Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieśmiało grupa nieporęt i okolice

Recommended Posts

A teraz z innej beczki

Co myslicie o płytach gipsowych zamiast tynków no i jakie mogą byc tego koszty?

podobnie jak mago- my zdecydowaliśmy się na tynk tradycyjny cementowo-wapienny, nie jesteśmy przekonani ani do tynków gipsowych, ani do płyt

gips -tylko wtedy jeśli nie będzie innego wyjścia

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Magi77

Magi77 -uspokajam, czasami nie można korzystać z namiarów forumowych bo wszyscy z nich korzystają :D i nakręca się typowa budowlana paranoja

dziś zdobyliśmy kontakty z wolnym majem i jeden nawet po 20 kwietania od znajomych glazurników, mamy dzwonić po 20, wyślę Ci namairy wieczorem na priva

pozdr

Mago masz telefon do tych od drewna z MIchałowa??

Jechałem tamtędy wczoraj wieczorkiem ale na płocie nic nie wisiało .

Swoją drogą nie za dużo tam na placu mieli.

Pozdrawiam

Konrad

Poleciało na priv,tel do nich do domu

dziękuję,

mam nadzieje, że te gadanie o podwyżkach drewna to tylko napędzanie sztucznie klientów.

Pozdrawiam

Konrad :wink:

teraz wszystko drożeje średnio co 3 msc i nie da się tego niestety uniknąć

......w zeszłym roku też myślałem że jak sobie kupie WIĘŹBE w Październiku to cena będzie OK a tu pan w składzie że właśnie zaczyna iść w góre bo jest okres stawiania dachów i wszyscy chcą pozamykać budowy na zime.......

tak więc to wszysko jest umiejętnie sterowane wszystko przez TALIBÓW Z KLEWEK i nic nie poradzimy

:lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

No własnie

Więc dla swietego spokoju zamowie sobie więźbę 2 m-ce wczesniej i jak przyjdzie na nia czas to mi ją przywiozą i swięty spokój

A teraz z innej beczki

Co myslicie o płytach gipsowych zamiast tynków no i jakie mogą byc tego koszty?

ja się zastanawiam nad ciśnieniowo impregnowanym drewnem, bo większość ludzi którzy biorą impregnowane zanurzeniowo to później poprawia to zabezpieczenie we własnym zakresie, bo np zmyło się razem z deszczem, albo co.

WIdziałem u znajomych ciśnieniowo robione i impregnat wnika wgłąb około 1,5 - 2 cm . Tyle że też są głosy na forum że Antoninów potrafi sprzedać kantówki z korą .

Wszystko się wyjaśni wkrótce !!!

Konrad :)

Magi77

Magi77 -uspokajam, czasami nie można korzystać z namiarów forumowych bo wszyscy z nich korzystają :D i nakręca się typowa budowlana paranoja

dziś zdobyliśmy kontakty z wolnym majem i jeden nawet po 20 kwietania od znajomych glazurników, mamy dzwonić po 20, wyślę Ci namairy wieczorem na priva

pozdr

Dzięki bardzo :lol:

Szukam dobrych,sprawdzonych i rozsądnych cenowo dekarzy .Możecie kogoś takiego polecić ?????????????

Poleciało na email :D

Serdeczne dzięki za namiary.Na pewno się przydadzą.

KonradJot

Wrzesień to trochę póżno ale możesz też podesłać namiar,nigdy nie wiadomo kto,kiedy i gdzie :wink: :wink: :wink: :wink:

Szukam dobrych,sprawdzonych i rozsądnych cenowo dekarzy .Możecie kogoś takiego polecić ?????????????

Poleciało na email :D

Serdeczne dzięki za namiary.Na pewno się przydadzą.

KonradJot

Wrzesień to trochę póżno ale możesz też podesłać namiar,nigdy nie wiadomo kto,kiedy i gdzie :wink: :wink: :wink: :wink:

posłałem na priva.

Konrad