no_kya 25.11.2007 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 czy ktoś z Was używał na zakończenie budowy kontenera na zebranie i wywóz śmieci? ile to kosztuje? czy można wywieść wszystko bez ograniczeń? dajcie proszę znać gdzie zamówić taki kontener dzięki z góry no_kya cześć ja właśnie dzisiaj spaliłem wszystkie śmieci jak leci za koleją, porządne ognisko załatwi sprawę. Wiele worów ze śmieciuchami tak skończyło żywot, nawet butelki które były w worach stopiły się. Ognisko ogromne przez pół dnia. Pozdrawiam Konrad tzn. zrobiłeś to na swojej budowie? czy 'za koleją' to jakieś konkretne miejsce? jak zwiozłeś tam te śmieci? no, mam nadzieję, że nie zasmrodziłeś komuś połowy niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.11.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ZA PALENIE ŚMIECI GROZI MANDAT W WYSOKOŚCI 100PLN .....jak ktoś doniesie .... a co do studniarza to poleciało na PRV.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 26.11.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Jakby ktoś na zimę stemple potrzebował to mam około 450 sztuk na sprzedaż: krótkie, długie i najdłuższe - chude, grube, do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 26.11.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 >>>>>> tzn. zrobiłeś to na swojej budowie? czy 'za koleją' to jakieś konkretne miejsce? jak zwiozłeś tam te śmieci? no, mam nadzieję, że nie zasmrodziłeś komuś połowy niedzieli<<<<<<<<<<<<<<<<<, u siebie na budowie rozpaliłem wielkie ognisko i jak sie juz dobrze chacjowało to wrzuciłem w workach wszystkie śmieci , styropian , folię i takie tam.Nawet nei było ani dymku, ani smrodu. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 26.11.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 >>>>>>>>ZA PALENIE ŚMIECI GROZI MANDAT W WYSOKOŚCI 100PLN .....jak ktoś doniesie <<<<<<<<<<<<<<, całe szczęście nie mam aż tak przysłużnych sąsiadów, a same śmieci to się paliły przez kilka minut. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 26.11.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 pawel i renia dzięki za priv. KonradJot podpadziocha . A gdzie dbanie o środowisko. Żeby mi to było ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 27.11.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 pawel i renia dzięki za priv. KonradJot podpadziocha . A gdzie dbanie o środowisko. Żeby mi to było ostatni raz. Aha , już widzę że nikt, nigdy, nic, a papierosy palisz albo ktoś od Ciebie ?? a popiół to gdzie wywalasz/cie do popielniczki i do kosza czy na ulicę bądź też za okno samochodu ?? Takie same przestępstwo jak i spalenie kilku worków śmieci przy okazji ogniska.Ciekawi mnie również czy każdy z forumowiczów tak chętnie zamawia kontener na śmieci. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 27.11.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 cóż lepiek śmieci spalić niż wywieść do lasu. Oczywiście zależy od ilości. Ostatnio mój sąsiad palił jakąś gumę. Smród na cały Stanisławów. Konrad, czy Ty budujesz przy kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 27.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A propo spalania śmieci na działce czy poz nią to zwykłe buractwo i brak kultury wobec innych.Obowiazuje całkowity zakaz palenia nie tylko śmieci ,a nawet liści i obciętych gałęzi.To tylko swiadczy o kulturze .Dlamnie i nie tylko to typowe buractwo.Kontener kosztuje za tydzień 250-350zł,a za każdy następny tydz.100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 27.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A propo spalania śmieci na działce czy poz nią to zwykłe buractwo i brak kultury wobec innych.Obowiazuje całkowity zakaz palenia nie tylko śmieci ,a nawet liści i obciętych gałęzi.To tylko swiadczy o kulturze .Dlamnie i nie tylko to typowe buractwo.Kontener kosztuje za tydzień 250-350zł,a za każdy następny tydz.100zł. dziękuję w takim razie jestem burakiem. W końcu na wiochę się przeprowadzam, nie ?? to mogę być!!! Pozdrawiam tym serdeczniej !!! Konad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 27.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 cóż lepiek śmieci spalić niż wywieść do lasu. Oczywiście zależy od ilości. Ostatnio mój sąsiad palił jakąś gumę. Smród na cały Stanisławów. Konrad, czy Ty budujesz przy kanale? tak buduję się przy kanale. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 28.11.2007 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Czy ktoś z Was korzystał z usług Biura Handlowego firmy OKNOPLAST KRAKÓW, zlokalizowanego w Markach przy ul. Piłsudskiego 190? Czy ktoś z Was współpracował z Panem Jarosławem Wróblewskim? dajcie proszę znać - dostałem od nich bardzo ciekawą ofertę na okna i ciekaw jestem czy tylko jak taki wyjątkowy? no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 28.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witaj.no_kya ...............u mnie wszystkie okna i drzwi (Gerda) mam od Pana Jarka Wróblewskiego z Marek.Zdecydowanie polecam. Mega profesjonalnie podchodzą do tematu.Poza tym Oknoplast wprowadza nowy profil ..........CUDEŃKO.Oknoplast zaprojektował dla siebie profi i kupili za 1,5 miliona ojro maszynę dla VEKA aby tłukli dla nich tylko ten profil.Przyjmują już zamówienia na przyszły rok. Pozdrawiam.Paweł. PSCzy ktoś stosował u siebie paraizolacje DORKEN DELTA-REFLEX PLUS ?Chyba zastosuję na poddaszu tą folię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 28.11.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 >>>>>>>>>> Czy ktoś stosował u siebie paraizolacje DORKEN DELTA-REFLEX PLUS ? Chyba zastosuję na poddaszu tą folię<<<<<<<<<<<< Cześć mój sąsiad z domku z bala ma takową i zadowolony jest. ja również będę takową u siebie zakładać. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 28.11.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 >>>>>>>>>> Czy ktoś stosował u siebie paraizolacje DORKEN DELTA-REFLEX PLUS ? Chyba zastosuję na poddaszu tą folię<<<<<<<<<<<< Cześć mój sąsiad z domku z bala ma takową i zadowolony jest. ja również będę takową u siebie zakładać. Pozdrawiam Konrad ja mam od tygodnia Tyvec (chyba tak się to nazywa): jest ponoć bardziej paroprzepuszczalna (ale jeszcze tego nie stwierdziłem) i na pewno bardziej podatna na rozdarcia w czasie układania (to już stwierdziłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 28.11.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 >>>>>>>>>> Czy ktoś stosował u siebie paraizolacje DORKEN DELTA-REFLEX PLUS ? Chyba zastosuję na poddaszu tą folię<<<<<<<<<<<< Cześć mój sąsiad z domku z bala ma takową i zadowolony jest. ja również będę takową u siebie zakładać. Pozdrawiam Konrad no tego czy doerken Reflex jest podatny na rozdarcie nie wiem. mam na to jeszcze czas , więc na pewno się sam przekonam i wybiorę odpowiednią wg swojego uznania hehe. Konrad ja mam od tygodnia Tyvec (chyba tak się to nazywa): jest ponoć bardziej paroprzepuszczalna (ale jeszcze tego nie stwierdziłem) i na pewno bardziej podatna na rozdarcia w czasie układania (to już stwierdziłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 29.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witanko. Jeśli chodzi o Dorkena u mnie: - DELTA-VENT S PLUS & DELTA-FOXX PLUS - dach - DELTA-REFLEX PLUS - poddasze & strych Reszta Dorkena w ziemi i pod ścianami. Pozdrawiam. Paweł. PS Wczoraj ekipa zaczęła walkę z GK i ocieplaniem poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 29.11.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witanko. Jeśli chodzi o Dorkena u mnie: - DELTA-VENT S PLUS & DELTA-FOXX PLUS - dach - DELTA-REFLEX PLUS - poddasze & strych Reszta Dorkena w ziemi i pod ścianami. Pozdrawiam. Paweł. PS Wczoraj ekipa zaczęła walkę z GK i ocieplaniem poddasza. Wpadłbym kiedyś do Ciebie na chwillkę spojrzeć na ułożenie tej folii, zanim ją przykryją kartonami.Będziesz w sobotę ?? Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 29.11.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Siemka.Powinienem być od rana ale lepiej na tel się złapiemy. Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 02.12.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 POLECAM PANA WALDKA KLINKIER, OGRODZENIA, BALUSTRADYTEL. 507 018 564http://images28.fotosik.pl/106/ae3a16e4e7a49877.jpg http://images34.fotosik.pl/66/e598345d1735ade1.jpg http://images24.fotosik.pl/121/bbcc135f05593915.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts