pawel i renia 02.08.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 http://img218.imageshack.us/img218/8387/dsc00003rv2.th.jpg polecam jak by ktoś szukał ELEKTRYKA powoływać sie oczywiście na Pawła z Kątów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 02.08.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 W tychże przepięknych okolicznościach przyrody odebraliśmy dzisiaj... POZWOLENIE NA BUDOWE GRATULACJE ......teraz to już poleci ....... Mamy taką cichą nadzieję Słyszeliśmy, że byliście już naszej działce Może w końcu kiedyś będzie nam dane poznać się osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiafila 02.08.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam, Pozwalam sobie udzielic się na tym wątku, ponieważ poszukuje ekipy i może ktos z Was "po sasiedzku" mógłby pomóc. Nasza ekipa własnie nam oznajmiła, że nie przyjedzie i pilnie szukujemy innej. Chodzi o stan surowy, domek pietrowy, 170m , na Białołęce. Czy ktoś z Was ma moze namiary na jakąs ekipę albo może u kogoś z Was kończa i będą wolni za niedługi czas? Byłabym ogromnie wdzieczna za pomoc. Bardzo proszę o info na priv albo adres [email protected]. Z góry ogromne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 02.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 w tychże przepięknych okolicznościach przyrody odebraliśmy dzisiaj... Pozwolenie na budowe g r a t u l u j ę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witajcie Wróciłam właśnie niedawno z działeczki Taras, schody i balkonik wylane, górna łazienka wygładzona do końca, kartongipsy pozakładane, trzeba tylko zagipsować. Jutro ekipa do poddasza wraca do pracy, więc po weekendzie pewnie będzie już większość poddasza wykończona. W sobotę, jak się nic nie zmieni, wchodzą glazurnicy. Dzisiaj przyjechało jeszcze trochę płytek, do końca na taras i schody i na podłogę do dolnej łazienki, a także wszystkie sanitariaty, z wanną Love Story na czele W przyszłym tygodniu ma przyjechać też ekipa do podwieszanych sufitów na parterze. To tyle dobrego A ze złych rzeczy, to nikt nie chce kupić mojego mieszkania, kominek nieobudowany, forsy malutko a 30-31 sierpnia wyprowadzka Będzie wesoło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 02.08.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 My również w okolicy - Aleksandrów. Czy może ktoś podzielić się z nami namiarami na hydraulika? Na razie budowlańcy kręcą druty, a my potrzebujemy wyciągnąć kilka rurek z fundamentu. Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 02.08.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 każdy o swoim więc i ja tak samo ZACZĘŁO SIĘ!!! :) :) http://img184.imageshack.us/img184/8729/p1000413dl1.jpg http://img238.imageshack.us/img238/338/p1000428qa8.jpg http://img299.imageshack.us/img299/2254/p1000438hp9.jpg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 03.08.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witajcie Wróciłam właśnie niedawno z działeczki Taras, schody i balkonik wylane, górna łazienka wygładzona do końca, kartongipsy pozakładane, trzeba tylko zagipsować. Jutro ekipa do poddasza wraca do pracy, więc po weekendzie pewnie będzie już większość poddasza wykończona. W sobotę, jak się nic nie zmieni, wchodzą glazurnicy. Dzisiaj przyjechało jeszcze trochę płytek, do końca na taras i schody i na podłogę do dolnej łazienki, a także wszystkie sanitariaty, z wanną Love Story na czele W przyszłym tygodniu ma przyjechać też ekipa do podwieszanych sufitów na parterze. To tyle dobrego A ze złych rzeczy, to nikt nie chce kupić mojego mieszkania, kominek nieobudowany, forsy malutko a 30-31 sierpnia wyprowadzka Będzie wesoło Pozdrawiam czy mogę się usmiechnąć o namiary na ekipę od poddaszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.08.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kris19 wysłałam wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.08.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No_kya super Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 03.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kris19 wysłałam wiadomość na priv Dzięki super ale musze szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.08.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 byłem widziałem poprostu pięknie no_kya czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 03.08.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No_kya super Gratulacje dzięki, dzięki ale niestety już na początku pierwsza wtopa: tuż przed wejściem na plac ekipy zleciłem miejscowemu zaoranie działki i posianej na niej gorczycy; nie pomyślałem, że rozluźniony w ten sposób grunt uniemożliwi wjazd jakiemukolwiek ciężkiemu sprzętowi z dostawą materiałów budowlanych będzie jazda, kurka wodna w poniedziałek zaczynają kopanie pod ławy fundamentowe worek z pieniędzmi już się rozsupłał e, jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 03.08.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No_kya super Gratulacje dzięki, dzięki ale niestety już na początku pierwsza wtopa: tuż przed wejściem na plac ekipy zleciłem miejscowemu zaoranie działki i posianej na niej gorczycy; nie pomyślałem, że rozluźniony w ten sposób grunt uniemożliwi wjazd jakiemukolwiek ciężkiemu sprzętowi z dostawą materiałów budowlanych będzie jazda, kurka wodna w poniedziałek zaczynają kopanie pod ławy fundamentowe worek z pieniędzmi już się rozsupłał e, jakoś to będzie ee nie jakoś, tylko dobrze będzie, jak na początku są jakieś obsuwy to potem juz nie powinno być, nie? w końcu liczba problemów i "wtop" powinna być zrównoważona a jak juz jestem przy obsuwach, to nam np obsunęła się ziemia w wykopie pod fundamenty i piwnice ii pewnie jeszcze się obsunie, bo byliśmy przedwczoraj na działce i są kolejne pęknięcia ... za chwile sie okaże,że wykop pod dom zajmuje całą powierzchnie działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.08.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam poszukuję na wczoraj cieślę, czy może ktoś z WAS polecić jakiegoś porządnego fachowca ??Z góry serdecznie dziękuję .Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 05.08.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Będę wdzięczny za namiary na tynkarzy (wnętrza) - jeżeli ktoś z Was poleca swoich wykonawców to dziękuję z góry za przesłane kontakty.Mogę zrewanżować się namiarami na bdb cieślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.08.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witajcie po weekendzie Jak to zwykle bywa nic się nie może ułożyć zgodnie z planem i tak o to wczoraj nasi "pierdzieleni" glazurnicy obudzili się, że oni nie mają jak dojeźdzać na naszą działkę żeby robić, więc jesteśmy bez glazurników na 3 tygodnie przed przeprowadzką, więc jak łatwo się domyślić z przeprowadzki nici I co ja mam teraz kur....................... zrobić?????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.08.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witajcie po weekendzie Jak to zwykle bywa nic się nie może ułożyć zgodnie z planem i tak o to wczoraj nasi "pierdzieleni" glazurnicy obudzili się, że oni nie mają jak dojeźdzać na naszą działkę żeby robić, więc jesteśmy bez glazurników na 3 tygodnie przed przeprowadzką, więc jak łatwo się domyślić z przeprowadzki nici I co ja mam teraz kur....................... zrobić?????????????????????????????? HMMM . wprowadzić się do glazurników?? Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.08.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Zostało jeszcze ponad 300 naprawdę extra stępli 3 - 3,08m Do odbioru w przyszłym tygodniu. Cena 3 pln Aha do odbioru teraz 50 pustaków teriva cena do uzgodnienia _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.08.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 W związku z zaistaniałą sytuacją pilnie poszukuję namiarów na dobrych, tanich glazurników z wolnymi terminami od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts