wiedzą co mówią. Zreszta mają zgodę na oczyszczalnię ,więc co tu jeszcze dodawać Rozmawiałem z panią Teresą, z tego co się zdąrzyłem dowiedziec to na razie muszę mieć zwykłe szambo szczelne, być może później coś się uda załatwić, zobaczymy jak to będzie. Pozdrawiam z Nowym Rokiem Najlepszego dla Wszystkich forumowiczów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 02.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Mam pytanie o w miarę aktualne cenniki nastepujacych prac w naszej okolicy: Koparka do zdjęcia humusu ile za godzinę i ile mniej więcej m2 zrobi w godzinę? Studnia wiercona - ile za mb? Przyłącze elektryczne - budowlane - sama prowizorka bo ZK już jest (skrzynka, licznik, rozdzielnia na skrzynce)? Jezeli macie kontakty na dobrych wykonawców w ww dziedzinach to ędę wdzieczny za informację. Do siego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 02.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Przyłącze elektryczne - budowlane - sama prowizorka bo ZK już jest (skrzynka, licznik, rozdzielnia na skrzynce)? Za skrzynkę ,licznik wszelkie materiały i robociznę w listopadzie trzeba było zapłacić około 1300 złotych u ludka z Stoenu Legionowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 02.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Mam pytanie o w miarę aktualne cenniki nastepujacych prac w naszej okolicy: Koparka do zdjęcia humusu ile za godzinę i ile mniej więcej m2 zrobi w godzinę? Studnia wiercona - ile za mb? Przyłącze elektryczne - budowlane - sama prowizorka bo ZK już jest (skrzynka, licznik, rozdzielnia na skrzynce)? Jezeli macie kontakty na dobrych wykonawców w ww dziedzinach to ędę wdzieczny za informację. Do siego Roku! koparka - w listopadzie płaciłam 85/h-usunięcie humusu+30cm, wykop 14*17m zrobił w 7h - polecam studnia 120 za m- polecam, woda na 12m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Pola_2 a co tam u was takie zamieszanie na drodze czyżby PRĄD ZBLIŻAŁ SIĘ WIELKIMI KROKAMI GRATULACJE teraz to już można spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 02.01.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 oj zbliża się zbliża, pięknie nam rozkopali ulice nareszcie się doczekaliśmy życie jest piękne - bedziemy mieli prąd po 3 latach czekania a malutka Wiktoria to już chyba o rok starsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 03.01.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Za mb wierconej studni płaciłam 45zł plus zawór zwrotny 40złu mnie wykopana jest na 15m Koparka w zeszłym roku od 60 do 100 zł za godzinę Przyłącze elektryczne ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 03.01.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Paweł i Renia Słyszałam ,ze macie już zbiornik . Teraz już brak Wam tylko pompy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 03.01.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Za mb wierconej studni płaciłam 45zł plus zawór zwrotny 40złu mnie wykopana jest na 15m Ja poproszę o namiar na studniarza, rurę plastikową dałaś czy metalową? Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.01.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 upssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 03.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Za mb wierconej studni płaciłam 45zł plus zawór zwrotny 40złu mnie wykopana jest na 15m Ja poproszę o namiar na studniarza, rurę plastikową dałaś czy metalową? Konrad Oczywiście plastikowa rura.tel.wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 03.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Oczywiście plastikowa rura.tel.wysyłam na priv. dziękuję, A co do mapki to chyba jakaś poprzednia wersja , bo mnie tam jeszcze nie ma .Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.01.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 http://img295.imageshack.us/img295/7043/nieport1wq7.jpg oczywiście juź poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 04.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 A propos cennika: Za studnię wierconą w IX płaciliśmy 100 zł mb. Przyłącze elektryczne, umowę załatwił nam elektryk w 4 dni za 2100 zł ma wejścia w ZE Legionowo. Ile płacilisci za rozprowadzenie instalacji ( i co wchodziło w zakres prac), czy tynki gipsowe i wylewki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 05.01.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 marhabaŻartujesz ?????Instalacje to instalacje.Zaden z elektryków nie bawi się w takie rzeczy jak tynki czy wylewki.To robią inne ekipy.Elektryk bierze kasę za rozprowadzenie kabli,podłączenie wszystkiego w puszkach i skrzynce.Tynki i wylewki to juz zupełnie inna para kaloszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 05.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Juz się tu przedstawiałem, choć na mapkę nie trafiłem (Warszawa,Kobiałka). Nie rozpracowałem jeszcze wyszukiwarki, żeby szukać tylko w postach tej grupy, więc być może zapytam o coś o co wszyscy już pytali milion razy. Chcę kupić pustaki z bk i wydaje mi się, że taniej jak bezpośrednio w faelbecie nie znajdę, a że to niedaleko to jeszcze lepiej. Słyszałem jednak, że w niektórych składach może być taniej - jakie macie doświadczenia? (no i może wiecie jak wymusić szukanie w postach tej grupy ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 05.01.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 dzwonilelm wlasnie do faelbetu zwanego aktualnie H+H i okazuje się że nie sprzedają klientom indywidualnym. pozostaje więc skłąd budowlany - przejrzałem forum i znlazłem namiary, ale może mimo wszystko możecie jakiś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 05.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 marhaba Żartujesz ?????Instalacje to instalacje.Zaden z elektryków nie bawi się w takie rzeczy jak tynki czy wylewki.To robią inne ekipy.Elektryk bierze kasę za rozprowadzenie kabli,podłączenie wszystkiego w puszkach i skrzynce.Tynki i wylewki to juz zupełnie inna para kaloszy. mago hahaha, rozbawiłaś mnie swoim rozumowaniem A czy ja napisałam, że chcę aby elektryk zrobił mi tynki ? - tam jest przecinek !!! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts