frankowy 14.02.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Frankowy dużą macie tę działkę ?? Konrad 1140 m2. a Wy? 1000 m2 będziecie chcieli gaz ziemny ?? Bo jeśli tak to dam namiar na kobitkę co szybko zrobi warunki techniczne przyłącza, a później już tylko musicie wnioseczek złożyć i czekać na umowę. Konrad pewnie, ze chcemy. Podeslij namiar. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 14.02.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 pewnie, ze chcemy. Podeslij namiar. Dzieki. JUż wylazłem z pracy , podeślę jutro. Gadaj z właścicielami sąsiednich działek-tych "niezamieszkałych" , jest tam kilka obok ciebie bezpośrednio. Niech składają wnioski o gaz i prąd to będzie szybko i po taniości. Bo nikt Ci nie odpowie że jak na szybko to rób se sam panie i płać za projekt przyłącza i takie tam. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 15.02.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 pewnie, ze chcemy. Podeslij namiar. Dzieki. JUż wylazłem z pracy , podeślę jutro. Gadaj z właścicielami sąsiednich działek-tych "niezamieszkałych" , jest tam kilka obok ciebie bezpośrednio. Niech składają wnioski o gaz i prąd to będzie szybko i po taniości. Bo nikt Ci nie odpowie że jak na szybko to rób se sam panie i płać za projekt przyłącza i takie tam. Konrad Babeczka która się zajmuje "naszymi" sprawami od gazu ziemnego nazywa się Małgorzata Zalewska i numer telefonu do niej : 22/ 52-99-372. Podaję ten namiar do publicznej wiadomości naszych koleżanek i kolegów, ale nie po to żeby wisieć na jej telefonie. Ona zajmuje się warunkami technicznymi przyłącza gazowego. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 17.02.2007 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 a co to się dzieje taka cisza wszyscy chyba na imprezach ( też bym chciała ) ale mam nadzieje że w przyszłym roku wreszcie podrzucimy latorośle dziadkom no to pa idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.02.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 to raczej sen zimowy przed nowym sezonem budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 18.02.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 hej, po pierwsze informuje, ze na chotomow grupie napisalem kilka newsow z mojego biezacego budowlanego zycia ... informuje bo moze komus sie to przyda, a nie chce przeklejac tego watku 1:1 po drugie zglaszam wniosek formalny ... ogolnie rzecz biorac sa dwie grupy z pokrywajacego sie mniej wiecej terenu - chotomow i nieporet - czy uwazacie za sensowne polaczenie wszystkich w jeden watek? skad pomysl ... nie wiem, na ktorym forum dzielic sie informacjami ... no chyba, ze bede sie powtarzal i tu i tu a nikogo to nie wkurzy pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 18.02.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Cześć a ja poszukuję jakiegoś garażu lub barakowozu. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.02.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 hej, po pierwsze informuje, ze na chotomow grupie napisalem kilka newsow z mojego biezacego budowlanego zycia ... informuje bo moze komus sie to przyda, a nie chce przeklejac tego watku 1:1 po drugie zglaszam wniosek formalny ... ogolnie rzecz biorac sa dwie grupy z pokrywajacego sie mniej wiecej terenu - chotomow i nieporet - czy uwazacie za sensowne polaczenie wszystkich w jeden watek? skad pomysl ... nie wiem, na ktorym forum dzielic sie informacjami ... no chyba, ze bede sie powtarzal i tu i tu a nikogo to nie wkurzy pozdr pawel a my piszemy i TU i TU bo w 1 PRZYPADKU [chotomów } strasznie chcieliśmy tam kupić działke a w 2 PRZYPADKU {nieporęt} tutaj będziemy mieszkać bo tak chciał los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.02.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Tinus i Linka napisał A'propos baraku, bedę sie pozbywał mojego ale dopiero kwiecień/maj Na teraz - chetnie odstąpie stemple z historyczną przeszłością. Kandydują do miana "złotych stempli" ;-D Dlugość - 2.5 - 3.5 metra. Ilość około 170 szt. KonradJot napisz do nich w grupie chotomów i powołaj się na mnie Paweł z Kątów { może taniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 19.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Tinus i Linka napisał A'propos baraku, bedę sie pozbywał mojego ale dopiero kwiecień/maj Na teraz - chetnie odstąpie stemple z historyczną przeszłością. Kandydują do miana "złotych stempli" ;-D Dlugość - 2.5 - 3.5 metra. Ilość około 170 szt. KonradJot napisz do nich w grupie chotomów i powołaj się na mnie Paweł z Kątów { może taniej będzie dziękuję CI/Wam no widać że biegasz po całym "okolicznym" forum , hehe Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 no widać że biegasz po całym "okolicznym" forum , hehe a bo sercem jesteśmy tu i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frankowy 19.02.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 z ekip to nic nie polecę bo sam wzięłem taką, która budowała u kolegi budynek, a te które sam szukałem to jedynie jeden koleś jest godny polecenia tyle że termin ma dopiero sierpień może nawet wrzesień. Trzeba pojeździć po budowach w okolicy i może się kogoś zwerbuje- koleś koło szkoły w Kobiałce jak jedziesz Słoneczną od nas przez pole i dojeżdżasz do szkoły to dajesz w lewo na asfalcie i kawałek po lewej stronie 2 budynki stawia- gada z sensem. MOże jego podpytaj termin ma na wiosnę na 100% bo z nim gadałem. Konrad jeżdziliśmy w sobotę po okolicy w poszukiwaniu ekip. Niestety prawie wszyscy są juz zajęci. Znależlismy m.in. te dwa budynki przy szkole, o których pisałeś. Niestety ani inwestora, ani ekipy nie było. Czy masz może telefon do tego faceta, z którym rozmawialeś. Jeśli tak to czy mógłbyś podesłać namiar mailem. Wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 19.02.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 jeżdziliśmy w sobotę po okolicy w poszukiwaniu ekip. Niestety prawie wszyscy są juz zajęci. Znależlismy m.in. te dwa budynki przy szkole, o których pisałeś. Niestety ani inwestora, ani ekipy nie było. Czy masz może telefon do tego faceta, z którym rozmawialeś. Jeśli tak to czy mógłbyś podesłać namiar mailem. Wielkie dzieki. nie jestem pewien ale chyba to taki numer : 603 172 954Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frankowy 20.02.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 jeżdziliśmy w sobotę po okolicy w poszukiwaniu ekip. Niestety prawie wszyscy są juz zajęci. Znależlismy m.in. te dwa budynki przy szkole, o których pisałeś. Niestety ani inwestora, ani ekipy nie było. Czy masz może telefon do tego faceta, z którym rozmawialeś. Jeśli tak to czy mógłbyś podesłać namiar mailem. Wielkie dzieki. nie jestem pewien ale chyba to taki numer : 603 172 954 Konrad Dzieki Konrad. Już dzwoniłem i umowilem się na przekazanie projektu. Zobaczymy co powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 20.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 nie jestem pewien ale chyba to taki numer : 603 172 954 Konrad Dzieki Konrad. Już dzwoniłem i umowilem się na przekazanie projektu. Zobaczymy co powie. Powodzenia!!! ja dzisiaj oddałem do wyceny dach, zobaczymy co mi napiszą A jaki projekt będziecie mieli ? Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frankowy 21.02.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Powodzenia!!! ja dzisiaj oddałem do wyceny dach, zobaczymy co mi napiszą A jaki projekt będziecie mieli ? Pozdrawiam Konrad projekt jest indywidualny, robiony przez znajomego architekta. Dom bedzie w kształcie litery L, z dwuspadowym dachem. Prosty. A tak a propos dachu to w warunkach zagospodarowania przestrzennego jest napisane, że dachy w naszej okolicy mają mieć kolor ceglasty (różne odcienie). A z tego co widzę to u sąsiadów spora dowolność. Bardzo możliwe, że dostali pozwolenie na budowę jeszcze przed wejściem nowych warunków. Nam się marzy antracyt ale to nie jest barwa zbliżona do ceglastego ... A Ty co będziesz miał na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 21.02.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 projekt jest indywidualny, robiony przez znajomego architekta. Dom bedzie w kształcie litery L, z dwuspadowym dachem. Prosty. A tak a propos dachu to w warunkach zagospodarowania przestrzennego jest napisane, że dachy w naszej okolicy mają mieć kolor ceglasty (różne odcienie). A z tego co widzę to u sąsiadów spora dowolność. Bardzo możliwe, że dostali pozwolenie na budowę jeszcze przed wejściem nowych warunków. Nam się marzy antracyt ale to nie jest barwa zbliżona do ceglastego ... A Ty co będziesz miał na dachu? dachy są takie jakie są ludzie generalnie mają w dupie plan zagospodarowania, w planach do urzędu mają kolor tradycyjny a w rzeczywistości robią jaki chcą. Ja na razie przymierzam się do miedziany angoba lub jakiś taki w kolorze kasztanowym - coby było w miarę zgodnie z przepisami. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 21.02.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Mam do odstąpienia ok 250 szt stempli sosnowych jednokrotnie używanych długości 2.8-3.0 m. Bez transportu. Sezonowane przez tą zimę w wietrzonym garażu. Mam też trochę(całą paletę) bloczków wentylacyjnych silka(20x20x20, otwór fi 16).Też bez transportu. Ale oddam po cenach netto z zeszłego roku-czyli po tyle ile z nie zapłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 23.02.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Mróz za oknem, chyba żeście zamarzli. Nasz wątek spadł na 2 stronę. Frankowy słyszałem że byliście u mojego sąsiada Jacka. Byłem w składach budowlanych i mówią, że podobno jest problem z Porothermem 25 cm, hmm ciekawe. Macie jakąś godną polecenia ekipę do dachu na dachówkę ceramiczną ? Pozdrawiam cieplutko Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 24.02.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 W ten mrożny dzionek -ciepełko z kominka coby ogrzał Was wszystkich- http://img208.imageshack.us/img208/2442/aa98wg7.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts