kris19 30.06.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 suuuper mago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 30.06.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Mago ale fajnie Kiedy macie zamiar się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.06.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ŁAŁ ALE PIEKNA TA WASZA PODBITKA I TEN KOLOREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 01.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Bardzo Wam dziękuję Za chwilę i Wy będziecie cieszyć się w swoich domkach Joannka-Już mieszkamy i pomalutku wykończamy .....się też... A tak z ciekawości ......to z czego będziecie robili opaskę wokół budynku???? Właśnie zastanawiamy się z czego zrobić i jak szeroką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 01.07.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 My się zastanawiamy nad takimi białymi kamyczkami, ale to jeszcze kawał czasu. Mam pytanie czy wiecie jak kształtują się ceny m2 więźby-robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 02.07.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witamy wszystkich, W piątek złożyliśmy papiery o pozwolenie na budowe... i czekamy Mamy nadzieję, że już niedługo będziemy mogli dołączyć do grona już budujących Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 02.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Bardzo Wam dziękuję Za chwilę i Wy będziecie cieszyć się w swoich domkach Joannka-Już mieszkamy i pomalutku wykończamy .....się też... A tak z ciekawości ......to z czego będziecie robili opaskę wokół budynku???? Właśnie zastanawiamy się z czego zrobić i jak szeroką Cześć bardzo ładnie Wam wyszła ta podbitka, a patrząc ponownie na obróbki dachowe by Dachmur w dalszym ciągu uważam że są thebeściaki. By the way z czego ta podbitka ?? Pozdro Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 02.07.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 [] Cześć bardzo ładnie Wam wyszła ta podbitka, a patrząc ponownie na obróbki dachowe by Dachmur w dalszym ciągu uważam że są thebeściaki. By the way z czego ta podbitka ?? Pozdro Konrad Podbitka z plastiku,drewnopodobna.To tak dla wygody coby za jakiś czas nie odnawiać,malować.Zobaczymy jak będzie się sprawowała,ponieważ bardzo różne opinie słyszałam na temat plastików. A wygląda faktycznie ładnie,prawie jak drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 02.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Czy moze ma ktoś namiar na dźwig? Potrzebuję do więźby. Poza tym szukam dobrych instalatorów (elektryka, hydraulika) oraz ludzi od tynków i posadzek. Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.07.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 bullish POLECIAŁO NA prv........ no i oczywiście jak by ktoś poszukiwał to mam ciekawe namiary na PRV...w dobrych cenach - OKIEN 3 lub 6 komorowych w profilu REHAU - DRZWI antywłamaniowych w klasie "C" z kasetonem z Dębu TO PISZCIE BO WKRÓTCE ZNIKNIE MI INTERNET a nie wiem na jak długo mam też sporo namiarów na elektryków,hydraulików,tynkarzy,do wylewek,do kuchni,dekarzy i takich tam....... POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 03.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 hej ja teraz najbardziej potrzebuje hydraulika , ale możecie dać wszystkie namiary hurtem. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 03.07.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam serdecznie grupę budującą w gminie Nieporęt Nie wiem czy ten wątek to odpowiednie miejsce na rozpoczęcie nowej przygody z forum,ale sprawiacie miłe wrażenie drodzy forumowicze więc zaczynam od Was!! Wraz z mężem zaczynamy budowę za 1,5-2 tyg na(w) Stanisławowie Pierwszym przy ul. Słonecznej Działeczkę zakupilismy pół roku temu, mamy juz wszystkie pozwolenia, mapy itd itd- więc cała papierkowa robota za nami Mamy nadzieję, że mili sąsiedzi wesprą nas czasem poradą i dobrym słowem I już na początek mam pytanie: w zeszłym tygodniu wywierciliśmy studnię (tzn. polecany tu na forum p. Krzysztof nam wywiercił) i woda jest delikatnie mówiąc FUJ!!!! Wszyscy w okolicy macie takie żółtą wodę ??? M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.07.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 witamy bardzo serdecznie I ŻYCZYMY UDANEGO STARTU a reszta na PRV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 03.07.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Przydałby mi się ludź o gruntów (geotechnik)Może macie kogoś. DziękiPozdr..Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.07.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/19.gif NO I DZIŚ STALIŚMY SIĘ BEZDOMNYMI http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/19.gif http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/44.gifSPRZEDALIŚMY MIESZKANIEhttp://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/44.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 04.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 WOW To który most wybraliście???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 04.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/19.gif NO I DZIŚ STALIŚMY SIĘ BEZDOMNYMI http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/19.gif http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/44.gifSPRZEDALIŚMY MIESZKANIEhttp://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/44.gif Ponieważ żona wyjechała na 2 tygodnie i jestem sam w domu , to chcąc pomóc bliźniemu Renię mogę przyjąć na ten czas do siebie Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 04.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 pawel i renia dzięki za prv Pozdr...Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto_w 04.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam po dłuższej nieobecności Gratulacje dla wszystkich budujących, nic tylko podziwiać efekty!! U nas też domek rośnie, bedę ogromnie wdzięczny za namiary na ekipę tynkarską, którą możecie polecić do tynków zacieranych piaskiem kwarcowym + informacje o producentach okien, drzwi wejściowych i garażowych z którymi mieliście do czynienia i których możecie polecić. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam serdecznie grupę budującą w gminie Nieporęt Nie wiem czy ten wątek to odpowiednie miejsce na rozpoczęcie nowej przygody z forum,ale sprawiacie miłe wrażenie drodzy forumowicze więc zaczynam od Was!! Wraz z mężem zaczynamy budowę za 1,5-2 tyg na(w) Stanisławowie Pierwszym przy ul. Słonecznej Działeczkę zakupilismy pół roku temu, mamy juz wszystkie pozwolenia, mapy itd itd- więc cała papierkowa robota za nami Mamy nadzieję, że mili sąsiedzi wesprą nas czasem poradą i dobrym słowem I już na początek mam pytanie: w zeszłym tygodniu wywierciliśmy studnię (tzn. polecany tu na forum p. Krzysztof nam wywiercił) i woda jest delikatnie mówiąc FUJ!!!! Wszyscy w okolicy macie takie żółtą wodę ??? M&M Tak w wiekszości przydaków, które posiadają studnię po Twojej stronie Kanałku woda jest do D. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts