KonradJot 03.12.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Siemka. Powinienem być od rana ale lepiej na tel się złapiemy. Pozdrawiam. Paweł. miałem zapiernicz u siebie na działce i nie dałem rady. Może się uda któregoś raza zanim wszystko zaszpachlują. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubik_1975 03.12.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witajcie, Proces budowlany już dawno zakończony... ale pozostało mi nieco rzeczy, które być może komuś się przydadzą. 1) Za 50zł oddam 19 bardzo przydatnych kratek (kupione w castoramie po 11zł/szt.) zwłaszcza w sezonie jesienno-zimowym jako tymczasowy chodnik do domu, garażu, komórki etc. Mi służyły dzielnie całą budowę i ochraniały przed tonami błota wnoszonymi do domu, wiosną ładnie trawą zarosły jednak teraz mam już kostkę a kratki leżą. Może się komuś przydadzą! Odbiór własny. http://images23.fotosik.pl/120/5067b322470831e6m.jpg http://images27.fotosik.pl/120/aab690a78dd69294m.jpg 2) Za kolejne 50zł oddam całą paczkę profili CD60 (60mm/27mm/4m) do konstrukcji k-g na poddaszu. W paczce jest chyba 12 sztuk plus jeszcze kilka luzem też dodaję. Odbiór własny. Jako gratis dla pierwszego kupującego dodam dwa worki cementu jeśli się przydadzą (cement ma niecały miesiąc) Pozdrawiam serdecznie i życze powodzenia wszystkim Koleżankom i Kolegom budującym w naszej pięknej okolicy! H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 04.12.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam sąsiadów.W czerwcu startuje z budową w Aleksandrowie ale niemam jeszcze kierownika budowy. Macie może kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 04.12.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Może pochwalicie się swoimi kominkami - a właściwie ich wykonaniem - gdzie zamawialiście i kto robił zabudowę. Czy moze ktoś miał kontakt z firmą http://www.mirolesfoyers.pl z Modlińskiej albo Kati Kominki z Marek? Poszukują też wyknnawcy do ocieplenia poddasza oraz zabudowy GK - jeżeli mozecie polecić do będe wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 04.12.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam sąsiadów. W czerwcu startuje z budową w Aleksandrowie ale niemam jeszcze kierownika budowy. Macie może kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam serdecznie Poszukaj na forum, generalnie króluje Pani Teresa i jeżeli nie masz potrzeby widywania kierownika codziennie, my takiej nie mieliśmy, polecam. Przyzwoita kasa, była dostępna pod telefonem na każdą konsultację telefoniczną. A jak była potrzeba, to przyjeżdżała. Ja polecam, choć wiem, że były również zastrzeżenia. Ale nikt nie jest idealny A co najważniejsze nie czepia się. A gdzie w Aleksandrowie? My również tam wybraliśmy swoje miejsce na ziemi Pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 04.12.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzięki Małgosiu. A masz namiar na tę p. Teresę ? Wiesz ekipa niby sprawdzona ale kto ich tam wie... Wolałbym żeby im ktoś na ręce patrzył, ale z drugiej stony jak będę wymagał ostrego nadzoru to mnie taki nadzorca słono policzy. A kobiecina sie zna na robocie, czy tylko ma papiery? Działkę mamy zaraz za mostkiem w lewo w Królewską i za 200 m w lewo w stronę kanałku. Ulica już z tego co wiem ma nazwę 'Książęca". Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 04.12.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzięki Małgosiu. A masz namiar na tę p. Teresę ? Wiesz ekipa niby sprawdzona ale kto ich tam wie... Wolałbym żeby im ktoś na ręce patrzył, ale z drugiej stony jak będę wymagał ostrego nadzoru to mnie taki nadzorca słono policzy. A kobiecina sie zna na robocie, czy tylko ma papiery? Działkę mamy zaraz za mostkiem w lewo w Królewską i za 200 m w lewo w stronę kanałku. Ulica już z tego co wiem ma nazwę 'Książęca". Pozdrawiam Rafał Info poszło na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.12.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzięki Małgosiu. A masz namiar na tę p. Teresę ? Wiesz ekipa niby sprawdzona ale kto ich tam wie... Wolałbym żeby im ktoś na ręce patrzył. A kobiecina sie zna na robocie, czy tylko ma papiery? Rafał, jeżeli liczysz, żeP.Teresa dopilnuje ekipę, będzie patrzyła na ręce itp. to musze Cię zmartwić. Pani Teresa zapewne jest świetnym fachowcem, ale ma zbyt duzo obowiązków i sie po prostu nie wyrabia. Umówienie wizyty na budowie, to z wyprzedzeniem kilkudniowym, po kilku rozmowach telefonicznych, a i tak czasami nawala. Znam kilka osób i w obecnym roku nikt nie był w pełni zadowolony z jej zaangażowania. Jeżeli Ci idzie o bezproblemowe wpisy w dzienniku to OK. Przy dwóch rondkach przed Nieporętem jest hurtownia mat.bud. Facet też prowadzi budowy. Możesz z nim pogadać. W mojej uliczce budował 3 domy, wszyscy zadowoleni. Jeszcze 1 majster na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.12.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Działkę mamy zaraz za mostkiem w lewo w Królewską i za 200 m w lewo w stronę kanałku. Ulica już z tego co wiem ma nazwę 'Książęca". Pozdrawiam Rafał Hej to jest ok 1 km ode mnie w Stanisławowie I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.12.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Witajcie, Proces budowlany już dawno zakończony... ale pozostało mi nieco rzeczy, które być może komuś się przydadzą. 1) Za 50zł oddam 19 bardzo przydatnych kratek (kupione w castoramie po 11zł/szt.) zwłaszcza w sezonie jesienno-zimowym jako tymczasowy chodnik do domu, garażu, komórki etc. Mi służyły dzielnie całą budowę i ochraniały przed tonami błota wnoszonymi do domu, wiosną ładnie trawą zarosły jednak teraz mam już kostkę a kratki leżą. Może się komuś przydadzą! Odbiór własny. http://images23.fotosik.pl/120/5067b322470831e6m.jpg http://images27.fotosik.pl/120/aab690a78dd69294m.jpg 2) Za kolejne 50zł oddam całą paczkę profili CD60 (60mm/27mm/4m) do konstrukcji k-g na poddaszu. W paczce jest chyba 12 sztuk plus jeszcze kilka luzem też dodaję. Odbiór własny. Jako gratis dla pierwszego kupującego dodam dwa worki cementu jeśli się przydadzą (cement ma niecały miesiąc) Pozdrawiam serdecznie i życze powodzenia wszystkim Koleżankom i Kolegom budującym w naszej pięknej okolicy! H. Nie wiem czy wychodzą wiadomości na priv z mojego kompa. Ja chcę kratki !!! Prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.12.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Kris, jaki był koszt wykonania słupka.Ile kosztowała balustrada na balkonie. Mam w projekcie podobną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 05.12.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzięki Marnia za namiary na gościa z rondek. Jak widze jesteśmy i bedziemy sąsiadami bo ja też z Tarcho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 06.12.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dzięki Małgosiu. A masz namiar na tę p. Teresę ? Wiesz ekipa niby sprawdzona ale kto ich tam wie... Wolałbym żeby im ktoś na ręce patrzył. A kobiecina sie zna na robocie, czy tylko ma papiery? Rafał, jeżeli liczysz, żeP.Teresa dopilnuje ekipę, będzie patrzyła na ręce itp. to musze Cię zmartwić. Pani Teresa zapewne jest świetnym fachowcem, ale ma zbyt duzo obowiązków i sie po prostu nie wyrabia. Umówienie wizyty na budowie, to z wyprzedzeniem kilkudniowym, po kilku rozmowach telefonicznych, a i tak czasami nawala. Znam kilka osób i w obecnym roku nikt nie był w pełni zadowolony z jej zaangażowania. Jeżeli Ci idzie o bezproblemowe wpisy w dzienniku to OK. Przy dwóch rondkach przed Nieporętem jest hurtownia mat.bud. Facet też prowadzi budowy. Możesz z nim pogadać. W mojej uliczce budował 3 domy, wszyscy zadowoleni. Jeszcze 1 majster na priv. Muszę z żalem potwierdzić tę niepochlebną opinię - był moment kiedy rzeczywiście bardzo mi brakowało pomocy ze strony kierownika budowy i nie mogłem liczyć na tę pomoc... naprawdę cieszę się, że mam tak solidną ekipę bo inaczej nie wiem jak by to wszystko wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 06.12.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 a tak w ogóle się już trochę pochwalę: http://img103.imageshack.us/img103/8090/p1010694bj6.jpg http://img142.imageshack.us/img142/3081/p1010733sy4.jpg w tym tygodniu moja dzielna ekipa planuje zakończyć prace najwyższy czas - mentalnie i finansowo jestem już pozamiatany na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 07.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ładna kukułeczka Zajefajny cokół. To klinkier czy cegła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 07.12.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Super chata. Qciniak, no to piątka obecny i przyszły sąsiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 08.12.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Ładna kukułeczka Zajefajny cokół. To klinkier czy cegła ??? słup, znaczy? cegła ręcznie formowana, vandersanden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 10.12.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No jasne że słup. A ja napisałem "cokół"??? piątek był i pewnie dlatego. Ja mam takie dwa w projekcie. Podoba mi sie ta cegła. Ile płaciłeś od sztuki i ile Ci wyszło sztuk na słup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 11.12.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No jasne że słup. A ja napisałem "cokół"??? piątek był i pewnie dlatego. Ja mam takie dwa w projekcie. Podoba mi sie ta cegła. Ile płaciłeś od sztuki i ile Ci wyszło sztuk na słup? jeśli sie nie mylę to chyba 3,2 brutto (vandersanden MOSA, zamawiane przez internet w Mikulska Klinkier z Krakowa) na słup ok. 280 sztuk. robocizna 600 PLN za słup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 12.12.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dzięki serdeczne nokya Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts