mago 28.06.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 witam Sąsiadów poszukuję pilnie ziemię do wyrównania działki. Czy możecie mi przesłać jakieś namiary? I 1.Tel.501-239-225 2.Tel.602-294-569 3.Tel.604-803-729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 28.06.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich budowlańców!! Mam pytanko do tych bardziej "wykończonych": Ile płaciliście za tynki wewnętrzne?? Proszę o odpowiedzi na różne typy tynków wewnętrznych (począwszy od tradycyjnych cem-wap, gipsowych, tradycyjnych + gładź gipsowa do tynków kwarcowych). Mam ostry dylemat jaki rodzaj tynków zrobić u siebie... (żona optowała za cem-wap + gładź żeby było tak gładziutko , ja natomiast widziałem u kolegi wykonane tynki kwarcowe i bardzo mi się podobały , a co najważniejsze mam możliwość skorzystania z tej samej ekipy w październiku za jakieś 26 zł/m2 z materiałem). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 28.06.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> carpedjem ?? że niby co chciałeś napisać ???? Że od 10.05 stoją z zepsutą maszyną??? Coś mi tu nie gra. - To chciałam napisać, tylko mi się gdzieś w środek wkleiło.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<, Przecież Sharpie nie napisał że czeka od 10 maja , tylko że wtedy zamawiał więźbę na dach. Czytajmy ze zrozumieniem tego co czytamy!!! Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 28.06.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 KonradJot Ojojoj....obyś z długim wyprzedzeniem zamawiał. Ja wiem tylko tyle że to nie maszyna im nawala tylko DOSTAWCA drewna. Jak masz czas to ciśnij ich na maxa żeby szybko mieli u siebie. Po ile płacisz za m3 ? Pozdrawiam. Paweł. JA zamówiłem a Sokołowie K/Janek , tam można kupić za cenę netto całą dostawę , a impregnację robią mi tam gdzie Tobie.Cenę będę wiedział w dniu dostawy, nie chcieli mi przyjąć zamówienia po konkretnej cenie, ponieważ się rozliczają z tartakiem po cenach z dnia dostawy towaru do nich na plac. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.06.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam wszystkich budowlańców!! Mam pytanko do tych bardziej "wykończonych": Ile płaciliście za tynki wewnętrzne?? Proszę o odpowiedzi na różne typy tynków wewnętrznych (począwszy od tradycyjnych cem-wap, gipsowych, tradycyjnych + gładź gipsowa do tynków kwarcowych). Mam ostry dylemat jaki rodzaj tynków zrobić u siebie... (żona optowała za cem-wap + gładź żeby było tak gładziutko , ja natomiast widziałem u kolegi wykonane tynki kwarcowe i bardzo mi się podobały , a co najważniejsze mam możliwość skorzystania z tej samej ekipy w październiku za jakieś 26 zł/m2 z materiałem). Pozdrawiam, cem-wap + zacieranie piaskiem kwarcowym 14 pln/m2 oczywiście bez materiału i innych nie chcemy a dlatego że szybciej schną i można robić dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.06.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam wszystkich budowlańców!! Mam pytanko do tych bardziej "wykończonych": Ile płaciliście za tynki wewnętrzne?? Proszę o odpowiedzi na różne typy tynków wewnętrznych (począwszy od tradycyjnych cem-wap, gipsowych, tradycyjnych + gładź gipsowa do tynków kwarcowych). Mam ostry dylemat jaki rodzaj tynków zrobić u siebie... (żona optowała za cem-wap + gładź żeby było tak gładziutko , ja natomiast widziałem u kolegi wykonane tynki kwarcowe i bardzo mi się podobały , a co najważniejsze mam możliwość skorzystania z tej samej ekipy w październiku za jakieś 26 zł/m2 z materiałem). Pozdrawiam, cem-wap + zacieranie piaskiem kwarcowym 14 pln/m2 oczywiście bez materiału i innych nie chcemy a dlatego że szybciej schną i można robić dalsze prace My tak samo jak Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 29.06.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Wieści z placu boju. Dzisiaj o godzinie 6.45 dotarło drewno na więźbę.........wreeeeszcie. W sobotę zacznie się składanie tych "zapałek" w całość. Chętnie w sobotę bym się do kogoś wprosił na chwilkę żeby zobaczyć jak wyglądają tynki cementowo-wapienne zacierane piaskiem kwarcowym Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.06.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 u nas tynki dopiero po 15 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 29.06.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 UWAGA MOI DRODZY! poszukuję pilnie elektryka, który mi postawi skrzynkę z PRUNDEM na mojej działce z doprowadzeniem do skrzynki przyłączeniowej. poszukuję też fachowca od studni, który mi również doradzi ile wierceń, jak głęboko i jaką/jakie pompę/pompy. Od sierpnia zaczynają się u mnie prace budowlane i chcę zaopatrzyć ekipę w niezbędne media. Mam trochę wyrzuty sumienia, że tak zdawkowo i nie przeszukuję forum (ktoś na pewno pisał coś o studniach), ale jestem koszmarnie zapracowany ostatnio. Paweł pisałeś mi na priva o elektrykach, wiem, ale może ktoś ma jakieś świeże doświadczenia... dzięki no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 29.06.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam wszystkich budowlańców!! Mam pytanko do tych bardziej "wykończonych": Ile płaciliście za tynki wewnętrzne?? Proszę o odpowiedzi na różne typy tynków wewnętrznych (począwszy od tradycyjnych cem-wap, gipsowych, tradycyjnych + gładź gipsowa do tynków kwarcowych). Mam ostry dylemat jaki rodzaj tynków zrobić u siebie... (żona optowała za cem-wap + gładź żeby było tak gładziutko , ja natomiast widziałem u kolegi wykonane tynki kwarcowe i bardzo mi się podobały , a co najważniejsze mam możliwość skorzystania z tej samej ekipy w październiku za jakieś 26 zł/m2 z materiałem). Pozdrawiam, my mamy cem-wap. zacierane piaskiem kwarcowym,na to pójdzie jeszcze kolorek i finito,płaciliśmy 15 zł za m2 bez materiału póżną jesienią ubiegłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 29.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 UWAGA MOI DRODZY! poszukuję pilnie elektryka, który mi postawi skrzynkę z PRUNDEM na mojej działce z doprowadzeniem do skrzynki przyłączeniowej. poszukuję też fachowca od studni, który mi również doradzi ile wierceń, jak głęboko i jaką/jakie pompę/pompy. Od sierpnia zaczynają się u mnie prace budowlane i chcę zaopatrzyć ekipę w niezbędne media. Mam trochę wyrzuty sumienia, że tak zdawkowo i nie przeszukuję forum (ktoś na pewno pisał coś o studniach), ale jestem koszmarnie zapracowany ostatnio. Paweł pisałeś mi na priva o elektrykach, wiem, ale może ktoś ma jakieś świeże doświadczenia... dzięki no_kya Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.06.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Chętnie w sobotę bym się do kogoś wprosił na chwilkę żeby zobaczyć jak wyglądają tynki cementowo-wapienne zacierane piaskiem kwarcowym Sharpie poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 29.06.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam wszystkich budowlańców!! Mam pytanko do tych bardziej "wykończonych": Ile płaciliście za tynki wewnętrzne?? Proszę o odpowiedzi na różne typy tynków wewnętrznych (począwszy od tradycyjnych cem-wap, gipsowych, tradycyjnych + gładź gipsowa do tynków kwarcowych). Mam ostry dylemat jaki rodzaj tynków zrobić u siebie... (żona optowała za cem-wap + gładź żeby było tak gładziutko , ja natomiast widziałem u kolegi wykonane tynki kwarcowe i bardzo mi się podobały , a co najważniejsze mam możliwość skorzystania z tej samej ekipy w październiku za jakieś 26 zł/m2 z materiałem). Pozdrawiam, my tak samo jak Paweł i Magi77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 29.06.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Wieści z placu boju. Dzisiaj o godzinie 6.45 dotarło drewno na więźbę.........wreeeeszcie. W sobotę zacznie się składanie tych "zapałek" w całość. Chętnie w sobotę bym się do kogoś wprosił na chwilkę żeby zobaczyć jak wyglądają tynki cementowo-wapienne zacierane piaskiem kwarcowym Pozdrawiam. Paweł. zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 29.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 no_kyaposzło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 29.06.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 pola_2 i mago - dzięki za rekomendacjie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.06.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 no to jeszcze raz sasiadowi posłałem na PW POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 29.06.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 my tak samo jak Paweł i Magi77 A czy ma ktoś z Was te tynki pomalowane?? Głównie interesuje mnie czy te drobne szorstkości po wykonaniu zacierki kwarcem wygładzą się po położeniu farby... No i chętnie też tak jak Sharpie wpadłbym dokonać inspekcji tych tynków... ;) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 30.06.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Dzięki. W sobotę odwiedzę Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 30.06.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 http://img238.imageshack.us/img238/6224/czerwiec2007063oi4.th.jpg Nasza podbitka w końcu zrobiona http://img511.imageshack.us/img511/8762/czerwiec2007012ro1.th.jpg i domek w całości z jednej strony http://img258.imageshack.us/img258/6463/czerwiec2007011ag8.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts