Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieśmiało grupa nieporęt i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za odnośniki na dach i inne.W kominki wcześniej udało mi się zajrzeć.Z panem Michałem nawet zdąrzyłam się umówić na wycenę dachu.Zobaczymy co z tego wyjdzie. :)

Firma mieści się na wylotówce w stronę Łomianek przed stacją benzynową i McDonaldem po prawej stronie

MOBA

prosze bardzo oto temat;

1.http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=36263

2.http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=47119&highlight=tynki

ma nadzieje że trochę rozjaśni :wink:

POZDRO....

kochani, jesteście wielcy

zrobiliście to na co ja dziś nie miałam czasu, ale właśnie zasiadam do lektury

dzięki i jeszcze raz dzięki

Witam Wszystkich,

Jestem nowym żądnym wrażeń użytkownikiem grupy.Tytułem wstępu:

1. Mieszkam na Osiedlu Derby od 1,5 roku to jakieś 10 km z Kątów.

2. Model Rodziny: 2+1

3. Plany na przyszłość: piękny dom na upragnionej działce w gminie Nieporęt (Kąty Węgierskie, Jóżefów)

4. Cel na dziś: działka w/w okolicy

Pozdrawiam Wszystkich i liczę na rzeczową poradę wielu kwestiach.

MW

P.S. Może macie namiary na ludzi zainteresowanych sprzedażą działki budowlanej, leśno/budowlanej itp.

witam i przepraszam że bez wiedzy :oops: ALE nie mogłem się powstrzymać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ilekroć jadę obok waszego DOMKU :p to nie mogę się doczekać kiedy i nasz zacznie rosnąć

na razie robi sie projekcik a my zbieramy namiary, opinie, ciekawostki by jak już Wszystko Będzie móc ruszyć z kopyta :wink:

poza tym jak widzisz staramy się trochę rozkręcić Grupe i Okolice byśmy mogli uniknąć wszyscy razem nieprzewidzianych niespodzianek :roll:

PS.

jak byś mogła podesłać mi namiary na FACHOWCÓW o których rozmawialiśmy to byłbym BARDZO WDZIĘCZNY :D

co do zimy jeszcze daleko i napewno się uda-trzymamy kciuki

POZDRO.....

Witamy,

dziękując za zaproszenie do grupy pozdrawiamy wszystkich budujących w uroczych okolicach Zalewu Zegrzyńskiego! Mamy nadzieję, że z dnia na dzień będzie nasza grupa rosła w siłę, bo jak grzyby po deszczu wyrastają w naszych okolicach nowe domy...

Zapewne niebawem Paweł i Renia umieszczą nas na mapie (szczegółowe wskazówki dot. lokalizacji przesłaliśmy na priva).

Sylwia&Hubert

Hej,

Może budujących w okolicach Michałowa-Grabiny, Stanisławowa I i II, Józefowa, Jabłonny, Legionowa i wreszczie Nieporętu jest więcej ? I utworzymy podgrupę budujących ? Nie wiem dokładnie , jaki obszar zakreślić, co miałoby być szczególnie jednoczące , np. Zalew Zegrzyński i umiłowanie sztucznych akwenów, czy może jednak zacieśnić krąg do fanów Wójta Gminy Nieporęt ? Czekam na propozycje. HOWK

szukam ekipy do wykonania remontu i nadbudowania pietra-Jablonna

pozdrawiam

maggie

Witam sredecznie sąsiadów dalszych i bliżyszych. My zaczęliśmy budowę, właśnie dzisiaj ekipa zaczęła kopać fundamenty (uffffff). Budujemy zaraz przy lasku za którym płynie Kanał Królewski, niedaleko 2 rondek. Domu sąsiadów zaczynają się pojawiać jak grzyby po desczu, bedziemy ich gonić hihi. Pozdrawiam wszystkich i proszę o przyjęcie w poczet wybrańców.

Magda

:D

Wiatajcie

Od jakiegoś czasu zaczeliśmy się z mężem zastanawiać nad budową domu i najbardziej odpowiadającą nam okolicą jest właśnie gmina Nieporęt, jesteśmy w tej chwili na etapie szukania działki.

pozdrawiam wszystkich