KonradJot 12.03.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Czy ktoś z Was mógłby mi napisać ile kosztuje wykonanie wykopu koparką? I wywóz ziemi? cześć ja za godzinę pracy koparki płaciłem 100 zł> Koparka 4 X 4 napęd jakieś 50% większa gabarytowo od Ostrówka. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 12.03.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 koparka 100 pln/h.sprawdżcie tylko na jakiej głębokości macie wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 12.03.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Prośba do już zadaszonych gdzie dostanę ładną wieźbę impregnowaną. Czy w okolicy jest jakis tratrak, skład drewna gdzie dostanę tanio tarcicę calówke. Jak na razie, to taniej niż 500 za m3 z transportem nie znalazłem. dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 12.03.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam Drodzy SąsiedziCeny powariowały. Gratulacje dla tych co postawili sobie stan surowy w zeszłym roku. Dużo kasy wam zostało w kieszeni. Mieliście nosa. To tak na marginesie. Szukam stępli, tarcicy no i tochę później więźby. Jeżeli macie aktualne namiary to bardzo poproszę A tak w ogóle to piszcie gdzie udało się wam coś taniej załatwić Leroy Merlin 2,82 bloczek betonowy zostało 800 szt. Budet Legionowo Beton B20 253,76 z 22% Vat B15 236,68 Bloczek betonowy 3,05 jest dostępny Stal 2,6 za kg netto 6 i 12 Minox Cement II 314 za tonę netto Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 12.03.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Mago bedę bardzo wdzięczny za podanie namiaru..... Czekam z utęsknieniem na poczte, skrzynke tudzież indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 12.03.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Prośba do już zadaszonych gdzie dostanę ładną wieźbę impregnowaną. Czy w okolicy jest jakis tratrak, skład drewna gdzie dostanę tanio tarcicę calówke. Jak na razie, to taniej niż 500 za m3 z transportem nie znalazłem. dzięki! Najładniejszą calówkę miał Michałów-Reginów ul.Warszawska 95.Tam też możesz zamówić więżbę.Facet wogóle ma lub miał najlepsze drzewo.(Jak ja szukałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 12.03.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Mago bedę bardzo wdzięczny za podanie namiaru..... Czekam z utęsknieniem na poczte, skrzynke tudzież indziej Poleciało na skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 12.03.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Prośba do już zadaszonych gdzie dostanę ładną wieźbę impregnowaną. Czy w okolicy jest jakis tratrak, skład drewna gdzie dostanę tanio tarcicę calówke. Jak na razie, to taniej niż 500 za m3 z transportem nie znalazłem. dzięki! Najładniejszą calówkę miał Michałów-Reginów ul.Warszawska 95.Tam też możesz zamówić więżbę.Facet wogóle ma lub miał najlepsze drzewo.(Jak ja szukałam) a możesz coś więcej powiedzieć co dla CIebie znaczy "najlepsze drzewo" ? Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 12.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Mago bedę bardzo wdzięczny za podanie namiaru..... Czekam z utęsknieniem na poczte, skrzynke tudzież indziej Poleciało na skrzynkę Wieeeeeeellllllllkkkkkkkiiiiiiieeeeee dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 12.03.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Jeżeli macie aktualne namiary to bardzo poproszę Bloczki fundamentowe - Aglobud 2,9 zł netto z dowozem pod Nieporęt Stal - Bud-Stal 2,38 zł netto + transport 250 zł Stal - Tabex - 2,4 netto + transport 200 zł Isobud - 2,5 zł netto kris19 Gdzie cement CEM II w takiej cenie? Mago Masz moze telefon do tego składu drewna w Michałowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 12.03.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 kris19 Gdzie cement CEM II w takiej cenie? Mago Masz moze telefon do tego składu drewna w Michałowie? Cement kupowałem w MINOXIE przy Mehoffera róg Modlińskiej w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 13.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Najładniejszą calówkę miał Michałów-Reginów ul.Warszawska 95.Tam też możesz zamówić więżbę.Facet wogóle ma lub miał najlepsze drzewo.(Jak ja szukałam) a możesz coś więcej powiedzieć co dla CIebie znaczy "najlepsze drzewo" ? Pozdrawiam Konrad Dla mnie najlepsza calówka to prosta -niezwichrowana,niezaparzone dzrzewo,bez czerni, bez kory,szerokie deski. Ja kupowam w Stanisławowie ponieważ u Michałowie musiałabym czekać a czas mnie naglił(właściwie moja ekipę)był ogólny problem z drzewem(zakaz wjazdu do lasów )i kupiłam obrzydliwe dechy ,prawie każdą trzeba było okorować,brakujące dechy dokupiłam w Michałowie , jakość i wygląd dech bez porównania lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 13.03.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jeżeli macie aktualne namiary to bardzo poproszę Bloczki fundamentowe - Aglobud 2,9 zł netto z dowozem pod Nieporęt Stal - Bud-Stal 2,38 zł netto + transport 250 zł Stal - Tabex - 2,4 netto + transport 200 zł Isobud - 2,5 zł netto kris19 Gdzie cement CEM II w takiej cenie? Mago Masz moze telefon do tego składu drewna w Michałowie? Isobud cement II kl.w cenie 415zł brutto tona.Wczoraj kupowałam. W zeszłym roku przy zakupie powyżej 500 zł -transport był gratis Tel na priv.do składu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 13.03.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 koparka 100 pln/h. sprawdżcie tylko na jakiej głębokości macie wode Może w ta sobotę powiercimy, to sie okaże. Ale tam teren jest wyższy niz po drugiej stronie ulicy więc jesteśmy dobrej mysli Pozdr. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 13.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 bullish napisał: Jak już wykopiesz i bedziesz chciał sie pozbyć ziemi, to trochę ziemi mogę przyjąć na swoją działkę Szczegóły na priva Odezwiemy się napewno, jak tylko będziemy wiedzieli na czym stoimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 13.03.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A czy ktoś z Was ma namiar na dobrą cegłę ceramiczną pełną ?? szukam czegoś co można porównać z jakościa cegielni Chajęty. Bo z tego co się zorientowałem to cegielnie się wyprzedały a produkcja kolejnych partii rusza w maju!!! Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 13.03.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Może w ta sobotę powiercimy, to sie okaże. Ale tam teren jest wyższy niz po drugiej stronie ulicy więc jesteśmy dobrej mysli Pozdr. M patrząc na zdjęcie satelitarne może wydawać się że jest to teren z dość wysokim poziomem wody { ciemne smugi }no ale zobaczycie . najlepiej popytajcie starych sąsiadów co do wody http://img376.imageshack.us/img376/6777/fotooz3.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 13.03.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dla mnie najlepsza calówka to prosta -niezwichrowana,niezaparzone dzrzewo,bez czerni, bez kory,szerokie deski. Ja kupowam w Stanisławowie ponieważ u Michałowie musiałabym czekać a czas mnie naglił(właściwie moja ekipę)był ogólny problem z drzewem(zakaz wjazdu do lasów )i kupiłam obrzydliwe dechy ,prawie każdą trzeba było okorować,brakujące dechy dokupiłam w Michałowie , jakość i wygląd dech bez porównania lepsza. Poproszę o namiary na skład drewna Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 13.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Poproszę o namiary na skład drewna Pozdro było wcześniej- Michałów-Reginów ul.Warszawska 95. muszę tam podjechać w wolnej chwili. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 14.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Poproszę o namiary na skład drewna Pozdro Poleciało na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts