sharpie 29.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 sharpie, widzę u Ciebie standartowo, Nieustające, ciągłe postępy. Pozdrawiam Marek Staramy się gonić z robotą, dopóki kasa jest ale zaraz trzeba będzie bank o natępna transzę prosić a frank jak na razie fatalnie stoi:(( Także i robota pewnie zwolni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 30.10.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 sharpie, widzę u Ciebie standartowo, Nieustające, ciągłe postępy. Pozdrawiam Marek Staramy się gonić z robotą, dopóki kasa jest ale zaraz trzeba będzie bank o natępna transzę prosić a frank jak na razie fatalnie stoi:(( Także i robota pewnie zwolni. cześć wpadłbym do Ciebie/Was kiedyś , daj znać kiedy będziesz na budowie to się jakoś zgadamy. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiwonka 31.10.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witamy Wszystkich!!! Od jakiegoś czasu zaglądamy do waszego wątku,gdyż jesteśmy w trakcie poszukiwań działki w waszym rejonie ( 1000-2000m2). Z tym też wiąże sie moja prośba do was odnośnie jakiegoś namiaru na sprawdzona agencję nieruchomości lub ewentualnie jakąś okazje. Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc ! Pozdrawiamy wszystkich gorąco, ciągle z Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terenteo 31.10.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam sąsiadówPo 6 miesiącach oczekiwania na przekształcenie i nowy podział geodezyjny działek stałem się, wspólnie z żoną i synem pełnoprawnym właścicielem domku w Michałowie-Reginowie. Budowa jest już dosyć zaawansowana (pozostaje wykończenie wnętrza i zagospodarowanie terenu) niemniej jednak chętnie skorzystam z doświadczenia sąsiadów budujących w okolicy. Prosiłbym o namiary na:1. Hydraulika do podłączenia kotłowni (piec na ekogroszek, zasobnik, hydrofor, grzejniki)2. Spychacz do przygotowania ziemi pod budowę ciągów jezdnych i pieszych.3. Firmy dostarczającej tłuczeń i piasek do podbudowy pod kostkę betonową. Z góry dziękuję za pomocPozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 31.10.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam. KonradJot.....w piątek od 7.00 do późnego popołudnia będzie u mnie akcja "WODA MIEJSKA". W sobotę ciąg dalszy akcji. Zapraszam. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 31.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam. KonradJot.....w piątek od 7.00 do późnego popołudnia będzie u mnie akcja "WODA MIEJSKA". W sobotę ciąg dalszy akcji. Zapraszam. Pozdrawiam. Paweł. to postaram się wpaść w piątek z rańca , bo później to muszę u siebie na działce tyrać !! Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 31.10.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam sąsiadów Po 6 miesiącach oczekiwania na przekształcenie i nowy podział geodezyjny działek stałem się, wspólnie z żoną i synem pełnoprawnym właścicielem domku w Michałowie-Reginowie. Budowa jest już dosyć zaawansowana (pozostaje wykończenie wnętrza i zagospodarowanie terenu) niemniej jednak chętnie skorzystam z doświadczenia sąsiadów budujących w okolicy. Prosiłbym o namiary na: 1. Hydraulika do podłączenia kotłowni (piec na ekogroszek, zasobnik, hydrofor, grzejniki) 2. Spychacz do przygotowania ziemi pod budowę ciągów jezdnych i pieszych. 3. Firmy dostarczającej tłuczeń i piasek do podbudowy pod kostkę betonową. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Tomek Hydraulik Pan Paweł 507 325 311 Piasek i inne 510 861 086 Oba namiary sprawdzone. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 01.11.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Witam sąsiadów Po 6 miesiącach oczekiwania na przekształcenie i nowy podział geodezyjny działek stałem się, wspólnie z żoną i synem pełnoprawnym właścicielem domku w Michałowie-Reginowie. Budowa jest już dosyć zaawansowana (pozostaje wykończenie wnętrza i zagospodarowanie terenu) niemniej jednak chętnie skorzystam z doświadczenia sąsiadów budujących w okolicy. Prosiłbym o namiary na: 1. Hydraulika do podłączenia kotłowni (piec na ekogroszek, zasobnik, hydrofor, grzejniki) 2. Spychacz do przygotowania ziemi pod budowę ciągów jezdnych i pieszych. 3. Firmy dostarczającej tłuczeń i piasek do podbudowy pod kostkę betonową. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Tomek Hydraulik Pan Paweł 507 325 311 Piasek i inne 510 861 086 Oba namiary sprawdzone. Polecam Cześć czy hydraulik to ten o którym mówiłeś że facet niesamowicie zajęty i krucho u niego z terminami ?? Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.11.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Mam pytanie o wodę.Stanisławów I, Nieporęt i okolice.Czy ktoś robił studnię, ale taką naprawdę głęboką??Kilkadziesiąt metrów??Jaka jest woda na większej głębokości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.11.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Mam pytanie o wodę. Stanisławów I, Nieporęt i okolice. Czy ktoś robił studnię, ale taką naprawdę głęboką?? Kilkadziesiąt metrów?? Jaka jest woda na większej głębokości?? Witam ja mam zwykłą studnię na 12 m, tyle że ja jestem ze Stanisłwowa I z lewej strony kanału. Facet, który mi ją wiercił twierdził że woda z 12 m będzie taka sama jakby mi wywiercił na 50 czy 60 m , a czy to prawda czy fałsz , tego nie dociekałem. Problem jest po prawej stronie Kanału , tam woda jest koloru brunatnego i ogólnie syfiasta z każdej głębokości. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 05.11.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Mam pytanie o wodę. Stanisławów I, Nieporęt i okolice. Czy ktoś robił studnię, ale taką naprawdę głęboką?? Kilkadziesiąt metrów?? Jaka jest woda na większej głębokości?? U nas też woda na 12 metrach. Pijemy i żyjemy Jeszcze nie badaliśmy, ale w smaku jest super, wsiowa, bez porównania z pychotką warszawską. My mamy wodę w Aleksandrowie, na granicy ze Stanisławowem. Pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.11.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Mam działkę p[o stronie Aleksandrowa.Problem jest taki, że ponoć na kilkunastu metrach jest glina, a nad nią piasek i woda OK. Tylko, że sąsiedzi (wszyscy 3) robia oczyszczalnię POŚ, i zapewne nastąpi zanieczyszczenie tej wody. Myślałem o głębokiej studni, aby sie przed tym zabezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 05.11.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Marnia,u nas były: piach, glina, ił, piach i pod piachem był żwirek. Ważne jest to, żeby woda była z drugiego lustra wody. Po dwóch warstwach nieprzepuszczalnych nie powinno być już żadnego syfu. Mamy namiar na miłego Pana, który nam wiercił studnię. Nawet go nie pilnowaliśmy za bardzo, a nie opierniczał się, tylko regularnie dokopał się do drugiego lustra. W wolnej chwili zapraszamy na konsumpcję. Podjedziemy w weekend na działeczkę, zależnie od tego, kiedy będzie pogoda. PozdrawiamMałgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 06.11.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Marnia, u nas były: piach, glina, ił, piach i pod piachem był żwirek. Ważne jest to, żeby woda była z drugiego lustra wody. Po dwóch warstwach nieprzepuszczalnych nie powinno być już żadnego syfu. Mamy namiar na miłego Pana, który nam wiercił studnię. Nawet go nie pilnowaliśmy za bardzo, a nie opierniczał się, tylko regularnie dokopał się do drugiego lustra. W wolnej chwili zapraszamy na konsumpcję. Podjedziemy w weekend na działeczkę, zależnie od tego, kiedy będzie pogoda. Pozdrawiam Małgosia Z przyjemnością z degustacji skorzystam . Lecz niestety nie wcześniej niż za 2 tyg, chyba, że w ciągu tygodnia - to choćby i dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 06.11.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 czy wiecie gdzie najlepiej zrobić badanie wody (mam na myśli analizę chemiczną zawartości wody czerpanej z własnego ujęcia)? z góry dzięki za podpowiedzi no_kya Z Sanepidu w Legionowie chcą przyjeżdżać za jakieś chore pieniądze. Gdzieś na Żelaznej jest laboratorium, gdzie można zawieźć wodę osobiście. Koszt około 40,00, wodę należy zwieźć tego samego dnia, jak najszybciej. A dźwig do więźby?? Cieśla nie ma chęci do pracy?? U nas wszystko wciągali na kołowrotku, wnosili i sobie podpierali... A trochę tego jest. Dźwig totalnie zbędny. Może ktoś posiada jakiś konkretny adres , tel. jeżeli chodzi o badanie wody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 06.11.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam.Poszukuję sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza wełną i wykonania gpis-kartonów. Magi77 - nie dzwoniłem bo dopiero dzisiaj zakończyli u mnie elewację (styro + 2 razy klej) - Ekipy niestety nie polecam.Do gościa od GK na którego dałaś mi namiar nie mogę się wogóle dodzwonić. Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.11.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam. Poszukuję sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza wełną i wykonania gpis-kartonów. Magi77 - nie dzwoniłem bo dopiero dzisiaj zakończyli u mnie elewację (styro + 2 razy klej) - Ekipy niestety nie polecam. Do gościa od GK na którego dałaś mi namiar nie mogę się wogóle dodzwonić. Pozdrawiam. Paweł Cześć a co tam u Ciebie/Was z wodociągiem??zakończyli te wykopki ??wodę masz ? jak będziesz miał czas to wpadnij w weekendzik popatrzeć na ogrodzenie. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 06.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Wodociąg zrobiony Jutro z gminy bedzie odbiór. Wpadnę na pewno oblukać ogrodzenie. Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 07.11.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Wodociąg zrobiony Jutro z gminy bedzie odbiór. Wpadnę na pewno oblukać ogrodzenie. Pozdrawiam. Paweł. co do karton gipsów to mam ludka przeczytaj na priva. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur i Madzia 07.11.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam, Mam prośbę o wszelkie informacje na temat współpracy z panem M. Przyborowskim. Zastanawiamy się nad podjęciem wspolpracy z tym wykonawcą. Wszelkie spostrzeżenia będą dla nas cenne Pozdrawiam. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts