maciekp 27.03.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam, Czy ktoś może polecić mi kierownika budowy (regularny nadzór nad budową). Start budowy - połowa maja. pozdrawiam,Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 14.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam, Czy ktoś może zna w oklicy ul. Poprawnej, Sęczkowej, Wąbrzeskiej lub Traktu Lubelskiego jakiegoś posiadacza ciągnika rolniczego z maszynami?Potrzebuje kogoś z glebogryzarką do obróbki ok.1200 m.kw...Pls pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauliszka 14.04.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam,Poszukuję stempli budowlanych, o dł od 2,8. czy ktoś chciałby odsprzedać? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxide 15.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam czy może ktoś dać mi namiary za sprawdzony beton z gruchy i pompę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 19.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Mam do sprzedania w cenie symbolicznej SŁAWOJKĘ drewnianą. 80 zł.Dostępna na ul. Szafranów (k. Cylichowskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikalola 21.04.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam, Czy ktoś może zna w oklicy ul. Poprawnej, Sęczkowej, Wąbrzeskiej lub Traktu Lubelskiego jakiegoś posiadacza ciągnika rolniczego z maszynami? Potrzebuje kogoś z glebogryzarką do obróbki ok.1200 m.kw... Pls pomóżcie... witam, podłączam się pod pytanie bo tez szukam.. metrów trochę mniej ale glebogryzarka i koparka do wyciągnięcia karp drzew owocowych i bzów potrzebna bezwzględnie.. ktoś ma jakieś namiary ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikalola 21.04.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 warto si�� przypomnie�� zalogowa��am si�� na forum i pojawi��am na grupie w zesz��ym roku w czerwcu...pe��na zapa��u, wiary w ludzi i życzliwych urz��dników......wszystko na nic dla przypomnienia - nasza dzia��ka w Wawrze, ze starym , niezamieszka��ym domem który w mi��dzyczasie okaza�� si�� by�� do rozbiórki...a nie do rozbudowy jak planowali��my czas oczekiwania na WZ: cztery miesi��ce - krótko czy d��ugo ? nie wiem, wiem tyle, że od drugiego miesi��ca dzwoni��am tam w każdy poniedzia��ek a w co drugi czwartek uskutecznia��am osobiste wizyty - upierdliwa by��am, a co czas oczekiwania na decyzj�� o przeniesieniu wjazdu na dzia��k�� - trzy miesi��ce !! pono�� termin urz��dowy to miesi��c a dla trudnych przypadków dwa... moje osobiste wrażenia po wizytach w Urz��dzie - najlepiej urz��dnikom wychodzi za��amywanie r��k i pochylanie si�� nad ci��żkim losem inwestora ze s��owami - " ja naprawd�� nic wi��cej nie mog�� zrobi��, bo Pani przecież widzi ile ja mam papierów..." a z pozytywnych stron - projekt indywidualny gotów ! w przysz��ym tygodniu zaczynamy "bój" o pozwolenie na rozbiórk�� i budow��...już i tak straci��am nadziej��, że w tym roku stanie SSO... wyremontowali��my oficynk��, usun��li��my krzaki i drzewa ( z wawerskim wydzia��em ochrony ��rodowiska w kwestii pozwolenia na wycink�� wspó��praca uk��ada��a si�� wzorowo ) . Mam tez namiary na sympatyczn��, fachow�� ekip�� do wycinki i piel��gnacji drzew. Cenowo może nie najniższa pó��ka ale za to szybko i czysto - zabieraj�� każdy listek i wiórek, wi��c nie ma problemu z gór�� zieleniny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxide 24.04.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Przyjmę piach z wykopu do zasypania ścian fundamentowych i ziemie do podwyższenia działki.Warszawa Wawer rejon Poprawna sęczkowa tel 505 040 128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1 27.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 W połowie maja ma na nasza dzialke zjechac ekipa do SSO a my jeszcze nie mamy kierownika budowy! Przejrzalam juz forum i moj maz rozmawial z tymi, których nmiary tu znalazłam, ale do kazdego ma jakies zastrzezenia. Najbardziej podobal mu sie T. Kaczorowski - ale za drogi - 7000 za sam SSO. A my byśmy chcieli, zeby kierbud jeszcze dopilnowal dobrego ocieplenia wszystkich mostkow termicznych.Rozmawialismy tez z Anna Gut i Apanasewiczem jeszcze chyba dwoma (nazwiska nie pomne).Czy doswiadczeni forumowicze moga jeszcze kogos dobrego polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioso 30.04.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam, ja po raz pierwszy melduje się na wątku. Mam zamiar niedługo zacząc budowę w Radości i od razu pytanie, czy ktoś z Was robił podpiwniczenie na działakch leśnyc? Jeżeli tak to czy możecie podać mniej więcej jakie są koszty podpiwniczenia? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwano 13.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 jak w temacie, kontakt 0607-040-288 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian 27 16.05.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Poszukuję wykonawcy tarasu drewnianego (betonowe słupki, na to legary i deski). może ktoś zna takiego?Pozdrawiam i góry dziękuję za info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jergos 10.06.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam Grupę Wawerską, Zamierzam wkrótce rozpocząć budowę w okolicach Traktu Lubelskiego, mam nadzieję, że dzięki współpracy na tym forum jakoś to pójdzie.Rozglądam się za używaną siatką ogrodzeniową i słupkami - ok 85-90 m. Może ktoś ma już wolną? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agga1 17.06.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Sprzedam bloczki betonowe szer. 24 cm zakupione wiosną u Redka w Jatnem. Jest ich 354 szt. Odbiór własny z Józefowa. Cena poniżej rynkowej. Kontakt 508 018 303. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekp 29.06.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 kupię stęple budowlane 3m lub dłuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJN 30.06.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Mam do sprzedania płytki klinkier Przysucha,kolor: Rubinowa czerwień,wymiary [dł x szer x wys] 245 x 245 x 14 mm.Ilość: 8 pudełek po 6 sztuk płytek => 48 sztuk Cena na sztuki 3,00; cena za wszystkie 100,00Odbiór w okolicy ronda na Wale.Kontakt 501 200 814 http://i1.fmix.pl/fmi1887/071a0d8100225dfb4c2b9ff0http://i1.fmix.pl/fmi693/b887d0c5001b958e4c2b9fc0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioso 01.07.2010 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Szukam dobrego fachowca od studni głębinowych. Potrzebuje wykopać studnie w Radości, może ktoś z Was może polecić jakiegoś sprawdzonego studniarza? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inz. Drewniak O 01.07.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Prosze o namiary na sprawdzone ekipy budowlane, chodzi o remont i rozbudowe starego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fischcar 03.07.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Szukam dobrego fachowca od studni głębinowych. Potrzebuje wykopać studnie w Radości, może ktoś z Was może polecić jakiegoś sprawdzonego studniarza? Z góry dzięki Z czystym sumieniem moge polecic p.Wysockiego korzystałem z jego usług wielokrotnie (na na moich budowach) robił rowniez studnie u mnie w domu w Aninie tel.501075087 227735113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatom 05.07.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Mam do sprzedania gres Nowa Gala 30x30 cm - grafit z kropkami, który został mi po budowie.Ok. 10 m kw. U siebie mam go w pomieszczeniach technicznych.Zapłaciłem k.45 zł. Oddam za pół ceny lub ile ktoś zaproponuje. Mieszkam w Wawrze - odbiór osobisty (608 696 676). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts