mago 12.12.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witam sąsiadów. W czerwcu startuje z budową w Aleksandrowie ale niemam jeszcze kierownika budowy. Macie może kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam serdecznie Poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 12.12.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Czy moze ktoś z Was polecić fachowców od ocieplenia / zabudowy płytą GK oraz parkieciarza? Dziękuję z góry z pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaciszanka 15.12.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Wszystkim zainteresowanym budującym w okolicach Białołęki i i Nieporętu polecam mojego Kierownika Budowy . Solidny, uczciwy, i terminowy!!Na mojej budowie w Kątach Węgierskich sprawdził się na 100%. Namiary prześlę na Priv.Pozdrowienia dla sąsiadów.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 15.12.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 witam dawno tu nie zaglądałam a raczej nie pisałammam prośbę jeśli chodzi o namiary na tynkarzy cem-wap z tym piaskiem zacieranym z góry dzięki za wszelkie ( dobre ) namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 17.12.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Zaciszanko, czy mogłabyś podesłać mi namiary na tego Pana??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 17.12.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 witam dawno tu nie zaglądałam a raczej nie pisałam mam prośbę jeśli chodzi o namiary na tynkarzy cem-wap z tym piaskiem zacieranym z góry dzięki za wszelkie ( dobre ) namiary Pan Darek Iwański, tel.: 0 602 487 247 Chłopaki robią bardzo fajne tynki cem-wap zacierane piaskiem kwarcowym (aczkolwiek nie wiem czy będą mieli wolne teminy). Może są stosunkowo drodzy, ale nie musisz się martwić o materiał i masz głowę świeższą o te sprawy... (jak robili u mnie tynki to miałem uczucie "błogostanu", że nikt odemnie nic nie chce i nie muszę nic nikomu dowozić...) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 18.12.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 xmxax --a co to znaczy "stosunkowo drodzy" a tak wogóle po ile chodzą takie tynki z materiałem i bez , bo słyszałam że lepiej bezzzz bo taniej - prawda to czy fałsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 18.12.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 witam dawno tu nie zaglądałam a raczej nie pisałam mam prośbę jeśli chodzi o namiary na tynkarzy cem-wap z tym piaskiem zacieranym z góry dzięki za wszelkie ( dobre ) namiary Poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 18.12.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 xmxax --a co to znaczy "stosunkowo drodzy" a tak wogóle po ile chodzą takie tynki z materiałem i bez , bo słyszałam że lepiej bezzzz bo taniej - prawda to czy fałsz Ja płaciłem 30 zł/m2. Napewno znajdziesz tańszych tynkarzy, ale dla mnie ważne było to że nie traciłem swojego cennego czasu na kupywanie i dostarczanie materiałów. No i uważam że moje tynki są warte tych 30 zł . Ale wybór należy do Ciebie (jak to było w jakimś teleturnieju... ). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmxax 18.12.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam wszystkich! W związku z nieuchronnie zbliżającym się czasem wykańczania naszego domku (łącznie ze sobą... ) proszę forumowiczów o sprawdzone namiary na wszelkiej maści wykończeniowców, a w szczególności: - glazurników, - parkieciarzy, - karton-gipsiarzy, - malarzy, - itp. Z góry dziękuję za wszelkie informacje w imieniu swoim, żony i dwumiesięcznego zarodka . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola 73 19.12.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich . We wrześniu zakupiliśmy od developera domek w Łajskim - czy ktos może tam obecnie buduje się bądź budował ? Obecnie szukamy kierownika budowy. Macie może kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 20.12.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witam wszystkich . We wrześniu zakupiliśmy od developera domek w Łajskim - czy ktos może tam obecnie buduje się bądź budował ? Obecnie szukamy kierownika budowy. Macie może kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam serdecznie Cześć a to tam chyba bliżej masz do grupy Chotomów,bo to chyba blisko Legionowa. Kierownika nie polecę , ale inspektora mam w porządku, tyle że drogi. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 21.12.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witam wszystkich . We wrześniu zakupiliśmy od developera domek w Łajskim - czy ktos może tam obecnie buduje się bądź budował ? Obecnie szukamy kierownika budowy. Macie może kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam serdecznie Poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.12.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://www.trojmiasto.pl/kartki/pliki/kartka_39.gif Z okazji zbliżających się Świąt i Nowego Roku Życzymy wszystkim wszystkiego najlepszego. Paweł,Renata,Wiktoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lhea 22.12.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Pogodnych Świąt )) Małgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 22.12.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wesołych Świąt bliższym i dalszym Sąsiadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 23.12.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by szczęśliwe było życie! http://www.wrss.mse.agh.edu.pl/mse2/images/gfx/366.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Szampańskiej zabawy dziś w nocy i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzy Magda z Rodzinką ( my już mieszkamy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 01.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Szampańskiej zabawy dziś w nocy i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzy Magda z Rodzinką ( my już mieszkamy ) uff...gratulacje! i wyrazy zazdrości Wszystkim wszelkiej pomyślności w 2008 roku!!! Adam z familią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 03.01.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich forumowiczów. Z nowym rokiem nowe zadania a więc poszukuję sprawdzonych fachowców.Tym razem szukam namiaru na projektanta wnętrz, ewentualnie namiaru na dobrą hurtownię glazury i terakoty która współpracuje z projektantami. Pozdrawiam.Sharpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts