ArtiW 10.12.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 A ja wrócę do Wawra Czy ktoś coś może wie na temat planowanych prac na ul. Poprawnej ? Chodzi o kanalizację, wymianę wodociągów no i nową nawierzchnię Bo swego czasu jak dowiadywałem się w urzędzie to mówili że mają już wszystko przygotowane i mają niebawem ruszyć z robotą. Ale wypatrujemy koparek a tam nic A my na wiosnę mamy tam się sprowadzić pozdrawiamy MandM No wlasnie, Poprawna. Wlasnie kupilem dom w stanie surowym w tej okolicy i temat Poprawnej jest mi bliski. Ja nic nie wiem, ale nikt nie odpowiedzial, a temat moglby byc rozwiniety. Ponadto, ma byc nowa, rownolegla ulica do Poprawnej. Tez nic nie slychac. "Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 12.12.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Szczerze mówiąc, to nie bardzo wyobrażam sobie, gdzie tam mają powstać te ścieżki rowerowe i chodniki. Przecież tam zabudowania są prawie przy samej ulicy. Wydaje mi się, że na trakcie zabudowania nie są przy samej ulicy. A już na pewno nie jest tak w miejscu, gdzie ja buduję (pomiędzy lucerny i bronowską). Ja się zastanawiam jak do domu dojadę (ew. jak z niego wyjadę) jak zamkną trakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 12.12.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Cześć! macie jakieś namiary na fachowców do zrobienia/zabudowy szafy wnękowej (suwane drzwi+półki)?? mam jedną wycenę mojej szafy (285x277 cm, trzy częściowe suwane drzwi w tym jedne z lustrem, wykończone listwami aluminiowymi, w środku normalne półki i relingi na wieszaki - bez żadnych bajerów) na kwotę 3000zł (oczywiście z montażem i bez 'kwitków') i wydaje mi się że to drogo, a może się mylę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 12.12.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 .... mam jedną wycenę mojej szafy (285x277 cm, trzy częściowe suwane drzwi w tym jedne z lustrem, wykończone listwami aluminiowymi, w środku normalne półki i relingi na wieszaki - bez żadnych bajerów) na kwotę 3000zł (oczywiście z montażem i bez 'kwitków') i wydaje mi się że to drogo, a może się mylę?? Cześć Czyli wychodzi tak ok. 380zł/m2. U mnie ok. 440zł/m2. - z tym że ja mam szafy o wys.300cm, dwa duże lustra i do tego dochodzii 16 "wózków" . Przy kuchni to i tak "mały pikuś" Aha fakturę za materiał będę miał, czyli za 6 miesięcy dostanę z US 12% bonus . pzdr. M. PS. Kiedy się wprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 13.12.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 .... mam jedną wycenę mojej szafy (285x277 cm, trzy częściowe suwane drzwi w tym jedne z lustrem, wykończone listwami aluminiowymi, w środku normalne półki i relingi na wieszaki - bez żadnych bajerów) na kwotę 3000zł (oczywiście z montażem i bez 'kwitków') i wydaje mi się że to drogo, a może się mylę?? Cześć Czyli wychodzi tak ok. 380zł/m2. U mnie ok. 440zł/m2. - z tym że ja mam szafy o wys.300cm, dwa duże lustra i do tego dochodzii 16 "wózków" . Przy kuchni to i tak "mały pikuś" Aha fakturę za materiał będę miał, czyli za 6 miesięcy dostanę z US 12% bonus . pzdr. M. PS. Kiedy się wprowadzasz? biorac pod uwage ze masz w tej cenie wózki oraz fakture, to Twoje wychodzi taniej - możesz podesłać namiar? dzięki ps. na Święta, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 13.12.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 biorac pod uwage ze masz w tej cenie wózki oraz fakture, to Twoje wychodzi taniej - możesz podesłać namiar? dzięki ps. na Święta, a Ty? Namiary podeślę jak skończy u mnie, bo też się zamierzam wprowadzić na Święta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 13.12.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 biorac pod uwage ze masz w tej cenie wózki oraz fakture, to Twoje wychodzi taniej - możesz podesłać namiar? dzięki ps. na Święta, a Ty? Namiary podeślę jak skończy u mnie, bo też się zamierzam wprowadzić na Święta . nie zabiorę Ci ich!! a wolałbym mieć tą szafę przed Świętami dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 13.12.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 nie zabiorę Ci ich!! a wolałbym mieć tą szafę przed Świętami dzieki Właśnie o to chodzi, że sam nie wiem czy u mnie zdążą. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bess 16.12.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 po tygodniu, maksymalnie 10dniach od lakierowania muszę się przeprowadzić - No ładnie, już przeprowadzka?? A ja mam drzwi wejściowe nowe, identyczne jak Twoje. Łazienki już prawie zrobione. wymieniłaś drzwi ?????? a tak źle było z tamtymi? O tamtych to już mi się nie chce nawet myśleć, a raczej o firmie K&P. UWAGA NA OSZUSTÓW Z TEJ FIRMY. Gdyby nie fakt, że od przeciągu pękła w drzwiach szyba, to chyba, żylibyśmy w przekonaniu, że to szyba P4. Poza tym po raz trzeci nawalił zamek. Obrzydły nam te drzwi. A Twoje były bardzo fajne, więc postanowiliśmy wymienić. U mnie też wyjdzie na Święta, ale już Wielkanocne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 27.12.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Ludzie, podobno mam warunki zabudowy do odebrania. Zlozylam dokladnie 24 lipca a pani z gminy zadzwonila w piatek 22 grudnia. Czyli 5 miesiecy. Teraz trzeba sie przygotowac do walki o pozwolenie. To znaczy najpierw moze odbiore te warunki bo nie daj Boze napisali ze dzialka nie nadaje sie pod zabudowe.Czy to prawda ze jest tak fatalnie z fachowcami bo wszyscy na emigracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 28.12.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Czy ktoś z grupy wawerskiej może polecić architekta do adaptacji projektu?Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 02.01.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Cześć Grupo, Mam prośbę: poszukuje pilnie namiarów na architekta wnętrz oraz na ekipy: elektryka, hydraulika, tynkarze (gips) oraz elewacje...dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krezusik 04.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam wszystkich, kończymy stan surowy i powoli szukamy jakiegoś specjalisty od wykończeniówki - tynki itd. Wszelkie namiary mile widzine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 jakoś bez echa minęły tu Święta, więc póki to ma sens na Nowy Rok podziele się z Wami taką wizją: - napalić w zimowy wieczór w kominku gdy już wszyscy śpią i jest cicho, - otworzyć butelkę piwka (lub innego ulubionego trunku) - włączyć fajną muzykę - wyłączyć światła - zasiąść w (bujanym) fotelu prze kominkiem we własnym domu i rozkoszować się 'świętym spokojem' Poprostu odlot, szczególnie dla zmęczonego inwestora - przetestowałem 2 tygodnie! Samych takich miłych chwil życze Wam w 2007 i następnych latach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 04.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ostatnio zrobiło nas się wiecej, budujacych tu i przymierzających się do budowy. Może tak o(u)tworzyć nową grupę? Co Wy na to? Zapraszam Grzesiek Witam wszystkich Jesteśmy w trakcie kupna działki przy ul. Kosmatki i planujemy budowę na wiosnę. Myślałam, że będą problemy ale że aż takie to się nie spodziewałam. Jedno co mi się udało, to szybko ( jak czytam to forum to nawet bardzo szybko) załatwić warunki zabudowy - 2 miesiące. Chcemy dom z poddaszem i wstępnie wybraliśmy YTONG ale teraz to już sama nie wiem. Proszę o opinie ( najchętniej już" mieszkających w ytongu" ) Dziękuję Agnieszka i Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 04.01.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 jakoś bez echa minęły tu Święta, więc póki to ma sens na Nowy Rok podziele się z Wami taką wizją: - napalić w zimowy wieczór w kominku gdy już wszyscy śpią i jest cicho, - otworzyć butelkę piwka (lub innego ulubionego trunku) - włączyć fajną muzykę - wyłączyć światła - zasiąść w (bujanym) fotelu prze kominkiem we własnym domu i rozkoszować się 'świętym spokojem' Poprostu odlot, szczególnie dla zmęczonego inwestora - przetestowałem 2 tygodnie! Samych takich miłych chwil życze Wam w 2007 i następnych latach! Przyłączam się do życzeń. Wszystko się zgadza, z tym że ja - nie mam jeszcze kominka , zastępuje mi go kociołek - mam nie podłączone głośniki - i na razie padam na twarz ze zmęczenia - oczwiście po wypiciu piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 07.01.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Cześć Grupo, Mam prośbę: poszukuje pilnie namiarów na architekta wnętrz oraz na ekipy: elektryka, hydraulika, tynkarze (gips) oraz elewacje... dzięki Halo... coś rozleniwienie noworoczne zapanowało w Grupie... no hej...pomóżcie... przecież mieliście juz tynkarzy itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 07.01.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 To ja z konkretnym pytaniem "wyjade".Czy wiecie cokolwiek o planowanych drogach na linii Goclaw-ul. Wąbrzeska? Sa to drogi rownolegle do Poprawnej. Podobno prace mialy rozpoczac sie z poczatkiem tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 08.01.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Cześć Grupo, Mam prośbę: poszukuje pilnie namiarów na architekta wnętrz oraz na ekipy: elektryka, hydraulika, tynkarze (gips) oraz elewacje... dzięki Halo... coś rozleniwienie noworoczne zapanowało w Grupie... no hej...pomóżcie... przecież mieliście juz tynkarzy itd... Namiary były już podawane - wystarczy przeszukać stare posty. Tynki robiła u mnie ekipa pana Zarzecznego: 608517657. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krezusik 08.01.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam wszystkich, kończymy stan surowy i powoli szukamy jakiegoś specjalisty od wykończeniówki - tynki itd. Wszelkie namiary mile widzine. Dostałem namiar na Zbigniewa Cieplaka. Ktoś tu z nim współpracował? Polecacie? (w archiwum nic nie znalazłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts