Zuzza 30.07.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Hej sąsiedzi, Poszukuję namiarów na tanią ziemię - nie musi być super jakości. Może ktoś z Was ma jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielma 30.07.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Czy ktoś mógłby z czystym sumieniem polecić mi ekipę do tynków cementowo-wapiennych? Chyba wszystkie dotychczas polecane na grupie w końcu okazywały się niezbyt dobre... Przy okazji przydałby się także namiar na fachowców od wylewek pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.07.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Hej sąsiedzi, Poszukuję namiarów na tanią ziemię - nie musi być super jakości. Może ktoś z Was ma jakieś namiary? pan Darek 602649532 spróbuj, Pięknokuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Zuzza, na Zwoleńskiej w połowie drogi między kościołem a pkp międzylesie po prawej stronie jest ziemia do sprzedania. moze głupio o tym Ci pisać bo to obok Ciebie, ale może mają tanio lub nie zaglądałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.07.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Międzylesie - przy stacji PKP międzylesie - Niespodzianka (pamiętam ją z lat młodości). przy rondzie na Al Dzieci Polskich jest jakaś sieciowa pizzeria = pizza dominium czy jakoś tak. Anin - V Poprzeczna Gospda do Syta - też pamiętam, ale wtedy to był inny lokal i inna nazwa, ale w rodzinie pozostało... Ufo - na Rzeźbiarskiej - hmmm - tanio to tam chyba nie jest... też arcy stary lokal... na IX Poprzecznej jest Pub 9, to samo na Bronisława Czecha - Pub Alibi - nazwa sama chyba wszystko tłumaczy.... Wawer - na Trakcie Lubelskim jadąc od płowieckiej na pierwszym zakręcie jest chyba Bar Karpik (jakoś tak się nazywa)- głównie ryby z możliwością wędkowania w stawie... jak jest teraz to nie wiem - bo wiele lat nie byłem, a jak byłem to na piwie, lub wódce. raczej polecam (ale do weryfikacji) Gospode do Syta w Aninie na V Poprzecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 zapomniałem - na Bonisława Czecha jadąc z Centrum przed PKO BP jest jakaś sieciowa pizzeria - to samo na Br. Czecha pod kładką po stronie MArysina Wawerskiego (ta nie jest sieciowa)nie jadłem ale wiem że są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 31.07.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 1. "Pizza z Radości" ul. Panny Wodnej (przy bazarku) - chyba najlepsza w okolicy. 2. i taki lokal nad "Łachą" nazwy niestety nie pamiętam, jedzenie i winko było ok. - tylko chyba ceny nie najniższe, za to widoki super. Dojazd z Wału Miedzeszyńskiego, przez korty tenisowe, na wysokości Michalina jakieś 300-400m za stacją Rafinerii (w stronę Otwocka oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 31.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Dzięki dziewczyny za te namiary - ziemię musimy na jutro.... I koparkę - ogrodzeniowcy sobie zażyczyli - przynajmniej porządek zrobimy w końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.07.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zuzza - ty jesteś ze Zwolenskiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.07.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zuzza - tym razem to napisał glowac, a nie glowacowa...glowac raczej nie stosuje emotikonów,a glowacowa tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 31.07.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Glowacu, proszę mi wybaczyć nazwanie Ciebie dziewczyną Teraz dopiero zobaczyłam, że się czasami rozdwajacie Namiary kulinarne również zapisuję Przyda się, przyda... Morrwa, Zwoleńska to moje rejony, ale ja troszkę dalej buduję : Trakt Lubelski/Borowiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.07.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Tosineka próbowałaś się skontaktować z Dachluxem na Marsa, lub (jeżeli to nie ten sam):http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45467&highlight=dachluxlub Kowalczykiem z Konika? http://www.kowalczyk-mb.pl/ - dzwoń do ich oddziału na Bartycką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.07.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Dzwonić dzwoniłam ale na Marska mówią październikZuza, ja wiedziam, że mam blisko do Cię ale aż tak. Z Rembertowa (to mam do Cię rzut beretem) z nowej rezydencji, pół rzutu beretem. Oj jajecznica będzie, oj będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieu 01.08.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektryka, hydraulika, ekipy od elewacji (ocieplenie i tynk) i od tynków wewnętrznych? Z góry dziękigrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 04.08.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 WitamCiesze sie, ze mogę dołaczyc do Grupy. Bedziemy budowac w Miedzylesiu. Zaczynamy na wiosne 2008. Dopiero zabieramy sie za projekt, wiemy, co chcemy, teraz wszystko zalezy od architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 a gdzie w Międzylesiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.08.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 a gdzie w Międzylesiu? na Trzykrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 06.08.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witaj Grupo! muszę się pochwalić - wreszcie podłączyli mi gaz! hura! żegnajcie butle z gazem co za papiery trzeba mieć aby się zameldować w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniaczek 08.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Żeby zameldować się w nowym domu potrzebujesz potwierdzenie wymeldowania ze starego miejsca zameldowania, książeczka wojskowa (jeżeli jesteś M), akt notarialny, stary dowód, no i opłata w wysokości 31zł. Chyba wszystko. Dokładnie nie pamiętam, ale wydaje mi się ze wszystko gdyż sam niedawno się meldowałem w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 10.08.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam, pilnie poszukuję ekipy tynkarskiej. Mam tynkarza, ale wysypali mu się ludzie. Ma agregat i jest sam a i z talentem do tej roboty nie jest najlepiej Możecie polecić ekipę ??!! ?? !! Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts