Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieśmiało grupa nieporęt i okolice

Recommended Posts

To znowu ja, zmiana planów, to jednak nie wina hydraulika, tylko faceta co nam sprzedał piec, musimy się skontaktować z Buderusem, bo możliwe że nie da się tego połączyć jak należy. I oto kolejny kłopot i to wcale nie mały :( :( :( :(

Magda, mam prośbę, jak tylko uda się Wam tę sprawę wyjaśnić - mam nadzieję, i życzę gorąco, że z powodzeniem - to daj znać na priva lub na forum o szczegółach tzn. jaki piec, jaki kominek, co zdecydowało o niemożności połaczenia w jeden układ itd.; za rok chciałbym zastosować podobne rozwiązanie i chcę wiedzieć czego unikać

powodzenia

Oczywiście nie ma sprawy, a jak chcesz to zapraszam jutro do nas na działeczkę, to sobie zobaczysz sam co mamy i co kombinują, żeby to połaczyć.

Pozdrawiam

No tak ale pewnie , bardziej go interesuje czego nie kupować żeby nie kombinować , a nie jak wykombinować żeby dało radę połączyć coś co nie jest ze sobą kompatybilne.

Oby się tylko dobrze te kombinowanie skończyło.

Pozdrawiam

Konrad :wink: :D

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To znowu ja, zmiana planów, to jednak nie wina hydraulika, tylko faceta co nam sprzedał piec, musimy się skontaktować z Buderusem, bo możliwe że nie da się tego połączyć jak należy. I oto kolejny kłopot i to wcale nie mały :( :( :( :(

Magda, mam prośbę, jak tylko uda się Wam tę sprawę wyjaśnić - mam nadzieję, i życzę gorąco, że z powodzeniem - to daj znać na priva lub na forum o szczegółach tzn. jaki piec, jaki kominek, co zdecydowało o niemożności połaczenia w jeden układ itd.; za rok chciałbym zastosować podobne rozwiązanie i chcę wiedzieć czego unikać

powodzenia

Oczywiście nie ma sprawy, a jak chcesz to zapraszam jutro do nas na działeczkę, to sobie zobaczysz sam co mamy i co kombinują, żeby to połaczyć.

Pozdrawiam

No tak ale pewnie , bardziej go interesuje czego nie kupować żeby nie kombinować , a nie jak wykombinować żeby dało radę połączyć coś co nie jest ze sobą kompatybilne.

Oby się tylko dobrze te kombinowanie skończyło.

Pozdrawiam

Konrad :wink: :D

Magda: dziękuję za zaproszenie - jutro mi się nie uda, ale chętnie skorzystam z zaproszenia w najbliższym czasie

Konrad - nic do dać nic ująć :)

A oto zdjęcia tego, co nam przysporzyło ostatnio kłopotów, o których pisałam wcześniej :wink: :wink: :wink:

Oto co wyrosło w kotłowni:

http://img120.imageshack.us/img120/5641/kotowniasx8.jpg

A to w salonie:

http://img510.imageshack.us/img510/8184/kominekqu3.jpg

Pojawiły się też grzejniki:

http://img510.imageshack.us/img510/951/grzejnikbarekcm2.jpg

Pozdrawiam

Witamy po dłuższej przerwie,

W której to przerwie pojawiła się u nas la grande dziura :lol: :lol: :lol: i bloczki fundamentowe :lol: :lol: :lol: ,nieeestety ciągle nie pojawił sie ten najważniejszy papierek :-? W przyszłym tygodniu szybki urlop, ale mamy nadzieje, że potem już ruszymy ... w końcu. Ale miło popatrzeć na postępy u sąsiadów :D

Pozdrawiamy :D

A oto zdjęcia tego, co nam przysporzyło ostatnio kłopotów, o których pisałam wcześniej :wink: :wink: :wink:

Oto co wyrosło w kotłowni:

http://img120.imageshack.us/img120/5641/kotowniasx8.jpg

A to w salonie:

http://img510.imageshack.us/img510/8184/kominekqu3.jpg

Pojawiły się też grzejniki:

http://img510.imageshack.us/img510/951/grzejnikbarekcm2.jpg

Pozdrawiam

Jaki zajebisty kolorek tego piecyka

Konrad :wink:

Cześć Quciniak :) Chyba możesz - piszę "chyba", bo ja nie z Mazowsza i topografii jeszcze nie mam na tyle opracowanej by wiedzieć gdzie ten Aleksandrów :)

Pytałam ostatnio o ludzi, którzy robią projekty przyłączy wodociągowych - ale jakoś nikt mi odpowiedzi nie udzielił - więc udzieliłam sobie sama i podaje namiary również tutaj.

Stępień Andrzej 600-927-323

Niesłuchowska 0508-050-267 774-01-47

Kowalczyk 772-43-37

Acha, "Michałowcy-Reginowcy" - słyszeliście że od 1 stycznia my już nie gmina Nieporęt tylko Wieliszew? :lol: :lol: :lol:

Witam

sprzedam stemple budowlane o długości 3m - około 250 sztuk oraz 4m około 30 sztuk.

Deski szalunkowe calowe i 32mm , pozbijane w blaty jak i osobno.

Wszystko używane 1 raz u mnie na budowie.

Cena do uzgodnienia , towar będzie dostępny od 2 sierpnia. Transport we własnym zakresie.

Odbiór okolice Nieporętu k/Warszawy.

tel. 602 313 200 :wink:

Witam

sprzedam stemple budowlane o długości 3m - około 250 sztuk oraz 4m około 30 sztuk.

Cena do uzgodnienia , towar będzie dostępny od 2 sierpnia. Transport we własnym zakresie.

przegadam to jeszcze ze swoją ekipą ale możliwe że się do Ciebie po nie zgłoszę

daj propozycję ceny na priva

:)

Witam

przegadam to jeszcze ze swoją ekipą ale możliwe że się do Ciebie po nie zgłoszę

daj propozycję ceny na priva

:)

3

poszło na priva

Konrad :wink: