KonradJot 18.06.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Frankowy !!!co się dzieje u Ciebie ??znaczy co się stało, że od kilku dni nic nie widać żeby coś ci robili.Żyjecie ??P.S. Co z tym rowerkiem ??Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 18.06.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Cześć coś mało się tutaj dzieje. czeka, czeka....zara się zacznie od sierpnia wchodzą mi panowie na plac w związku z tym zapytuję świeżo budujących o: * koparkę * betoniarkę z dobrem betonem z dobrej betoniarni * hurtownię z tanią stalą ...na razie tyle po jutrze składam do banku wniosek o kredyt matko, tyle kasy jeszcze w życiu nie widziałem i pewnie nawet długo na nią nie popatrzę, tak szybko się będzie ulatniać a potem będzie jeszcze więcej kosztować tak w gruncie rzeczy to można by zadać pytanie: po jaką cholerę, człowieku? ale na razie siłą rozpędu jestem zdziebko obesrany z tego powodu, żeby tak dosadnie to określić ale tu na forum, o ile dobrze pamiętam są jakieś porady psychologiczne, więc może jakoś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 18.06.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 no_kya prosze bardzo oto namiary * koparkę - p. Mariusz 501286315* betoniarkę z dobrem betonem z dobrej betoniarni -606 330 442* hurtownię z tanią stalą - 022 614 43 01 502 280 793 stawex Modlińska 156a Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.06.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 no_kya prosze bardzo oto namiary * koparkę - p. Mariusz 501286315 * betoniarkę z dobrem betonem z dobrej betoniarni -606 330 442 * hurtownię z tanią stalą - 022 614 43 01 502 280 793 stawex Modlińska 156a Pozdro możesz jeszcze popytać tu: koparka - p.ARTUR 0604-695-073 beton - polecam z czystym sumieniem 022-774-15-15 stal - j/w lub w KRISOBUD powołaj się że od Pawła z Kątów POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 19.06.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 no_kya prosze bardzo oto namiary * koparkę - p. Mariusz 501286315 * betoniarkę z dobrem betonem z dobrej betoniarni -606 330 442 * hurtownię z tanią stalą - 022 614 43 01 502 280 793 stawex Modlińska 156a Pozdro możesz jeszcze popytać tu: koparka - p.ARTUR 0604-695-073 beton - polecam z czystym sumieniem 022-774-15-15 stal - j/w lub w KRISOBUD powołaj się że od Pawła z Kątów POZDRO... ok, dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 19.06.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 <<<<koparka - p.ARTUR 0604-695-073>>>>>>> <<<<<beton - polecam z czystym sumieniem 022-774-15-15>>>>>>>>>> Dokładniwe namairy sprawdzone i również polecam. Betoniarnia Budet telefon jak Paweł podał, żadnych probelmów, beton w takiej ilości jak zamawiasz, odpowiedniej jakości i zawsze na czas, profesjonalni na całęj linii. Co do stali to może jeszcze nikt nie wie ale można za dobrą cenę kupić w Stalserwisie to jest taka ostatnia hala po prawej stronie jadąc od rondek w kierunku Marek. Możesz zamówić u nich na gotowo z przycięciem i wyginaniem. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 19.06.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A ja potrzebuję zakupić ceowniki. Macie jakieś pomysły gdzie można by szukać takowych profili stalowych. Może macie gdzieś w pobliżu jakiś składzik czy hurtownie z kątownikami , teownikami i ceownikami Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.06.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie , aż miło popatrzeć na zdjęcia na forum, jak się mury pną do góry. Oby się wszystkim do góry tak pchały, a po zakończeniu robót, bardzo długo stały. Ja jeszcze by zacząć muszę schodzić nogi, bo wiecie, jestem na etapie papierologii. Pozdro.. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frankowy 19.06.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Frankowy !!!co się dzieje u Ciebie ??znaczy co się stało, że od kilku dni nic nie widać żeby coś ci robili. Żyjecie ?? P.S. Co z tym rowerkiem ?? Konrad Żyjemy, żyjemy. Mamy przestuj do przyszłego tygodnia. Tak było umówione w harmonogramie więc wszystko pod kontrolą. W poniedziałek/wtorek będą nam wylewać strop. A rowerek chcemy W przyszłym tygodniu będziemy przyjeżdżać regularnie więc pewnie któregoś wieczora się spotkamy. Możemy umówić się tak, że jak będziemy jechać to puścimy do Was sms-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 20.06.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Jestem na etapie zastanawiania się (ciężko to nazwać etapem ) nad tynkami wewnętrznymi. Moi murarze mogą zabrać się po budowie za tynki ale cementowo-wapienne (krzyknęli 15-17 pln / m2) nie wiem czy to dobry pomysł zważywszy ceny cementu i nieciekawe prognozy. Podobno gipsowe z automatu mogą być tańsze i w tydzień a nie w miesiąc. Macie jakieś przemyślenia, namiary, ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 20.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 <<<<koparka - p.ARTUR 0604-695-073>>>>>>> <<<<<beton - polecam z czystym sumieniem 022-774-15-15>>>>>>>>>> Dokładniwe namairy sprawdzone i również polecam. Betoniarnia Budet telefon jak Paweł podał, żadnych probelmów, beton w takiej ilości jak zamawiasz, odpowiedniej jakości i zawsze na czas, profesjonalni na całęj linii. Co do stali to może jeszcze nikt nie wie ale można za dobrą cenę kupić w Stalserwisie to jest taka ostatnia hala po prawej stronie jadąc od rondek w kierunku Marek. Możesz zamówić u nich na gotowo z przycięciem i wyginaniem. Konrad super, dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 20.06.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Mam pytanie.Nabywając projekt można nabyć też kosztorys stanu surowego zamkniętego i kosztorys stanu wykończonego (oczywiście bez instalacji wewnętrznych). Czy warto jest zamówić taki kosztorys u projektanta, czy lepiej go zamówić w jakiejś innej niezależnej firmie?Jak się ma taki kosztorys do rzeczywistości i czy jest potrzebny? Acha, zmieniam materiał na ściany nośne. Dzięki za info PozdrawiamMar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 20.06.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Frankowy !!!co się dzieje u Ciebie ??znaczy co się stało, że od kilku dni nic nie widać żeby coś ci robili. Żyjecie ?? P.S. Co z tym rowerkiem ?? Konrad Żyjemy, żyjemy. Mamy przestuj do przyszłego tygodnia. Tak było umówione w harmonogramie więc wszystko pod kontrolą. W poniedziałek/wtorek będą nam wylewać strop. A rowerek chcemy W przyszłym tygodniu będziemy przyjeżdżać regularnie więc pewnie któregoś wieczora się spotkamy. Możemy umówić się tak, że jak będziemy jechać to puścimy do Was sms-a. Super. Dobrze wyślijcie sms jak będizecie jechać to wtedy będę wiedział czy brać rowerek , najlepiej to wyśłij przed 16 zanim się wybiorę na działkę . Strop w poniedziałek/ wtorek ??? to kiedy niby macie zbrojenie zrobić ?? ciekawe w który poniedziałek /wtorek Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 20.06.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Mam pytanie. Nabywając projekt można nabyć też kosztorys stanu surowego zamkniętego i kosztorys stanu wykończonego (oczywiście bez instalacji wewnętrznych). Czy warto jest zamówić taki kosztorys u projektanta, czy lepiej go zamówić w jakiejś innej niezależnej firmie? Jak się ma taki kosztorys do rzeczywistości i czy jest potrzebny? Acha, zmieniam materiał na ściany nośne. Dzięki za info Pozdrawiam Mar.. Witam a po co CI takowy kosztorys?? z reguły jest to dodatkowo płatne, a przy "gotowcach" dawno już przeterminowane.I co wyczytasz sobie że postawisz dom za 100 tysięcy, a później sięrozczarujesz ? Dla mnie to bez sensu , jak ci coś to pomoże to sobie poproś spis materiałów potrzebnych do budowy , a ceny zweryfikuje życie i składy budowlne, hehe. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frankowy 21.06.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Frankowy !!!co się dzieje u Ciebie ??znaczy co się stało, że od kilku dni nic nie widać żeby coś ci robili. Żyjecie ?? P.S. Co z tym rowerkiem ?? Konrad Żyjemy, żyjemy. Mamy przestuj do przyszłego tygodnia. Tak było umówione w harmonogramie więc wszystko pod kontrolą. W poniedziałek/wtorek będą nam wylewać strop. A rowerek chcemy W przyszłym tygodniu będziemy przyjeżdżać regularnie więc pewnie któregoś wieczora się spotkamy. Możemy umówić się tak, że jak będziemy jechać to puścimy do Was sms-a. Super. Dobrze wyślijcie sms jak będizecie jechać to wtedy będę wiedział czy brać rowerek , najlepiej to wyśłij przed 16 zanim się wybiorę na działkę . Strop w poniedziałek/ wtorek ??? to kiedy niby macie zbrojenie zrobić ?? ciekawe w który poniedziałek /wtorek Pozdrawiam Konrad do przyszłego wtorku damy rade z tym zbrojeniem W poniedziałek albo w środę będziemy wieczorem na działce. Jeszcze potwierdzimy sms-owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warek 21.06.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witamy wszystkich forumowiczów z tej grupy. Jesteśmy tu nowi i pewnie nie raz będziemy prosić o radę. Mieszkamy w Warszawie w typowym blokowisku i marzymy o własnym domu z ogródkiem. Kupiliśmy działkę koło Nieporętu na osiedlu Lipy i mamy zamiar budować się na jesieni. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 21.06.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witamy wszystkich forumowiczów z tej grupy. Jesteśmy tu nowi i pewnie nie raz będziemy prosić o radę. Mieszkamy w Warszawie w typowym blokowisku i marzymy o własnym domu z ogródkiem. Kupiliśmy działkę koło Nieporętu na osiedlu Lipy i mamy zamiar budować się na jesieni. Pozdrawiamy Witamy , witamy . życzę powodzenia w budowaniu !!! Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 21.06.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 witam również Nowych a ja patrząc przez okno myślę sobie jak ładnie spływają mi dopiero co wykopane rowy pod fundament o właśnie mocniej przylało dobra idę spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 22.06.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witamy wszystkich forumowiczów z tej grupy. Jesteśmy tu nowi i pewnie nie raz będziemy prosić o radę. Mieszkamy w Warszawie w typowym blokowisku i marzymy o własnym domu z ogródkiem. Kupiliśmy działkę koło Nieporętu na osiedlu Lipy i mamy zamiar budować się na jesieni. Pozdrawiamy Witamy i życzymy powodzenia My mamy zamiar zaczać jak tylko załatwimy wszystkie papierki aaa zostalo ich coraz mniej do załatwienia Teraz czekamy na pozwolenie na zjazd z działki... Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 22.06.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A czy ktos mi może powiedzieć czy ogrodzenie wymaga jakiegoś projektu , zgłoszenia czego w tym rodzaju? Droga przy działce na razie jest prywatna , tylko w planie zagospodarowania istnieje nie wiem czy to coś zminienia. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts