marnia 25.06.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 KonradJot zgadzam się z tobą, dobry kierownik to podstawa.Potrzebuję takiego,.Pozdr...Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 26.06.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Drodzy moi potrzebuję namiary do cieśli naszemu kierbudowi zmieniła się koncepcja budowy i najpierw będziemy stawiać ścianę nośną dach a dopiero później elewacja (czyli tak jak my myśleliśmy budować jeszcze przed czasami budowania) więc jak widać potrzebujemy cieśli na gwałt pozdrawiamJoannka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 26.06.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Drodzy moi potrzebuję namiary do cieśli naszemu kierbudowi zmieniła się koncepcja budowy i najpierw będziemy stawiać ścianę nośną dach a dopiero później elewacja (czyli tak jak my myśleliśmy budować jeszcze przed czasami budowania) więc jak widać potrzebujemy cieśli na gwałt pozdrawiam Joannka Na gwałt ??? Hmm może być trudno znaleźć, hehe a tak poważnie to nie wiem czy się nada na gwałcenie ale na więźbę spokojnie- u mnie nie robił- robił u mojego kolegi i był zadowolony a koleś jest wymagający bardzo więc śmiem twierdzić że namiar będzie trafiony: Roman Korulczyk 505 016 820 Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 26.06.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 dzięki za podpowiedź a z tym gwałtem może nie będzie tak źle pozdro Joannka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.06.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 jako że idziemy na tułaczkę zaczyna poszukiwania mieszkania do wynajęcia może ktoś coś szłyszał albo wie o takowym. najchętniej niewielkie za małą kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 27.06.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 jako że idziemy na tułaczkę zaczyna poszukiwania mieszkania do wynajęcia może ktoś coś szłyszał albo wie o takowym. Najchętniej niewielkie za małą kase powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 27.06.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 jako że idziemy na tułaczkę zaczyna poszukiwania mieszkania do wynajęcia może ktoś coś szłyszał albo wie o takowym. najchętniej niewielkie za małą kase A w jakich okolicach szukacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.06.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 jako że idziemy na tułaczkę zaczyna poszukiwania mieszkania do wynajęcia może ktoś coś szłyszał albo wie o takowym. najchętniej niewielkie za małą kase Nie wiem nic ale życzę Wam powodzenia w poszukiwaniach, co by Wasza tułaczka nie trwała zbyt długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 27.06.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam.ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAMAWIANIE DRWENA W FIRMIE: http://www.impregnacja-drewna.plStara Wieś, ul. Grodziska 11205-830 Nadarzyn, woj. mazowieckie Koszmar, drewno na więźbę zamówiłem 10.05.2007DO TEJ PORY ZAMÓWIENIE NIE ZOSTAŁO ZREALIZOWANE !!!Przy zamówieniu pani mówiła że koniec maja początek czerwca bedzie już u nich i jak tylko dam sygnał to przywożą na budowę.EKIPA STOI Z ROBOTĄ - kiszka na maxa.Wkur...łem się naPozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.06.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Sharpie no nie dziwię się Twojemu wkurrrrrrrrr, szkoda tylko że w zasadzie nic im nie można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 27.06.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 no i zaczeło się rozpoczeli prace na dachu a za tydzień będzie super dachóweczka na dachu http://img108.imageshack.us/img108/3830/dsc05961tl1.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 27.06.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAMAWIANIE DRWENA W FIRMIE: http://www.impregnacja-drewna.pl Stara Wieś, ul. Grodziska 112 05-830 Nadarzyn, woj. mazowieckie Koszmar, drewno na więźbę zamówiłem 10.05.2007 DO TEJ PORY ZAMÓWIENIE NIE ZOSTAŁO ZREALIZOWANE !!! Przy zamówieniu pani mówiła że koniec maja początek czerwca bedzie już u nich i jak tylko dam sygnał to przywożą na budowę. EKIPA STOI Z ROBOTĄ - kiszka na maxa. Wkur...łem się na Pozdrawiam. Paweł. Podobno maszyna czy coś takiego do impregnacji im się popsuła i potwra to kilka dni zanim się naprawi. Więc nie pękaj wkrótce przywiozą . Ja też zamówiłem u nich impregnację więźby. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.06.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 no i zaczeło się rozpoczeli prace na dachu a za tydzień będzie super dachóweczka na dachu http://img108.imageshack.us/img108/3830/dsc05961tl1.th.jpg Super super super i oby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 28.06.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAMAWIANIE DRWENA W FIRMIE: http://www.impregnacja-drewna.pl Stara Wieś, ul. Grodziska 112 05-830 Nadarzyn, woj. mazowieckie Koszmar, drewno na więźbę zamówiłem 10.05.2007 DO TEJ PORY ZAMÓWIENIE NIE ZOSTAŁO ZREALIZOWANE !!! Przy zamówieniu pani mówiła że koniec maja początek czerwca bedzie już u nich i jak tylko dam sygnał to przywożą na budowę. EKIPA STOI Z ROBOTĄ - kiszka na maxa. Wkur...łem się na Pozdrawiam. Paweł. Że od 10.05 stoją z zepsutą maszyną??? Coś mi tu nie gra. Podobno maszyna czy coś takiego do impregnacji im się popsuła i potwra to kilka dni zanim się naprawi. Więc nie pękaj wkrótce przywiozą . Ja też zamówiłem u nich impregnację więźby. Pozdrawiam Konrad carpedjem ?? że niby co chciałeś napisać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 28.06.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 no i zaczeło się rozpoczeli prace na dachu a za tydzień będzie super dachóweczka na dachu / Wczoraj jadąc,widziałam z daleka wasz dach z częścią łat......Myślałam,że mi się cosik przewidziało ha,ha .....a tu proszę faktycznie już ruszyliście.........Teraz to czekamy z ciekawością na kolejne zdjęcia i etapy budowy. Mam nadzieję,że w niedługim czasie dpgonicie nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 28.06.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 KonradJotOjojoj....obyś z długim wyprzedzeniem zamawiał. Ja wiem tylko tyle że to nie maszyna im nawala tylko DOSTAWCA drewna.Jak masz czas to ciśnij ich na maxa żeby szybko mieli u siebie.Po ile płacisz za m3 ? Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 28.06.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 no i zaczeło się rozpoczeli prace na dachu a za tydzień będzie super dachóweczka na dachu / Wczoraj jadąc,widziałam z daleka wasz dach z częścią łat......Myślałam,że mi się cosik przewidziało ha,ha .....a tu proszę faktycznie już ruszyliście.........Teraz to czekamy z ciekawością na kolejne zdjęcia i etapy budowy. Mam nadzieję,że w niedługim czasie dpgonicie nas przeciesz wiesz Małgosiu że na pewno postaramy się was dogonić choć nie przegonić od pon. kładą dachówkę oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 28.06.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 no i zaczeło się rozpoczeli prace na dachu a za tydzień będzie super dachóweczka na dachu / Wczoraj jadąc,widziałam z daleka wasz dach z częścią łat......Myślałam,że mi się cosik przewidziało ha,ha .....a tu proszę faktycznie już ruszyliście.........Teraz to czekamy z ciekawością na kolejne zdjęcia i etapy budowy. Mam nadzieję,że w niedługim czasie dpgonicie nas przeciesz wiesz Małgosiu że na pewno postaramy się was dogonić choć nie przegonić od pon. kładą dachówkę oj będzie się działo he, he...też widziałem dziś pracujących; uwijają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 28.06.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAMAWIANIE DRWENA W FIRMIE: http://www.impregnacja-drewna.pl Stara Wieś, ul. Grodziska 112 05-830 Nadarzyn, woj. mazowieckie Koszmar, drewno na więźbę zamówiłem 10.05.2007 DO TEJ PORY ZAMÓWIENIE NIE ZOSTAŁO ZREALIZOWANE !!! Przy zamówieniu pani mówiła że koniec maja początek czerwca bedzie już u nich i jak tylko dam sygnał to przywożą na budowę. EKIPA STOI Z ROBOTĄ - kiszka na maxa. Wkur...łem się na Pozdrawiam. Paweł. Że od 10.05 stoją z zepsutą maszyną??? Coś mi tu nie gra. Podobno maszyna czy coś takiego do impregnacji im się popsuła i potwra to kilka dni zanim się naprawi. Więc nie pękaj wkrótce przywiozą . Ja też zamówiłem u nich impregnację więźby. Pozdrawiam Konrad carpedjem ?? że niby co chciałeś napisać ???? Że od 10.05 stoją z zepsutą maszyną??? Coś mi tu nie gra. - To chciałam napisać, tylko mi się gdzieś w środek wkleiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 28.06.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 witam Sąsiadów poszukuję pilnie ziemię do wyrównania działki. Czy możecie mi przesłać jakieś namiary? P.S. Jeśli Ktoś jest zainteresowany, mam też do sprzedania pozostałe z budowy pustaki terriva (130szt.), pustaki suporex-gazobeton biały (300szt. - 24x24x59 oraz 210szt.-12x24x59cm) - na paletach. pozdrawiam I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts