KaJot 05.04.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 OK, mam ceny drewna z Tartaku w Stawigudzie koło Olsztyna specjalizującym się w drewnie budowlanym. Podaję ceny - są niemałe 700 PLN / m3 + 70 PLN za impregnację + 10% za przycięcie na wymiar słabo jest szukam dalej transport podobno ok 1,5 EUR/km do W-wy wynosi 3000 PLN. Mam tartak 110 km od Warszawy cena 590 PLN/m3 netto z impregnacją + 350 PLN transport Namiar dostalem od kierownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 05.04.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Fripp - dzieki za namiary! Z nieba mi spadl szczegolnie ten ostatni - niedlugo zaczynamy, a musze z dzialki wywiezc mase scietych krzaczorow. Wykorzystuje tez podany przez Ciebie wczesniej namiar na pana spod Wegrowa (siatki i slupki ogrodzeniowe). Ma dobre ceny . Wywóz jest chyba strasznie drogi. Wycinałem w sobote krzaki i za wywóz gość chciał 300 PLN, a z 100 postawił człowieka, który caly dzień palił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 05.04.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Fripp - dzieki za namiary! Z nieba mi spadl szczegolnie ten ostatni - niedlugo zaczynamy, a musze z dzialki wywiezc mase scietych krzaczorow. Wykorzystuje tez podany przez Ciebie wczesniej namiar na pana spod Wegrowa (siatki i slupki ogrodzeniowe). Ma dobre ceny . Wywóz jest chyba strasznie drogi. Wycinałem w sobote krzaki i za wywóz gość chciał 300 PLN, a z 100 postawił człowieka, który caly dzień palił. Zgadza sie KaJot niestety za wywoz krzakow policzyli 350 +7% vat moj kierbud zaproponowal wywiezienie do siebie na dzialke (na odludziu) i spalenie (nie chce zadymiac sasiadow) Tosinek, moj sasiad sciagal szambo z Radomia, podobno to "szambowe zaglebie" i nawet z policzeniem za dowoz podobno sie oplacalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 05.04.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam,poszukuje stempli 3m w liczbie 110 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 05.04.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Szambo - kiedyś zanotowałem przejeżdżając w okolicach Zielonki 602-334-382Także w Koniku ( trasa na Siedlce ) stoi taki betonowy zbiornik z telefonem - może jadąc w Święta zanotuję . Dzięki Anula za namiary na gazownika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pks 05.04.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Jeszcze w listopadzie umawiałem się na prace wykończeniowe z firmą, która wydawała się solidna. Niestety po kilku przełożeniach terminu rozpoczęcia okazało się, że jednak nic z tego. Poszukuje, więc sprawdzonej firmy, która świadczyłaby tego typu usługi. Najbardziej zależałoby mi na firmie świadczącej kompleksowe usługi, ale na chwilę obecną najbardziej zależy mi na tynkach wewnętrznych i wylewkach. Będę wdzięczny za wszelkie namiary.PKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 05.04.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Czy ktoś wie gdzie można kupić 2 palety cegły pełnej - do komina ?A może macie jakieś namiary na wełnę do ocieplenia dachu - podobno za chwilę ma dość znacznie podrożeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Czy ktoś wie gdzie można kupić 2 palety cegły pełnej - do komina ? A może macie jakieś namiary na wełnę do ocieplenia dachu - podobno za chwilę ma dość znacznie podrożeć . Zobacz na allegro, http://allegro.pl/item182884393_cegla_pelna_1_15zl_szt_vat_warszawa_marki.html może tak razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 05.04.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Czy ktoś wie gdzie można kupić 2 palety cegły pełnej - do komina ? A może macie jakieś namiary na wełnę do ocieplenia dachu - podobno za chwilę ma dość znacznie podrożeć . Zobacz na allegro, http://allegro.pl/item182884393_cegla_pelna_1_15zl_szt_vat_warszawa_marki.html może tak razem? No można by razem - tylko trzeba ten towar zobaczyć . Widziałem już takie cegły co się do niczego nie nadawały . W epoce braku zdarza się chłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 05.04.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Czy ktokolwiek z Was korzystał z usług hydraulika z hurtowni FALA na Lucerny. Podobno może wystawić fakturę na wszystko 7% z dobrymi rabatami. Oczywiście szukam referencji. Gość się nazywa Bogdan P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 06.04.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Mlk, a ile masz tych pretow i jaka cena? (musze jeszcze troche dokupic - do "strzemion" - ale mam chyba fi 6) mam 18szt. prętów gładkich 6-ciometrowych fi 6 i jeden pręt karbowany fi 8 lub 10 - oddam dużo poniżej cen rynkowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jenna 06.04.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 szukam działki na Wawrze okolice na mapie: Zbytki... czyli Jeziorowa, Masłowiecka, Bronowska, etc. Pilnie! Mieliśmy przyobiecaną działkę od znajomej, ale ma problem z ustaleniami dot. własności, mama już mieszka przy Jeziorowej za naszą namową , wiec musimy PILNIE! zacząć budowę, błagam, jeśliktokolwiek widział ktokolwiek wie o działce w tej okolicy za rozsssądną cenę (btw. jaka jest w tej okolicy rozsądna cena??) to proszę o podanie namiarów, pozdrawiam, Edyta Kochani pliz, czy na pewno nic nei wiecie o działkach w tych okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 06.04.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Mlk, a ile masz tych pretow i jaka cena? (musze jeszcze troche dokupic - do "strzemion" - ale mam chyba fi 6) mam 18szt. prętów gładkich 6-ciometrowych fi 6 i jeden pręt karbowany fi 8 lub 10 - oddam dużo poniżej cen rynkowych! Jestem wstepnie zainteresowana. Pisze na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 09.04.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 No, wreszcie i u mnie cos zaczyna sie dziac na dzialce i wreszcie moge kogos polecic -> znanego tu juz Pana Flisinskiego - studniarza. Bardzo sympatyczny czlowiek, sprawnie pracuje - wykopanie 14m studni zajelo mu ok. 8h. Zaproponawal mi tez zamontowanie na czas budowy pompy "no name", aby straty w wypadku kradziezy byly mniejsze (pompa kosztowala 200zl . Normalna pompe mamy zamontowac dopiero, gdy bedziemy sie wprowadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 10.04.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witajcie A ja nadal poszukuję sprawdzonego szambiarza. Poprzedniego wzięłam z przypadku i "przyjeżdżał" przez trzy dni. Macie może kogoś?\ pzdr gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 10.04.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 (btw. jaka jest w tej okolicy rozsądna cena??) to proszę o podanie namiarów, pozdrawiam, Edyta Kochani pliz, czy na pewno nic nei wiecie o działkach w tych okolicach? ceny w tych okolicach to juz 300-350 zł/m i nie bardzo jest co kupic, sama szukałam 1,5 roku... odezwij sie do agencji nieruchomosci Anin (mecenas Piątek) - oni handlują tymi ziemiami bo czesto robią tam podziały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 10.04.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witajcie A ja nadal poszukuję sprawdzonego szambiarza. Poprzedniego wzięłam z przypadku i "przyjeżdżał" przez trzy dni. Macie może kogoś?\ pzdr gośka Szambiarz: pan Kaminski 022 6126183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 11.04.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 KaJot, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam, wykańczam dom na Wawrze. W zasadzie zaczynam go wykańczać. Na razie dajemy sobie radę, ale miło będzie dołączyć (jeśli można) do grupy Wawerskiej, by w razie potrzeby móc liczyć na wsparcie i doradctwo.Pozdrawiam zatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 13.04.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Super witamy, a w którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts