KonradJot 21.05.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Cześć a u mnie już ściany pną się do góry, muszę czekać aż MInox towar mi dowiezie -samochody im nawaliły. Chłopaki prawie wszystkie ścianki już powyprowadzali. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cześć a u mnie już ściany pną się do góry, muszę czekać aż MInox towar mi dowiezie -samochody im nawaliły. Chłopaki prawie wszystkie ścianki już powyprowadzali. Pozdrawiam Konrad No to super i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.05.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cześć a u mnie już ściany pną się do góry, muszę czekać aż MInox towar mi dowiezie -samochody im nawaliły. Chłopaki prawie wszystkie ścianki już powyprowadzali. Pozdrawiam Konrad GRATULACJE to może jakieś fotki kolega by wkleił co by się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No właśnie Konrad - fotki fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 22.05.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Macie namiary na skład stali tańszy niż Domur4 gdzie cena żebrowanej fi 12 to 3500 zł/t brutto?Poszukuję też namairy na tartak z dobrym drewnem na wieźbę,łaty,kontrłaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 22.05.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 WOW No i proszę,tylko przez parę dni nie zaglądałam na nasze forum a tutaj aż tyle zmian. Najpierw to witamy wszystkich forumowiczów ,którzy dołączyli do naszej już całkiem sporej grupki. Faktycznie w Kątach na mapce robi się ciasnawo. Szkoda ,że i my nie mogliśmy spotkać się z Wami wszystkimi u Pawła i Reni ale małe kłopoty z PC sprawiły ,że musieliśmy siedzieć na naszej działeczce aż pan Leszek naprawił to i owo. Poza tym panowie kończyli zabudowę kominka i takie tam........ Może jutro skończą układać nam dachóweczkę Oczywiście już zaczęliśmy pomieszkiwać w nowym jeszcze nie wykończonym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 22.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam i wklejam trochę nowych fotek: Magi77Imponujące postępy......no,no,no....oby tak dalej Paweł i Renia Dziękuję i żałuję,że akurat mnie nie było no-kya-domek faktycznie spory ale przeciez ma być dla dwóch rodzin. Ciekawy rozstaw pomieszczeń,chociaż ja wolała bym większe pomieszczenia użytkowe a mniej holi,korytarzy(to chyba dlatego ,że w Wawie mam duży przedpokój a za małe pokoje) KonradJot U Ciebie też szybko budowa postępuje,jestem pod wrażeniem Postaram się wrzucić parę zdjęć,jak tylko skończą z moim dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 WOW No i proszę,tylko przez parę dni nie zaglądałam na nasze forum a tutaj aż tyle zmian. Poza tym panowie kończyli zabudowę kominka i takie tam........ Oczywiście już zaczęliśmy pomieszkiwać w nowym jeszcze nie wykończonym domu No no widzę, że wszystko idzie do przodu, już niedługo zamiast pomieszkiwać, zamieszkacie na dobre Mam pytanie co do zabudowy kominka, prosiłabym o namiar na firmę i chciałabym zobaczyć fotkę, bo u nas był ostatnio Pan ale on robi głównie marmurowe i niezbyt mi się te jego dzieła podobają Pozdrawiam i czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 22.05.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 WOW Mam pytanie co do zabudowy kominka, prosiłabym o namiar na firmę i chciałabym zobaczyć fotkę, bo u nas był ostatnio Pan ale on robi głównie marmurowe i niezbyt mi się te jego dzieła podobają Pozdrawiam i czekam na zdjęcia. Poleciało na priv,Cenowo rozsądny i uczciwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.05.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Macie namiary na skład stali tańszy niż Domur4 gdzie cena żebrowanej fi 12 to 3500 zł/t brutto? Poszukuję też namairy na tartak z dobrym drewnem na wieźbę,łaty,kontrłaty... my w zeszłym roku braliśmy tutaj : -stali na modlińskiej nr 156A Stawex Stal- oczywiście z 5%rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 22.05.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 <<KonradJot U Ciebie też szybko budowa postępuje,jestem pod wrażeniem >>>>>> u mnie szybko, ee mi się wydaję że bardzo wolno, ale mam pewność że tak jak powinno być, inwestor czuwa i w zasadzie to mają ze mną przerąbane i pewnie będą moją budowę pamiętać do końca swej kariery. A co do fotek to co tu wrzucać stan zero i trochę porothermu na tym żadna atrakcja. Jak będzie coś więcej to się obaczy. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Szukam fachowca od instlacji gazowej z uprawnieniami, bo mieliśmy jednego ale coś się przestał odzywać Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Poleciało na priv,Cenowo rozsądny i uczciwy Dzięki bardzo, zadzwonimy napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 23.05.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witam a u mnie powoli rosną mury, chłopaki w międzyczasie naciągają styrodur siatką i klejem. Pozdrawiam Konrad tak z ciekawości zapytam mieszkańców Kątów Węgierskich czemu to chętnie wybierają pompę ciepła ?? Czy nie ma innej , np gazowej opcji dostępnej ? czy uważacie ze się bardziej to opłaca ?? Jeśli tak to może podpowiedźcie coś w tym temacie !!! Konrad [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 24.05.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam a u mnie powoli rosną mury, chłopaki w międzyczasie naciągają styrodur siatką i klejem. Pozdrawiam Konrad tak z ciekawości zapytam mieszkańców Kątów Węgierskich czemu to chętnie wybierają pompę ciepła ?? Czy nie ma innej , np gazowej opcji dostępnej ? czy uważacie ze się bardziej to opłaca ?? Jeśli tak to może podpowiedźcie coś w tym temacie !!! Konrad [/b] ej ludzie ludziska , czytacie te grupę ???? Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 24.05.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam a u mnie powoli rosną mury, chłopaki w międzyczasie naciągają styrodur siatką i klejem. Pozdrawiam Konrad tak z ciekawości zapytam mieszkańców Kątów Węgierskich czemu to chętnie wybierają pompę ciepła ?? Czy nie ma innej , np gazowej opcji dostępnej ? czy uważacie ze się bardziej to opłaca ?? Jeśli tak to może podpowiedźcie coś w tym temacie !!! Konrad [/b] ej ludzie ludziska , czytacie te grupę ???? Konrad czytacie, czytacie tylko my akurat pompy nie wybraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.05.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Pola_2 jak tam tynki jak byłem u was to chłopaki uwijali się jak w ukropie a kabelków to też sporo macie kurcze ciężko będzie was chyba dogonić w Niedziele znowu zrobimy sobie wycieczke do was POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Pola_2 my za to wybieramy się do Was w sobotę, spotkać sięi pogadać z tynkarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 25.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Pola_2 my za to wybieramy się do Was w sobotę, spotkać sięi pogadać z tynkarzami No właśnie może ja też bym podjechał na spotkanie , wybieramy się rodzinnie na wycieczkę rowerową po okolicy . Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Pola_2 my za to wybieramy się do Was w sobotę, spotkać sięi pogadać z tynkarzami No właśnie może ja też bym podjechał na spotkanie , wybieramy się rodzinnie na wycieczkę rowerową po okolicy . Konrad Zapraszamy, my napewno będziemy u nas na działeczce, pewnie już od rana, a i do Kątów wpadniemy. Wczoraj byłam na działeczce, bo znowu włączył się alarm i musiałam sprawdzić co i jak, ale na szczęście okazało się że ptaszki zrobiły sobie gnizadko na poddaszu i pewnie jakiś zleciał na dół i go czujka złapała. Mam nadzieję, że to gniazdko to na szczęście, nie miałam sumienia go wyrzucić, zwłaszcza, że w środku było 5 jajeczek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts