antolek 23.03.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 1/ protokoły pomiarów od elektryka 2/ protokół od kominiarza 3/ warunki przyłącza i umowa ze stoenem 4/ szczelność instalacji gazowej 5/ dziennik budowy wypełniony 6/ oświadczenia kierownika 7/ inwentaryzacja powykonawcza geodezyjna No i specjalny druk do wypelnienia dostępny w urzędzie. Lawy dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 29.03.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Poszukuje jakiegoś fajnego sklepu hydraulicznego w Wawrze. Znam tylko ten przy rondzie przy skrzyżowaniu traktu z wałem, ale tam tak usilnie wychwalali mi piec Urlicha, że aż przestałem ich lubić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 29.03.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ludzie, co sie dzieje z materialami budowlanymi . Naród jakies szalenstwo ogarnelo. czy ktos moze wie ile w obecnych czasach kosztuje cegla? Bo mi mowia ze 6 zl trzeba dac za maxa i ma byc drozej od 1 kwietnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 29.03.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Poszukuje jakiegoś fajnego sklepu hydraulicznego w Wawrze. Znam tylko ten przy rondzie przy skrzyżowaniu traktu z wałem, ale tam tak usilnie wychwalali mi piec Urlicha, że aż przestałem ich lubić... http://www.grast-mtb.pl/ w Radości na Lewkonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edytka 29.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Wszystkich, mam barak do sprzedania w bardzo dobrym stanie. Szczegóły na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Wszystkich, mam barak do sprzedania w bardzo dobrym stanie. Szczegóły na priva. Pozdrawiam To ja proszę o namiary na priva, bardzo mi zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 29.03.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ludzie, co sie dzieje z materialami budowlanymi . Naród jakies szalenstwo ogarnelo. czy ktos moze wie ile w obecnych czasach kosztuje cegla? Bo mi mowia ze 6 zl trzeba dac za maxa i ma byc drozej od 1 kwietnia.... Anula, nie uwierzysz ... ja zapłaciłam za cały materiał z góry, a dostałam - 18 palet! - ledwie 1/3 materiału... przydziały jak na kartki Jak w przyszłym tygodniu nie przyjedzie reszta - to murarze siedzą i pastują sobie laczki, bo nie będą mieli co robic betoniarnie wybierają komu dają - komu nie... temu troszkę, temu troszkę ... i mimo ze zapłacili za całośc z duzym wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 29.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Szukam hds-a z Wawra z wysięgnikiem który mogły ustawiać palety na fundamencie i który nie zdziera jak za zboże. Do tej pory woził hds z Aplaru - ale ma krótki wysięgnik i nie nałoży na fundament. Dziś woził facet z ul. Przewodowej - maszyna piersza klasa. Ale za dwie godziny roboty policzyl sobie 300 zł i nie szly zadne z nim zabiegi żeby uskutecznić jakiś rabat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 30.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ja mam na działce dwie palety maxa (zostało z budowy). Leżą już dwa lata. Chyba nadszedł czas na pozbycie się tego. Mam też dwie palety działówek. Jaka jest jakość maxa - trudno powiedzieć - leży na dworzu dwa sezony, raczej nie był chroniony od wilgoci itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 01.04.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dorzucę jeden namiar - kontener na śmieci i gruz: 629.58.22/602.232.373 i do tego wiadomość przykra - od kwietnia wszyscy od śmieci i gruzu podnoszą ceny....... Co do hurtowni sanitarnych - hydraulicznych, to jest jeszcze Markon przy Draceny.http://www.markon.waw.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 01.04.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Szanowna grupo, skąd braliście kominy systemowe i wkłady z kwasiaka do kominów ?? Czy ktoś z Was stosował wkład kominowy do pieca kondensacyjnego tzw. rura w rurze ale do wyjścia nie przez ścianę tylko prze komin (pewnie majątek za to zapłacę) Gdzie takie cudeńka można dostać w cenie nie zabijającej od razu ?? Pozdrawiam wszystkich budowniczych, bo tragedia jest na rynku Czekam 1,5 miesiąca na zapłacony materiał. Beton komórkowy zpłacony w 100%. I oczywiście przyszedł, ale 1/3. Kolejny termin może we wtorek, może w środę... I też 1/3. Chyba po kolejną partię pojadę do Puław z kałachem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 02.04.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Kurcze, jakoś nie idzie mi wybieranie miejsca, gdzie mógłbym kupić piec gazowy. Może ktoś polecić jakieś miejsce, gdzie kupię piec i jeszcze ktoś mi go zainstaluje? A już najlepiej, żeby na wszystko było 7% VAT... ps. nikt nie jest zainteresowany tymi maxami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 02.04.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Fripp - dzieki za namiary! Z nieba mi spadl szczegolnie ten ostatni - niedlugo zaczynamy, a musze z dzialki wywiezc mase scietych krzaczorow. Wykorzystuje tez podany przez Ciebie wczesniej namiar na pana spod Wegrowa (siatki i slupki ogrodzeniowe). Ma dobre ceny Wbrat - ja pewnie za jakies poltora miesiaca bede wiedziala, czy starczy mi maksow (ktore na razie grzecznie lezakuja w skladzie), takze niestety teraz nie pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.04.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 zostało mi kilka prętów zbrojeniowych (bodajrze fi 8 ) - chętnie pozbędę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 04.04.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam sąsiadów .Szukam namiarów na firmy mogące zrobić przyłącze gazowe .Gazownia sama nie wyrabia - poradzili mi żeby samemu zrobić a oni mi zwrócą ewentualną różnicę pomiędzy moim wykonawcą a ceną gazowni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 05.04.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Mlk, a ile masz tych pretow i jaka cena? (musze jeszcze troche dokupic - do "strzemion" - ale mam chyba fi 6) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 05.04.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam,Trochę z innej beczki,ale zapytam:Czy ktoś ma bramę segmentową z Gadipa w Józefowie i czy jesteście zadowoleni?Najlepiej jeszcze jakby się wypowiedział ktoś, kto ma takową bramę z napędem.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Pytanie na śniadanie: Gdzie kupić szambo betonowe?takie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 05.04.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A propos gazu: ja korzystałam z usług pani Kochanowskiej tel 602 264 109 lub 812 17 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Jeżeli ktoś ma wywozić ziemię na zwałkę to proszę o wiadomość na PW Przyjmę ziemię z wykopów od osób budujących w okolicy Wawra.Zapłacę połowę kosztów wywozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts