Pola_2 03.04.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A teraz z innej beczki Co myslicie o płytach gipsowych zamiast tynków no i jakie mogą byc tego koszty? podobnie jak mago- my zdecydowaliśmy się na tynk tradycyjny cementowo-wapienny, nie jesteśmy przekonani ani do tynków gipsowych, ani do płyt gips -tylko wtedy jeśli nie będzie innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 03.04.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Gratulacje dla wszystkich rozpoczynających wytrwałości życzymy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 03.04.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Magi77 Magi77 -uspokajam, czasami nie można korzystać z namiarów forumowych bo wszyscy z nich korzystają i nakręca się typowa budowlana paranoja dziś zdobyliśmy kontakty z wolnym majem i jeden nawet po 20 kwietania od znajomych glazurników, mamy dzwonić po 20, wyślę Ci namairy wieczorem na priva pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 03.04.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Mago masz telefon do tych od drewna z MIchałowa?? Jechałem tamtędy wczoraj wieczorkiem ale na płocie nic nie wisiało . Swoją drogą nie za dużo tam na placu mieli. Pozdrawiam Konrad Poleciało na priv,tel do nich do domu dziękuję, mam nadzieje, że te gadanie o podwyżkach drewna to tylko napędzanie sztucznie klientów. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 03.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 teraz wszystko drożeje średnio co 3 msc i nie da się tego niestety uniknąć ......w zeszłym roku też myślałem że jak sobie kupie WIĘŹBE w Październiku to cena będzie OK a tu pan w składzie że właśnie zaczyna iść w góre bo jest okres stawiania dachów i wszyscy chcą pozamykać budowy na zime....... tak więc to wszysko jest umiejętnie sterowane wszystko przez TALIBÓW Z KLEWEK i nic nie poradzimy No własnie Więc dla swietego spokoju zamowie sobie więźbę 2 m-ce wczesniej i jak przyjdzie na nia czas to mi ją przywiozą i swięty spokój A teraz z innej beczki Co myslicie o płytach gipsowych zamiast tynków no i jakie mogą byc tego koszty? ja się zastanawiam nad ciśnieniowo impregnowanym drewnem, bo większość ludzi którzy biorą impregnowane zanurzeniowo to później poprawia to zabezpieczenie we własnym zakresie, bo np zmyło się razem z deszczem, albo co. WIdziałem u znajomych ciśnieniowo robione i impregnat wnika wgłąb około 1,5 - 2 cm . Tyle że też są głosy na forum że Antoninów potrafi sprzedać kantówki z korą . Wszystko się wyjaśni wkrótce !!! Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Magi77 Magi77 -uspokajam, czasami nie można korzystać z namiarów forumowych bo wszyscy z nich korzystają i nakręca się typowa budowlana paranoja dziś zdobyliśmy kontakty z wolnym majem i jeden nawet po 20 kwietania od znajomych glazurników, mamy dzwonić po 20, wyślę Ci namairy wieczorem na priva pozdr Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 03.04.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 czy macie informacje najbezpieczniej, której firmie ochroniarskiej należy się powierzyć w naszej okolicy??? pozdrawiam Pola_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 04.04.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Właśnie jestem na etapie gruntowania naszych tynków wewnętrznych i okazuje się ,że tradycyjne chłoną dużo mniej farby niż gipsowe Szybciej wysychają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 04.04.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szukam dobrych,sprawdzonych i rozsądnych cenowo dekarzy .Możecie kogoś takiego polecić ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 04.04.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 czy macie informacje najbezpieczniej, której firmie ochroniarskiej należy się powierzyć w naszej okolicy??? pozdrawiam Pola_2 myśle że warto by było zrobić spotkanie w tej sprawie i ewentualnie obgadać strategie działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.04.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szukam dobrych,sprawdzonych i rozsądnych cenowo dekarzy .Możecie kogoś takiego polecić ????????????? ja mógłbym Ci polecić ekipę któa będzie u mnie robić , ale termin to oni chyba mają dopiero wrzesień albo i jeszcze poźniej Kon rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 04.04.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szukam dobrych,sprawdzonych i rozsądnych cenowo dekarzy .Możecie kogoś takiego polecić ????????????? Poleciało na email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 04.04.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szukam dobrych,sprawdzonych i rozsądnych cenowo dekarzy .Możecie kogoś takiego polecić ????????????? Poleciało na email Serdeczne dzięki za namiary.Na pewno się przydadzą. KonradJot Wrzesień to trochę póżno ale możesz też podesłać namiar,nigdy nie wiadomo kto,kiedy i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.04.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szukam dobrych,sprawdzonych i rozsądnych cenowo dekarzy .Możecie kogoś takiego polecić ????????????? Poleciało na email Serdeczne dzięki za namiary.Na pewno się przydadzą. KonradJot Wrzesień to trochę póżno ale możesz też podesłać namiar,nigdy nie wiadomo kto,kiedy i gdzie posłałem na priva. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 04.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 myśle że warto by było zrobić spotkanie w tej sprawie i ewentualnie obgadać strategie działania KONIECZNIE, bo w naszej okolicy widzę już jakieś samowolki to jak z tą ospą??, może po świętach ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 04.04.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szukam dobrych,sprawdzonych i rozsądnych cenowo dekarzy .Możecie kogoś takiego polecić ????????????? ja mogę polecić swoich - na pewno są bardzo rozsądni cenowo, i jeszcze drugiego tez dobrego i rozsądnego wyślę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 04.04.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ospa oswojona tylko wygląd się troche zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ospa oswojona tylko wygląd się troche zmienił to poprosimy o zdjęcie żebyśmy mogli teraz rozpoznać Ciebie , heheh. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dzisiaj będę miał na działce już swój własny pund, w końcu się coś zaczyna dziać . Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 05.04.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT ŻYCZĄ SĄSIEDZI http://img172.imageshack.us/img172/9938/9szhplux8fwjq9x2vo9.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts