danutka10 04.06.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam. Od dawna przyglądam się waszym wypowiedziom i jestem pod wrażeniem jaką fajną tworzycie grupę . Ja mam dom w Woli Aleksandra i teraz została już tylko wykończeniówka i w związku z tym mam prośbę o namiary na wykonawcę mebli kuchennych.Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 04.06.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 witamy serdecznie a co do reszty to poleciało na PRV..... POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 06.06.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Bardzo serdecznie witam wszystkich bliższych i dalszych przyszłych sąsiadów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.06.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Bardzo serdecznie witam wszystkich bliższych i dalszych przyszłych sąsiadów . Witam rówież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 06.06.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Bardzo serdecznie witam wszystkich bliższych i dalszych przyszłych sąsiadów . my też witamy serdecznie i ciekawe kto będzia miał bliżej a kto dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 06.06.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam.Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie mógłbym zakupić coś w rodzaju długich stempli drewnianych 6 metrowych ?Ekipa musi zmontować sobie wyciąg do wciągania zaprawy itp.Może ktoś z szanownych grupowiczów ma do odsprzedania ? Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.06.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam. Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie mógłbym zakupić coś w rodzaju długich stempli drewnianych 6 metrowych ? Ekipa musi zmontować sobie wyciąg do wciągania zaprawy itp. Może ktoś z szanownych grupowiczów ma do odsprzedania ? Pozdrawiam. Paweł. takich długich to w sprzedaży nie widziałem, ale widziałem sosenki w lesie o takiej długości hehe. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 07.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 KonradJot ..............He He, ekipa powiedziała to samo Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka10 08.06.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Czy ma ktoś kogoś do zrobienia podbitki dachowej . Ja mogę polecić jedynie do tynków tradycyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.06.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Czy ma ktoś kogoś do zrobienia podbitki dachowej . Ja mogę polecić jedynie do tynków tradycyjnych jeśli masz kogoś sprawdzonego to poproszę o namiar na priva Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.06.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Potrzebuję pomocy w sprawie rozwiązania problemu telewizji satelitarnej w domu, czy ma ktoś pomysł jak z jednego dekodera oglądać różne programy na kilku telewizorach. Czy ktoś ma u siebie takie rozwiązanie i czy jest to w ogóle możliwe?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 10.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Potrzebuję pomocy w sprawie rozwiązania problemu telewizji satelitarnej w domu, czy ma ktoś pomysł jak z jednego dekodera oglądać różne programy na kilku telewizorach. Czy ktoś ma u siebie takie rozwiązanie i czy jest to w ogóle możliwe?? Pozdrawiam hmmm..... 8 lat temu trochę się bawiłem w zakładanie ludziom anten satelitarnych i Cyfry i Wizji takie tam pierdoły. Wtedy było wiadomo, że przy każdym telewizorze był potrzebny dekoder, nawet jeśli był na antenie zamontowany konwerter z podwójnym wyjściem właśnie na 2 pokoje . No ale sporo lat minęło i może coś wymyślili coś podobnego jak internet bezprzewodowy. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 10.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Magi77 Przypominam sie o namiar na kuchnie Pozdrawiam Pewnie jutro będziemy na działeczce !!! pwbelfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.06.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Magi77 Przypominam sie o namiar na kuchnie Pozdrawiam Pewnie jutro będziemy na działeczce !!! pwbelfer Wysłałam smsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 11.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 cześć mam takie zapytanko czy ktoś może wie albo orientuje się gdzie czegoś takiego szukać---tynki cementowo-wapienne z dodatkiem gliny jak to się robi??????????? bardzo chciałabym mieć takie u siebie a po za tym chciałam się pochwalić moim projektem ale nic z tego nie wyszło bo mi się to cholerstwo nie chce załadować pozdro Joannka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 11.06.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Kolejny gówniany dzień,ale po obejrzeniu kolejnej galerii z budowy jednego z forumowiczów poprawił mi się humor, hehe. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwbelfer 12.06.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 paweł i renia, dzięki za namiary magi77 sms też dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Kolejny gówniany dzień,ale po obejrzeniu kolejnej galerii z budowy jednego z forumowiczów poprawił mi się humor, hehe. Pozdrawiam Konrad A co tam znowu strasznego się stanęło??, Czyżby się jednak nie wyrobili na poniedziałek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 12.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 cześć czy ktoś z Was może mi polecić wykonawcę ogrodzenia ? Mam teraz ogrodzenie tymczasowe tzn. siatka na podmurówce,, a chodzi mi o wykonanie i montaz przęseł, myslę o sztachetach .... moze jakis dobry tartak ktos ma/zna ? aha, mam dobrego wykonawce od ocieplenia poddasza - szybki, dokładny, porządny pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 magi77 sms też dostałem Nie ma sprawy, dostałam dopiero wczoraj ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts