KonradJot 27.07.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 To znowu ja, zmiana planów, to jednak nie wina hydraulika, tylko faceta co nam sprzedał piec, musimy się skontaktować z Buderusem, bo możliwe że nie da się tego połączyć jak należy. I oto kolejny kłopot i to wcale nie mały Magda, mam prośbę, jak tylko uda się Wam tę sprawę wyjaśnić - mam nadzieję, i życzę gorąco, że z powodzeniem - to daj znać na priva lub na forum o szczegółach tzn. jaki piec, jaki kominek, co zdecydowało o niemożności połaczenia w jeden układ itd.; za rok chciałbym zastosować podobne rozwiązanie i chcę wiedzieć czego unikać powodzenia Oczywiście nie ma sprawy, a jak chcesz to zapraszam jutro do nas na działeczkę, to sobie zobaczysz sam co mamy i co kombinują, żeby to połaczyć. Pozdrawiam No tak ale pewnie , bardziej go interesuje czego nie kupować żeby nie kombinować , a nie jak wykombinować żeby dało radę połączyć coś co nie jest ze sobą kompatybilne. Oby się tylko dobrze te kombinowanie skończyło. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 27.07.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 To znowu ja, zmiana planów, to jednak nie wina hydraulika, tylko faceta co nam sprzedał piec, musimy się skontaktować z Buderusem, bo możliwe że nie da się tego połączyć jak należy. I oto kolejny kłopot i to wcale nie mały Magda, mam prośbę, jak tylko uda się Wam tę sprawę wyjaśnić - mam nadzieję, i życzę gorąco, że z powodzeniem - to daj znać na priva lub na forum o szczegółach tzn. jaki piec, jaki kominek, co zdecydowało o niemożności połaczenia w jeden układ itd.; za rok chciałbym zastosować podobne rozwiązanie i chcę wiedzieć czego unikać powodzenia Oczywiście nie ma sprawy, a jak chcesz to zapraszam jutro do nas na działeczkę, to sobie zobaczysz sam co mamy i co kombinują, żeby to połaczyć. Pozdrawiam No tak ale pewnie , bardziej go interesuje czego nie kupować żeby nie kombinować , a nie jak wykombinować żeby dało radę połączyć coś co nie jest ze sobą kompatybilne. Oby się tylko dobrze te kombinowanie skończyło. Pozdrawiam Konrad Magda: dziękuję za zaproszenie - jutro mi się nie uda, ale chętnie skorzystam z zaproszenia w najbliższym czasie Konrad - nic do dać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A oto zdjęcia tego, co nam przysporzyło ostatnio kłopotów, o których pisałam wcześniej Oto co wyrosło w kotłowni: http://img120.imageshack.us/img120/5641/kotowniasx8.jpg A to w salonie: http://img510.imageshack.us/img510/8184/kominekqu3.jpg Pojawiły się też grzejniki: http://img510.imageshack.us/img510/951/grzejnikbarekcm2.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.07.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 ŁAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 29.07.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Witamy po dłuższej przerwie, W której to przerwie pojawiła się u nas la grande dziura i bloczki fundamentowe ,nieeestety ciągle nie pojawił sie ten najważniejszy papierek W przyszłym tygodniu szybki urlop, ale mamy nadzieje, że potem już ruszymy ... w końcu. Ale miło popatrzeć na postępy u sąsiadów Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 30.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 witam klubowiczów potrzebuję namiary na ekipę wykonującą ocieplenia poddasza. Czy możecie kogoś polecić? Jakie są ceny za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 30.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 A oto zdjęcia tego, co nam przysporzyło ostatnio kłopotów, o których pisałam wcześniej Oto co wyrosło w kotłowni: http://img120.imageshack.us/img120/5641/kotowniasx8.jpg A to w salonie: http://img510.imageshack.us/img510/8184/kominekqu3.jpg Pojawiły się też grzejniki: http://img510.imageshack.us/img510/951/grzejnikbarekcm2.jpg Pozdrawiam Jaki zajebisty kolorek tego piecyka Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 31.07.2007 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 tja... mamy już PRUND http://img519.imageshack.us/img519/8012/p1000408co6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.07.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 tja... mamy już PRUND WOW Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 31.07.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Właśnie zaczynam swoją walkę z papierologią żeby dostać pozwolenie na budowę... Będziemy się budować w Aleksandrowie, więc chyba mogę "zapisać się" do Waszej grupy??? Pozdrawiam wszystkich grupwiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 31.07.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Cześć Quciniak Chyba możesz - piszę "chyba", bo ja nie z Mazowsza i topografii jeszcze nie mam na tyle opracowanej by wiedzieć gdzie ten Aleksandrów Pytałam ostatnio o ludzi, którzy robią projekty przyłączy wodociągowych - ale jakoś nikt mi odpowiedzi nie udzielił - więc udzieliłam sobie sama i podaje namiary również tutaj. Stępień Andrzej 600-927-323 Niesłuchowska 0508-050-267 774-01-47 Kowalczyk 772-43-37 Acha, "Michałowcy-Reginowcy" - słyszeliście że od 1 stycznia my już nie gmina Nieporęt tylko Wieliszew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 31.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam sprzedam stemple budowlane o długości 3m - około 250 sztuk oraz 4m około 30 sztuk. Deski szalunkowe calowe i 32mm , pozbijane w blaty jak i osobno. Wszystko używane 1 raz u mnie na budowie. Cena do uzgodnienia , towar będzie dostępny od 2 sierpnia. Transport we własnym zakresie. Odbiór okolice Nieporętu k/Warszawy. tel. 602 313 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 31.07.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam sprzedam stemple budowlane o długości 3m - około 250 sztuk oraz 4m około 30 sztuk. Deski szalunkowe calowe i 32mm , pozbijane w blaty jak i osobno. Wszystko używane 1 raz u mnie na budowie. Cena do uzgodnienia , towar będzie dostępny od 2 sierpnia. Transport we własnym zakresie. Odbiór okolice Nieporętu k/Warszawy. tel. 602 313 200 przegadam to jeszcze ze swoją ekipą ale możliwe że się do Ciebie po nie zgłoszę daj propozycję ceny na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 01.08.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Wadera, za sklepem Anna w prawo (jadąc z Wawy) przez most i pierwsza w lewo to własnie Aleksandrów. W lewo masz Stanisławów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieu 01.08.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektrykta i ekipy od elewacji (ocieplenie i tynk)? Z góry dziękigrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 01.08.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam sprzedam stemple budowlane o długości 3m - około 250 sztuk oraz 4m około 30 sztuk. Deski szalunkowe calowe i 32mm , pozbijane w blaty jak i osobno. Wszystko używane 1 raz u mnie na budowie. Cena do uzgodnienia , towar będzie dostępny od 2 sierpnia. Transport we własnym zakresie. Odbiór okolice Nieporętu k/Warszawy. tel. 602 313 200 przegadam to jeszcze ze swoją ekipą ale możliwe że się do Ciebie po nie zgłoszę daj propozycję ceny na priva 3 poszło na priva Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.08.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektrykta i ekipy od elewacji (ocieplenie i tynk)? Z góry dzięki grzegorz podeśle wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 01.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 W tychże przepięknych okolicznościach przyrody odebraliśmy dzisiaj... POZWOLENIE NA BUDOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 01.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Wadera, za sklepem Anna w prawo (jadąc z Wawy) przez most i pierwsza w lewo to własnie Aleksandrów. W lewo masz Stanisławów. Sklepu Anna nie kojarzę, ale Stanisławów - owszem No to witam sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.08.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 W tychże przepięknych okolicznościach przyrody odebraliśmy dzisiaj... POZWOLENIE NA BUDOWE GRATULACJE ......teraz to już poleci ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts