mlk 04.06.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Czy do otrzymania numeru porządkowego budynku muszę mieć skończoną budowę? Ponoć bez numeru nie podpiszę umowy o przesył gazu... nie musisz skończyć budowy, wystarczy wybrać się do urzędu i wypełnić jakiś kwitek, potem przysyłają info pocztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 05.06.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Czy do otrzymania numeru porządkowego budynku muszę mieć skończoną budowę? Ponoć bez numeru nie podpiszę umowy o przesył gazu... nie musisz skończyć budowy, wystarczy wybrać się do urzędu i wypełnić jakiś kwitek, potem przysyłają info pocztą A na jaki adres przyślą?? ps. dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 05.06.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 na jaki podasz na taki wyślą. Ja dostałem po ok miesiącu.Otwock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 05.06.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Udało mi się znaleźć formularz na stronie internetowej urzędu. Niestety wynika z niego, że muszę dołączyć inwentaryzację powykonawczą budynku, której jeszcze nie mam. No nic... trochę się to odwlecze. Najgorsze, że bez tego numeru nie podpiszę umowy o odbiór gazu... ech... jakie to wszystko skomplikowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 05.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Udało mi się znaleźć formularz na stronie internetowej urzędu. Niestety wynika z niego, że muszę dołączyć inwentaryzację powykonawczą budynku, której jeszcze nie mam. No nic... trochę się to odwlecze. Najgorsze, że bez tego numeru nie podpiszę umowy o odbiór gazu... ech... jakie to wszystko skomplikowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 05.06.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Udało mi się znaleźć formularz na stronie internetowej urzędu. Niestety wynika z niego, że muszę dołączyć inwentaryzację powykonawczą budynku, której jeszcze nie mam. No nic... trochę się to odwlecze. Najgorsze, że bez tego numeru nie podpiszę umowy o odbiór gazu... ech... jakie to wszystko skomplikowane... w połowie 2006r. nie było potrzeba inwentaryzacji, nie wiem co było wtedy napisane na stronie urzędu - sugerowałbym zadzwonić do urzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 05.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 w Otwocku tak samo,formularz w urzędzie beż żadnych załączników,nawet mapki nie wymagali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vandersar 05.06.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Oferujemy glinkę na zasypanie nierówności, podniesienie terenu itp. w nieograniczonej ilości. Czasem posiadamy piasek (zasypanie i obsypanie fundamentów) ziemię mieszaną,gruz Duże 4-ro osiowe wywrotki (ok. 30t)ceny od 100pln z transportem Warszawa i okolice. 661 312 636 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 05.06.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 wbrat, sprawdź dobrze. My dostaliśmy numer jeszcze jak budowa była w trakcie. Dopiero teraz geodeta robi inwentaryzację i nanosi na nią między innymi gazociąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 06.06.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Wbrat - o przyznanie numeru wystapilam tuz po uzyskaniu PNB. Dostalam w ciagu paru dni Glowac - jezeli nie masz jeszcze namiatu na kierownka to polecam swojego (byl u mnie przed polozeniem zbrojenia, przed zalaniem zbrojenia law, do kontroli izolacji fundamentow). Place mu od wizyty - 200zl. Jest mega upierdliwy co mnie niezmiernie cieszy i ma bzika na punkcie izolacji domu przed woda (ja tez jestem uczuloa na tym punkcie, wiec sie szybko dogadalismy). Takze na podstawie dotychczasowej wspolpracy moge go polecic! Mam do Was pytanie - ile placiliscie hydraulikowi za tzw. "punkt" (czyli ciepla woda, zimna woda i odplyw). Dostalam od hydraulika cene 180 (zszedl z 200 ) i czy to nie jest jakos przesadnie drogo? Cos mi sie kolacze, ze czytalam na forum o cenach rzedu 110 do 150zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.06.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Ani@ jesli mozna to poprosze namiar na kierbuda sorki, ze bez polskich liter, ale mam mloda na kolanach Ani@ widze, ze budujesz szmaragda? To Twoja budowa przy Dzieci Polskich ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 06.06.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 To widzę, że mi się z Panem Zarzecznym udało - tynki wewnętrzne terminowo i jakościowo dopuszczalnie, ocieplenie właśnie kończą - może Twój tata był umówony z materiałem? - Zarzeczny narzekał, że materiału nie ma i w ogóle przestaje robić z materiałem, bo po pierwsze primo go nie ma, a po drugie, jak już jest to ta cena. Paweł Materiał jest u na działce od półtora miesiąca i czeka na ekipę. Niestety już nie Zarzecznego, gdyż ta do tej pory się nie odezwała . Na szczęście znaleźliśmy inną, której akurat zrobił się wolny termin. Coś Zarzeczny ostatnio na wszystko narzeka i wygląda to jakby wielką łaskę robił, że pracuje (tzn. pracują jego ekipy a nie on). ps. to ciekawe że kończą u Ciebie ocieplenie, skoro jak się zarzekał pan Zarzeczny mieli poważny wypadek i leżą w szpitalu!!! No na chorych to oni nie wyglądali, chyba że na takie choroby, których gołym okiem nie widać . Smutne, że ludzie robią sobie z gęby cholewę Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dgasek 11.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i chciałbym sie przywitać. Będziemy z żoną budowali w Falenicy. Na początek przydałby się jakiś namiar na geodetę i kogoś do wykonania ogrodzenia z siatki. Pozdrawiam i liczę na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 12.06.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam, Geodeta: Mikłaszewicz 0503318371 a gdzie w Falenicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dgasek 12.06.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 pomiędzy Werbeny a Krokusów - 200m od Wału Miedzeszyńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 13.06.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zamieszkałem i przestałem zaglądać ... Cześć Szczepan! I ty tu!Mojego wykonawcy ogólnie nie polecam, ale poszukam telefonu do ekipy górali - murarzy - podwykonawców. Robią szybko i tylko trzeba trochę pilnować żeby było prosto. Powodzenia,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vandersar 14.06.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Oferujemy glinkę na zasypanie nierówności, podniesienie terenu itp. w nieograniczonej ilości. Czasem posiadamy podsyp (zasypanie i obsypanie fundamentów) ziemię mieszaną,gruz Proszę dzwonić dowiadywać się. Realizujemy każde zamówienie. Duże 4-ro osiowe wywrotki (ok. 30t) Bardzo,bardzo dobre ceny Uśmiech Warszawa i okolice. 661 312 636 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 15.06.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Lawy, Mikol dzieki za namiar na ekipę murarską. U mnie też się sprawdziła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 15.06.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Lawy, Mikol dzieki za namiar na ekipę murarską. U mnie też się sprawdziła! ładne się prezentuje Twój dom! bardzo szybko zrobili Ci dach - albo za rzadko tamtędy przejeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 15.06.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dzieki,Dach kończą dzisiaj: zaczeli 05.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts