Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieśmiało grupa nieporęt i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam dawno tu nie zaglądałam a raczej nie pisałam

mam prośbę jeśli chodzi o namiary na tynkarzy cem-wap z tym piaskiem zacieranym z góry dzięki za wszelkie ( dobre ) namiary

Pan Darek Iwański, tel.: 0 602 487 247

Chłopaki robią bardzo fajne tynki cem-wap zacierane piaskiem kwarcowym (aczkolwiek nie wiem czy będą mieli wolne teminy). Może są stosunkowo drodzy, ale nie musisz się martwić o materiał i masz głowę świeższą o te sprawy... :D (jak robili u mnie tynki to miałem uczucie "błogostanu", że nikt odemnie nic nie chce i nie muszę nic nikomu dowozić...)

Pozdrawiam,

xmxax --a co to znaczy "stosunkowo drodzy"

a tak wogóle po ile chodzą takie tynki z materiałem i bez , bo słyszałam że lepiej bezzzz bo taniej - prawda to czy fałsz

Ja płaciłem 30 zł/m2. Napewno znajdziesz tańszych tynkarzy, ale dla mnie ważne było to że nie traciłem swojego cennego :lol: czasu na kupywanie i dostarczanie materiałów. No i uważam że moje tynki są warte tych 30 zł :D .

Ale wybór należy do Ciebie (jak to było w jakimś teleturnieju... :lol: ).

Pozdrawiam,

Witam wszystkich!

W związku z nieuchronnie zbliżającym się czasem wykańczania naszego domku (łącznie ze sobą... ) proszę forumowiczów o sprawdzone namiary na wszelkiej maści wykończeniowców, a w szczególności:

- glazurników,

- parkieciarzy,

- karton-gipsiarzy,

- malarzy,

- itp.

Z góry dziękuję za wszelkie informacje w imieniu swoim, żony i dwumiesięcznego zarodka .

Pozdrawiam,

Witam wszystkich .

We wrześniu zakupiliśmy od developera domek w Łajskim - czy ktos może tam obecnie buduje się bądź budował ?

Obecnie szukamy kierownika budowy. Macie może kogoś godnego polecenia?

Pozdrawiam serdecznie

Cześć

a to tam chyba bliżej masz do grupy Chotomów,bo to chyba blisko Legionowa.

Kierownika nie polecę , ale inspektora mam w porządku, tyle że drogi.

Konrad :wink:

• 2 weeks później...

Witam.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich forumowiczów.

Z nowym rokiem nowe zadania a więc poszukuję sprawdzonych fachowców.

Tym razem szukam namiaru na projektanta wnętrz, ewentualnie namiaru na dobrą hurtownię glazury i terakoty która współpracuje z projektantami.

Pozdrawiam.

Sharpie.