Magi77 07.08.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witajcie po weekendzie Jak to zwykle bywa nic się nie może ułożyć zgodnie z planem i tak o to wczoraj nasi "pierdzieleni" glazurnicy obudzili się, że oni nie mają jak dojeźdzać na naszą działkę żeby robić, więc jesteśmy bez glazurników na 3 tygodnie przed przeprowadzką, więc jak łatwo się domyślić z przeprowadzki nici I co ja mam teraz kur....................... zrobić?????????????????????????????? HMMM . wprowadzić się do glazurników?? Konrad No bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 07.08.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 BETOOON, BEEEETOOOON!!!! :o:o:o Kochanieńcy, na gwałt potrzebuję betonu 36 m3 B20 najlepiej na sobotę ( 11.08 ) i oczywiście ze sprawdzonej betoniarni muszę zalać fundamenty a polecane kontakty przyjmują zamówienia na 20.08 :cry::cry: pomożecie?? z góry bardzo dzięki no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 07.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 BETOOON, BEEEETOOOON!!!! :o:o:o Kochanieńcy, na gwałt potrzebuję betonu 36 m3 B20 najlepiej na sobotę ( 11.08 ) i oczywiście ze sprawdzonej betoniarni muszę zalać fundamenty a polecane kontakty przyjmują zamówienia na 20.08 :cry::cry: pomożecie?? z góry bardzo dzięki no_kya już mam, ufff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 07.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Zostało jeszcze ponad 300 naprawdę extra stępli 3 - 3,08m Do odbioru w przyszłym tygodniu. Cena 3 pln Aha do odbioru teraz 50 pustaków teriva cena do uzgodnienia _________________ kurcze, jak chętnie bym je zakupił...ale czy potrzymasz do połowy września? chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 07.08.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 BUDET (z Legionowa) - - czy ktoś z Was brał od nich bloczki fundamentowe?macie jakieś refleksje na temat ich jakości? dzięki z góry za informacje no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 08.08.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 bloczki braliśmy z ZAKPOL-u niestety ale są BARDZO DOBRE i warte polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 08.08.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Zostało jeszcze ponad 300 naprawdę extra stępli 3 - 3,08m Do odbioru w przyszłym tygodniu. Cena 3 pln Aha do odbioru teraz 50 pustaków teriva cena do uzgodnienia _________________ kurcze, jak chętnie bym je zakupił...ale czy potrzymasz do połowy września? chyba nie... Sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 08.08.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie forumowicze.Mamy już daszek. [/img] NO_KYA ...... Bloczki brałem z BUDET'u pod koniec marca - jakość moim zdaniem OK Poszukuję ekipy do wykonania elewacji. Jeśli ktoś ma namiary na sprawdzoną i niedrogą ekipę to poproszę. Jeśli macie namiary na gościa od klimatyzacji to też by mi się przydał kontakt bo chciałbym przed tynkami wykonać "orurowanie" pod klimkę. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 08.08.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 BUDET (z Legionowa) - - czy ktoś z Was brał od nich bloczki fundamentowe? macie jakieś refleksje na temat ich jakości? dzięki z góry za informacje no_kya Bloczki betonowe B20 były najtańsze (3,1-3,50), jak kupowałem w hurtowni Darecki w Michałowie-Reginowie albo w Aglobetonie w Nowym Dworze (ale tytaj, zeby nie płacić transportu trzeba brać cały samochód - czesto sie opłaca). Co do jakosci wykonania to na pewno nie wyglądają tak pięknie, równitko jak te wibrowane z certusa ale są 1-1,5 zł tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 08.08.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 sharpie jeśli ma być styropian albo klinkier to może coś poradze a co do klimatyzacji to w najbliższym czasie będe miał spotkanie z gościem od Rekuperatora i może coś ciekawego powie{ kasa} zadzwoń to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 08.08.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 BUDET (z Legionowa) - - czy ktoś z Was brał od nich bloczki fundamentowe? macie jakieś refleksje na temat ich jakości? dzięki z góry za informacje no_kya Bloczki betonowe B20 były najtańsze (3,1-3,50), jak kupowałem w hurtowni Darecki w Michałowie-Reginowie albo w Aglobetonie w Nowym Dworze (ale tytaj, zeby nie płacić transportu trzeba brać cały samochód - czesto sie opłaca). Co do jakosci wykonania to na pewno nie wyglądają tak pięknie, równitko jak te wibrowane z certusa ale są 1-1,5 zł tańsze podajesz ceny netto, czy brutto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 08.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 podajesz ceny netto, czy brutto? cena do zapłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.08.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie forumowicze. Mamy już daszek. [/img] NO_KYA ...... Bloczki brałem z BUDET'u pod koniec marca - jakość moim zdaniem OK Poszukuję ekipy do wykonania elewacji. Jeśli ktoś ma namiary na sprawdzoną i niedrogą ekipę to poproszę. Jeśli macie namiary na gościa od klimatyzacji to też by mi się przydał kontakt bo chciałbym przed tynkami wykonać "orurowanie" pod klimkę. Pozdrawiam. Paweł. Cześć ale masz zajebiście , u mnie lipa czekam na cieśli i chyba jeszcze sobie poczekam. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 08.08.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 podajesz ceny netto, czy brutto? cena do zapłaty karwa, to rzeczywiście taniej ja dostałem teraz brutto 3,9 i na wszystko chcą wystawić fakturę ale i tak jest to lepiej niż 4,3 w Dolcanie, choć do tej pory wydawało mi się że taniej już nie dostanę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 09.08.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 KonradJotJeszcze raz wielkie dzięki za namiar na wykonawcę dachu !!! Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 09.08.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 KonradJot Jeszcze raz wielkie dzięki za namiar na wykonawcę dachu !!! Pozdrawiam. Paweł. fajnie że jesteś zadowolony , mnie już h.... strzela bo końca nie widać i robotników również. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 10.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 KonradJot Jeszcze raz wielkie dzięki za namiar na wykonawcę dachu !!! Pozdrawiam. Paweł. fajnie że jesteś zadowolony , mnie już h.... strzela bo końca nie widać i robotników również. Pozdrawiam Konrad no i .....wrócili, a od poniedziałku włażą murarze, uff, oby tak było. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 11.08.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 będe wdzięczny za podanie namiaru na sprzedawcę belek i pustaków na stropteriva Ipodobno dobry z keramzytuszukam ponadto L na nadprożaciekawi mnieteż ile płacicie za cegłe na kominyi gdzie można kupić kształtki do wentylacji grawitacyjnej mogę się podzielić wrażeniami z budowy stanu 0własnie dzisiaj zacząłem muryw Wieliszewiepozdrawiam Nieporęt i okolice k* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 11.08.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 aha coś jescze skojazryłem ale nie chce edytowac tylko jako oddzielny post hmmmjak grupa nieśmiało to i moje pytanko nieśmiałomyśłe o rekuperatorze z GWCale po lekturze forum i muratora totalna sieczka w głowie i tak sobie pomyśłałem może ktoś by mnie ( i moją żonę) zaprosił i zademonstrował działanie rekuperatora w tzw. realubyli byśmy ogromnie wdzięcznibo etap budowy już na tyle zaawansowany że trzeba podjąc decyzje niełatwą - wiadomo - kasaa z samej lektury nie jestem do końca przekonanypozdrawiamysąsiedzi z Wieliszewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 12.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 aha coś jescze skojazryłem ale nie chce edytowac tylko jako oddzielny post hmmm jak grupa nieśmiało to i moje pytanko nieśmiało myśłe o rekuperatorze z GWC ale po lekturze forum i muratora totalna sieczka w głowie i tak sobie pomyśłałem może ktoś by mnie ( i moją żonę) zaprosił i zademonstrował działanie rekuperatora w tzw. realu byli byśmy ogromnie wdzięczni bo etap budowy już na tyle zaawansowany że trzeba podjąc decyzje niełatwą - wiadomo - kasa a z samej lektury nie jestem do końca przekonany pozdrawiamy sąsiedzi z Wieliszewa może trochę późno , bo trzeba było myśleć o tym na etapie ściany fundamentowej, bo mogłeś zrobić przepust na gwc rurowe. Teraz to będzie sporo kucia żeby coś wykombinować. Ja na razie nie mam urządzenia więc Ci nie zaprezentuje, ale dzisiaj byłem u siebie na budowie razem z gościem, który mi zaprojektuje układ wentylacji do rekuperatora itd. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts