Pola_2 10.05.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 khm...khm... dziś odebrałem decyzję o pozwoleniu na budowę... khm...khm... DZIŚ ODEBRAŁEM DECYZJE O POZWOLENIU NA BUDOWĘ !!! hy, hy, hy...zaczyna się więc duuuuużo szczęścia Wam życzymy GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 10.05.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 no to gratulacjewidzę żę Pan z urzedu gruszek w popiele nie zasypywał podczas tego weekendu tylko ciężko pracował słuchajcie gdzie są najlepsze ceny jeśli chodzi o druty???a gdzie najlepiej udać się po dachówkę ceramiczną??? pozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 10.05.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 >to pozdrów od nas żonkę i życz Jej dużo zdrowia. >A pro pos nr gg to takowego nie posiadamy ale możemy załozyć na domowym >komputerze. Tylko ze odpalamy go dopiero późnym wieczorem jak dzieci pójdą >spać. Więc nie wiem czy jest sens. >A dzis pada i pada. A na dzialce bloto po kolana>>>>>>>> dziękuję, no to nie ma tematu z gg. a kiedy byliście na działce bo nie zauważyłem, siedziałem w wykopie u siebie i gadaliśmy z kierowniczką na temat piwniczki i schodów. Jak przeżyję do poniedziałku rana i się nie wykończę to chyba się ze szczęścia upiję jak świnia. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 11.05.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 no to gratulacje widzę żę Pan z urzedu gruszek w popiele nie zasypywał podczas tego weekendu tylko ciężko pracował słuchajcie gdzie są najlepsze ceny jeśli chodzi o druty??? a gdzie najlepiej udać się po dachówkę ceramiczną??? pozdrawiam Asia my ceramikę zamawialiśmy u Kowalczyka(oddział na BArtyckiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 11.05.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 no_kya no to SUPER nowy sąsiad nam się szykuje trzymamy kciuki za udany start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 11.05.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 dzisiaj mi robią wszelką hydraulike w fundamentach, wszelkie przepusty podłączenia kominka i GWC, takie tam głupotki. Pozdrawiam Konrad ale wq@#$% to ja jestem od samego wczorajszego wieczora brrrrrrrrrr, może mi minie jak zaleją chudziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frankowy 11.05.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 >to pozdrów od nas żonkę i życz Jej dużo zdrowia. >A pro pos nr gg to takowego nie posiadamy ale możemy załozyć na domowym >komputerze. Tylko ze odpalamy go dopiero późnym wieczorem jak dzieci pójdą >spać. Więc nie wiem czy jest sens. >A dzis pada i pada. A na dzialce bloto po kolana>>>>>>>> dziękuję, no to nie ma tematu z gg. a kiedy byliście na działce bo nie zauważyłem, siedziałem w wykopie u siebie i gadaliśmy z kierowniczką na temat piwniczki i schodów. Jak przeżyję do poniedziałku rana i się nie wykończę to chyba się ze szczęścia upiję jak świnia. Pozdrawiam Konrad jesteśmy umówieni z wykonawcą jutro rano na działce powinni zacząć lać fundamenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.05.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 no to gratulacje widzę żę Pan z urzedu gruszek w popiele nie zasypywał podczas tego weekendu tylko ciężko pracował słuchajcie gdzie są najlepsze ceny jeśli chodzi o druty??? a gdzie najlepiej udać się po dachówkę ceramiczną??? pozdrawiam Asia Jezeli chodzi o dachówkę to ja najlepszą ofertę otrzymałem od Michał Dąbrowicz doradca techniczny firmy Dachlux 0 500 116 292 [email protected] Na forum tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1807506#1807506 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 11.05.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Pola_2 i Kris19 dzięki bardzo za podpowiedzi a teraz mam pytanie(kolejne) jako że parę osób jest na etapie fundamentów a reszta robiła je w tamtym roku jakiej wielkości i ile trzeba zostawić dziur na różnego rodzaju przyłącza typu kanaliza, podłączenia do światła, bramy i tym podobne z wyrazami szcuneczku Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 13.05.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Pola_2 i Kris19 dzięki bardzo za podpowiedzi a teraz mam pytanie(kolejne) jako że parę osób jest na etapie fundamentów a reszta robiła je w tamtym roku jakiej wielkości i ile trzeba zostawić dziur na różnego rodzaju przyłącza typu kanaliza, podłączenia do światła, bramy i tym podobne z wyrazami szcuneczku Asia my zostawiliśmy 5 dziurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 13.05.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 hej, polecam mojego kierownika budowy, facet 1. przygotowuje dokumentacja potrzebna do zlozenia wniosku o pozwl. na budowe ... razem z mapkami zagospodarowania ... potem prowadzi cala sprawe az do odbioru pozwolenia 2. ma uprawnienia kierownika budowy 3. przygotowuje kosztorysy dla banku to dla tych starajacych sie rownolegle o kredyt rejon dzialania legionowo i okolice - ja akurat w nieporecie namiary przekaze chetnie na priv pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izek 13.05.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 hej, polecam mojego kierownika budowy, facet 1. przygotowuje dokumentacja potrzebna do zlozenia wniosku o pozwl. na budowe ... razem z mapkami zagospodarowania ... potem prowadzi cala sprawe az do odbioru pozwolenia 2. ma uprawnienia kierownika budowy 3. przygotowuje kosztorysy dla banku to dla tych starajacych sie rownolegle o kredyt rejon dzialania legionowo i okolice - ja akurat w nieporecie namiary przekaze chetnie na priv pozdr pawel to ja poproszę namiary bo będą mi niedługo potrzebne pozdr izek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 13.05.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 to ja poproszę namiary bo będą mi niedługo potrzebne pozdr izek poszlo na PRV. dodam, ze gosc ma uprawienia konst-bud wiec adaptacja projektu do warunkow lokalnych lub do planow zagospodarowania tez robi pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 14.05.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 hej, polecam mojego kierownika budowy, facet 1. przygotowuje dokumentacja potrzebna do zlozenia wniosku o pozwl. na budowe ... razem z mapkami zagospodarowania ... potem prowadzi cala sprawe az do odbioru pozwolenia 2. ma uprawnienia kierownika budowy 3. przygotowuje kosztorysy dla banku to dla tych starajacych sie rownolegle o kredyt rejon dzialania legionowo i okolice - ja akurat w nieporecie namiary przekaze chetnie na priv pozdr pawel Cześć a ja potrzebuję namiary na kogoś kto ma użyczyć jakiegoś kałasza, proszę o przesyłanie ofert na priva hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 14.05.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Cześć a ja potrzebuję namiary na kogoś kto ma użyczyć jakiegoś kałasza, proszę o przesyłanie ofert na priva hahaha ??? chyba jestem za malo inteligentny zeby ogarnac Twoj wysublimowany zart. pozdr p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 14.05.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 KonradJot a nie lepiej sznur+kamień+kanałek ciszej i bez świadków postraszyć zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.05.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Konrad uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 14.05.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 KonradJot a nie lepiej sznur+kamień+kanałek ciszej i bez świadków postraszyć zawsze warto Najlepiej to bym przypierdolił łopatą przez plecy, bo ostatnio nawet siekierę schowali żeby nie leżała na wierzchu. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 15.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Nowy dzień się zaczyna , jest niewielka szansa że będzie lepiej, zobaczymy . Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaciszanka 15.05.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam Nieporęckich ze szczególnym uwzględnieniem Kątów Węgierskich Objawił się kolejny sąsiad w Kątach, no-kya jesteśmy sąsiadami Stan surowy czerwona dachówka . Zbieramy do kupy wykonawców co nas mają wykończyć, ale nie możemy zastartować bez prądu . Powodzenia Paweł i Renia co u Was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts