kris19 05.09.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Szukam namiarów na szambo 10 m3 betonowe lub inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 05.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Oddam kilkadziesiąt stępli po 2 zł sztuka i trochę desek do szalowania - cena - jakaś symboliczna na dobrą flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 06.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 .....no i przyszła pora by się troche pochwalić ostatnimi 2 miesiącami pracy..... mamay :dach,okna,alarm,kabelki do prądu,tynki,brame garażową i rozpoczętą hydraulikę. http://img508.imageshack.us/my.php?image=dsc00043an6.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=dsc00051rr0.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=dsc00053of1.jpg http://img264.imageshack.us/my.php?image=dsc00055gi0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 06.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 .....no i przyszła pora by się troche pochwalić ostatnimi 2 miesiącami pracy..... mamay :dach,okna,alarm,kabelki do prądu,tynki,brame garażową i rozpoczętą hydraulikę. Bardzo ładnie wyszło . Ja szukam obecnie wykonawcy drzwi wejściowych i garażowych - Paweł - gdzie zamawiałeś swoje? Moze ktoś z Was wie, czy gdzieś w okolicy są solidne firmy u których zamówię bramę i drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.09.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Oddam kilkadziesiąt stępli po 2 zł sztuka i trochę desek do szalowania - cena - jakaś symboliczna na dobrą flaszkę Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 08.09.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 hej, podbijam i dodaje cos nowego do sprzedania dodaje: -odżelaziacz z automatyczną głowicą, używany dwa lata ... co dla tego typu sprzętu nie jest dużym obciążeniem http://images28.fotosik.pl/77/a6a5fe46b5d9be1a.jpg dalej do sprzedania: - beton komorkowy (H+H) 24 - beton komorkowy (H+H) 12 - silke E12 jedna palete lokalizacja w gm. nieporet tuz przy granicy z bialoleka szczegoly bezposrednio telefonicznie 602 230 559 pozdrawiam, p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 09.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Moi Drodzy WIĘŹBA mam już jedną ofertę, mam już podpowiedź bullisha (dzięki) ale chcę jeszcze zgłębić temat. Proszę więc o wskazówki lub zeznania skąd braliście więźbę na swoje dachy lub skąd zamierzacie wziąć? czy dźwig jest niezbędny przy stawianiu więźby? z góry bardzo Wam dziękuję za odpowiedź no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 09.09.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Moi Drodzy WIĘŹBA czy dźwig jest niezbędny przy stawianiu więźby? Zazwyczaj cieśle sobie radzą bez dźwigu przy stawianiu konstrukcji. Ale zalezy to głównie od wymiarów belek i rodzju konstrukcji. U mnie ze względu na duży przekrój krokwii narożnych, długości i specyficzną konstrukcję więźby musiałem zamówić dźwig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APS 105 09.09.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 używana erbetkę na budowę chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Magi fajne te drzwi, a jak cenowo wychodzi zakup drzwi w górach??? Bo u nas będzie potrzeba za jakiś czas 13 sztuk, takze po mału zbieram informacje w tym temacie. Pozdrawiam Ula Hej Nas drzwi wewnętrzne kosztowały około 1400 zł za całość i 2500 za zewnętrzne. Oczekujemy teraz na schody a potem też z gór będziemy mieli kuchnię i garderoby. Cenowo to wyszło tak samo jak tutaj, ale jest to nasz znajomy i postanowiliśmy, że większość drewnianych rzeczy w domu on nam wykona. Namiary moge podać na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_n 10.09.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witam jestem tutaj nowa i zupełnie zielona w temacie . Jak dobrze pójdzie w przyszłym roku czeka nas budowa (okolice dalekiej Białołęki). W związku z tym prośba do doświadczonych, którzy już przebyli (albo są w trakcie ) tę drogę o namiary na sprawdzonych i godnych polecenia: kierownika budowy; ekipę - razem lub osobno - fundamenty, ściany, dach; pana co ma koparkę umie się nią posługiwać i przy okazji potrafi przesadzić kilka drzewek (samosiejki-ale jakie piękne!); speców od instalacji-gaz, elektryka etc. I wszystko inne co wyda Wam sie godne polecenia i może się przydać, a o czym być może jeszcze nie mam pojęcia. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 10.09.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 WITAMY BARDZO SERDECZNIE a_n a reszta na PRV......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 10.09.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Jestem na etapie wybierania okien i mam problem. Oglądałem u sąsiadów okna ze szprosami poziomymi i bardzi mi się podobają. Tyle tylko, że on ma drewniane okna urzędowskiego ze szprosami zewnętrznymi, moja kieszeń jest w stanie wytrzymać okna plastikowe ze szprosami wewnętrznymi. Nie wiem tylko czy taki wariant cały czas będzie mi siępodobał.Widziałem kilka fotek w muratorze, ale zawsze lepiej na zywo. Czy widzieliście moze cos takiego, a moze macie jakies przemyślenia dotyczące szprosów (ciągle mam wątpliwości).dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 10.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 mckwadrat poleciało na PRV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 10.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Jestem na etapie wybierania okien i mam problem. ja akurat mam przemyslenia bardzo pozytywne sam bede mial plastiki ze szprosami poziomymi, ale tez 'niestety' zewnetrzne 26 mm. fotami bede sie mogl jednak pochwalic dopiero pod koniec pazdziernika z gustem sie nie dyskutuje, ale osobiscie wole 'grube' naklejane poziome niz cienkie wewnatrzszybowe w kratownice. pozdr, p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 10.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 hej, mam pytanko ... czy mozecie polecic fachowca, ktory bylby tak mily i odplatnie ocieplil mi poddasze welna 20 cm, folia i koniec, bez plyt gk - poddasze nieuzytkowe za namiary z gory dziekuje, pozdr, p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podolre 11.09.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam Was serdecznie, jestem tu nowa chociaż nie ukrywam że od dłuższego czasu jestem biernym uczestnikiem tego forum, jestem na etapie zbierania i uzupełniania papierów i stąd moja prośba czy mogę prosić o namiary na sprawdzonych i godnych polecenia: architekta który zaakaceptuje nam gotowy projekt, geodetę który pomoże odnależć nam granice naszej działeczki i posadowi nam nasz domek a i pana z koparką; z góry dziękuję za wszelkie informację i pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.09.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam Was serdecznie, jestem tu nowa chociaż nie ukrywam że od dłuższego czasu jestem biernym uczestnikiem tego forum, jestem na etapie zbierania i uzupełniania papierów i stąd moja prośba czy mogę prosić o namiary na sprawdzonych i godnych polecenia: architekta który zaakaceptuje nam gotowy projekt, geodetę który pomoże odnależć nam granice naszej działeczki i posadowi nam nasz domek a i pana z koparką; z góry dziękuję za wszelkie informację i pozdrawiam ciepło Poleciało na PW Mile wdziany jest email zawsze można wiecej przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 11.09.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 kolejne pytanie z serii "nierówna walka". Czy robiliście już przyłączenie docelowe ze stoenu i czy w sytuacji gdy do mojej działki prowadzi droga prywatna (współwłasność kilku posiadaczy ziemskich) mogę oczekiwać, że stoen pociągnie w tej drodze prąd na swój koszt ? nie wiem czy rozmawiać z nimi z pozycji siły czy raczej uniżonego odbiorcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 11.09.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 kolejne pytanie z serii "nierówna walka". Czy robiliście już przyłączenie docelowe ze stoenu i czy w sytuacji gdy do mojej działki prowadzi droga prywatna (współwłasność kilku posiadaczy ziemskich) mogę oczekiwać, że stoen pociągnie w tej drodze prąd na swój koszt ? nie wiem czy rozmawiać z nimi z pozycji siły czy raczej uniżonego odbiorcy. Witam! Do mojej posiadłości także prowadzi droga prywatna i u mnie RWE Stoen nie robił problemów z ułożeniem kabla w ziemi (wcześniej była prowizorka na drewnianych słupach). Teraz trochę zmieniło się prawo energetyczne (które daje też duże prawa odbiorcom, np. RWE na swój koszt musi postawić odbiorcy skrzynkę docelową i umożliwić podłączenie do niej przyłącza z domu odbiorcy). Także nie powinno być problemu, ale też nie przesadzaj z tą siłą , bo zawsze lepiej jest się uśmiechnąć do Pani w okienku (prawie zawsze działa... ) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts