Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wiatajcie

Od jakiegoś czasu zaczeliśmy się z mężem zastanawiać nad budową domu i najbardziej odpowiadającą nam okolicą jest właśnie gmina Nieporęt, jesteśmy w tej chwili na etapie szukania działki.

pozdrawiam wszystkich

No,no,no-powiększamy się grupowo :p

Witamy izek i Magi77

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a oto i nowe KWADRACIKI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

prosze na PRV.. czy właściwie umieściłem :wink:

http://img127.imageshack.us/img127/878/nieport18ak.th.jpg' alt='nieport18ak.th.jpg'>

POZDRO...

witam nowych grupowiczów

magi77 - gdzie pod lasem, pod numerem 5?

No tak myślę, że 5 nasza działka ma nr 563, nasza uliczka odchodzi od Słonecznej, skręca się przy takim,dobrze widocznym żółtym domu i do końca pod lasek, ostatnia działka po prawej.

Pozdrawiam

bardzo proszę oto namiary na :lol: P.Oczyszczalnie.Ś :lol: i może w zamówieni spółdzielczym było by TANIEJ ???

http://www.bioeko.ires.pl/

Dzięki za namiary . :D Zapoznamy się z materiałem.

Co do PC -to widzę ,że coraz bardziej wciąga Was ten temat :) :wink:

witamy

my ciągle śledzimy to i owo a i oto efekty :lol: :lol: :lol:

[/img]

na żółto zaznaczone zmiany które jeszcze trzeba nanieść na projekt

oj chyba uda nam sie zacząć we Wrześniu{mam nadzieje :oops: ]

Witam Wszystkich Serdecznie

Czy moglibyście podzielić się namiarami na sprawdzone ekipy budowlane działające na terenie Nieporętu lub ościennych? Chcielibyśmy zacząć pod koniec lata więc każdy namiar na solidnych i "w miarę rozsądnie się ceniących" :wink: wykonawców stanu surowego (również kierowników budowy) jest dla nas na wagę złota.

Pozdrawiam

tomek_

witamy tomek i zapraszamy do grupy :lol: :lol:

my też chcemy zacząć jeszcze w tym roku { wrzesień } i postawić stan surowy otwarty

napisz prosze gdzie planujesz robić zakupy :wink: a może razem wynegocjujemy lepsze warunki :wink: :wink:

podeślij też namiary na działke to na mapie postawimy twój kwadracik

a tu coś dla tych co nie mogli być na długim :roll: ŁIKENDZIE :roll:

[/img]

jako że już jesteśmy spowrotem zaczynamy ponownie poszukiwania odpowiedzi na trudne pytania :wink: :wink:

witamy tomek i zapraszamy do grupy :lol: :lol:

my też chcemy zacząć jeszcze w tym roku { wrzesień } i postawić stan surowy otwarty

napisz prosze gdzie planujesz robić zakupy :wink: a może razem wynegocjujemy lepsze warunki :wink: :wink:

Dzięki za zaproszenie. mago i Rocky-ego miałem przyjemność już "poznać" - oczywiście Pozdrowienia dla obojga.

podeślij też namiary na działke to na mapie postawimy twój kwadracik

Poszło na Priv - gdyby opis był za mało szczególowy :lol: dajcie znać - poprawię się.

Pozdrawiam

tomek

WITAMY

oto nowy kwadracik na naszej MAPIE

niestety żona :lol: znowu KOMP...mi zarekwirowała :wink: :wink: no i na razie to wszystko

POZDRO....

http://img75.imageshack.us/img75/2482/nieport12no.jpg' alt='nieport12no.jpg'>